Gabriela over het ontvangen van openbaringen

voor het boek Maria Magdalena en Jezus Deel 3
over het leiderschap van Maria Magdalena en Jezus

Gabriela over het ontvangen van de openbaringen voor dit boek


Veel lezers van onze boeken en nieuwsbrieven, bezoekers van onze lezingen en deelnemers aan onze opleidingen,

 workshops en reizen hebben mij gevraagd hoe het proces van doorgevingen bij mij verloopt.


Als medium ervaar ik de openbaringen uit de spirituele wereld als een multi-zintuiglijke ervaring. Hier bedoel ik mee, 

dat wanneer ik verbonden ben met bijvoorbeeld de meesters Maria Magdalena en Jezus, Maria en Jozef, ik een beeld 

van hen krijg via mijn derde oog, mijn innerlijke spirituele gezicht. Ik zie hen dus, maar voel ze ook en ik krijg een telepathisch contact dat ze gebruiken om mij de essentie van hun boodschap, oefening, meditatie, proclamatie of gebed door te geven.


Tijdens ons contact krijg ik veelal een ontroerend gevoel in mijn hart. Zij presenteren zich soms ook in verschillende hoedanigheden aan mij, bijvoorbeeld in gewaden met diverse kleuren. De gebruikte kleur zegt iets over de intentie van hun boodschap. Zo duidt een witte kleur op zuivering en zegening. Een gouden kleur wijst op bekrachtiging. 

Roze heeft met liefde te maken en lichtblauw met mededogen.


Ook gebruiken ze gebaren om iets aan te geven, bijvoorbeeld door op het hart te wijzen. Soms verschijnen ze alleen, 

op andere momenten met zijn tweeën, drieën of vieren. Soms zijn andere broeders- en zusters van de Broeder- en Zusterschap

 van Liefde en Licht en de Goddelijkheid van de mens op de achtergrond aanwezig. In de meeste gevallen krijg ik

 contact met de meesters in hun zuivere energetische bewustzijnsvorm.


Voor dit boek, dat specifiek over de vrouwelijke en mannelijke leerlingen handelt, is de werkwijze voor een deel anders. 

Twee elementen spelen daarbij een rol:

- Ten eerste: de meesters nemen mij energetisch bij de hand om de meest relevante delen van hun gezamenlijke leven in de vorm van elkaar opvolgende beelden, als een langzame film, aan mij te tonen. Ik kan daar waar gewenst de film stilzetten

 of terugdraaien om dieper op bepaalde fragmenten in te gaan. Veelal komen ze dan zelf met nieuwe beelden die mij 

de situaties verder verduidelijken.

- Ten tweede: wat ik van hen mag zien en ervaren ontvouwt zich in golven. Als ik met een bepaalde situatie contact heb 

mogen maken, kan later een diepere laag van hun ervaring of een expliciet deel daarvan zich aan mij openbaren. 

Vergelijkbaar met een proces van ‘inzoomen’ op een dieper of uitgebreider niveau van de ervaring.


Daarna controleren ze mij en helpen mij onderzoeken of ik hun boodschap of de getoonde situatie met de juiste woorden en nuances heb weergegeven. Als ik vragen heb, mag ik deze te allen tijde aan hen voorleggen en krijg ik meestal antwoord. Gaandeweg het baren van dit boek heb ik mij steeds beter met hun levens kunnen verbinden en ben ik er als het ware ingegroeid. 


Ik voel mij zeer bevoorrecht om dit werk te mogen doen.

Om de ‘channeling’ te bevorderen, heb ik rust en gebed nodig en dien ik in mijn hart te zijn.


Gabriela Gaastra-Levin


Meer lezen over Maria Magdalena en Jezus - Deel 3?


- Naar  'Inleidende tekst op dit boek'

- Naar 'Inhoudspagina'

- Naar  'Voorwoord van Maria Magdalena en Jezus'

- Naar 'Gabriela over het ontvangen van doorgevingen voor dit boek'

- Naar  'Voorwoord van Gabriela en Reint'

- Naar  'Wat eraan vooraf gaat'

- Naar  'Nawoord van Maria Magdalena en Jezus'

- Naar 'Bestellen'