Publiciteit - Gabriela en Reint in de media

Beeld-interview met Gabriela en Reint over hun nieuwe boek over de kruisiging en opstanding

Door radioman en spiritueel journalist Jeroen Kumeling van Algoed Radio

GABRIELA GAASTRA-LEVIN UITGEROEPEN TOT MEDIUM VAN HET JAAR!

Gabriela heeft uit handen van Paravisie's redactieleden Niels en Arthur de Award passend bij de titel ‘Medium van het Jaar 2016’ ontvangen! De lezers van Paravisie hebben haar naar aanleiding van de nominatie gekozen.


In een eerste reactie zegt Gabriela:

“Hartelijk dank Paravisie-lezers! Ik vind het een eer om Medium van het Jaar 2016 te zijn.

Deze titel doet ook eer aan het werk van Maria Magdalena en Jezus! Hun leer over de Goddelijkheid van de mens mag de wereld in! Elk mens dient zijn of haar erkenning niet buiten zichzelf te zoeken. Toch is het fijn als er oprechte waardering is voor het bijzondere werk dat ik, samen met mijn partner Reint, mag doen. Ik ontvang deze titel met een blij hart en zie het als een stimulans om door te gaan met het schijven van onze gechannelde

boeken, onze workshops en reizen.”

VIDEO-INTERVIEW GABRIELA EN REINT DOOR LILIAN FERRU

We zijn onlangs uitgebreid voor de camera geïnterviewd over ons nieuwe boek en over ons werk met Maria Magdalena en Jezus door het bekende Limburgse spirituele coryfee Lilian Ferru. Lilian Ferru was grondlegger van het Spiritueel Café in Heerlen. Ze lanceerde onlangs haar eigen boek ‘Liefde kijkt naar Liefde’. Op Youtube heeft ze haar eigen kanaal met diverse interviews.

GROOT INTERVIEW MET GABRIELA EN REINT IN PARAVISIE

We zijn uitvoerig geïnterviewd door journalist/hoofdredacteur Niels Brummelman over ons spirituele werk met Maria Magdalena en Jezus voor het decembernummer. Een lezenswaardig verhaal onder de kop ‘Dagelijks werkoverleg met Maria Magdalena en Jezus’. Wil je ons werk en onze samenwerking met Maria Magdalena en Jezus beter leren kennen? Klik hier voor het interview.