arrow_drop_up arrow_drop_down

Buitenlandse spirituele reizen 

met Gabriela en Reint

In de energie van Maria Magdalena en Jezus

1. ZUID-FRANKRIJK/ RENNES-LE-CHATEAU. Van 22 t/m 28 juli 2020 gaan Gabriela en Reint voor een week naar het Maria Magdalena bedevaartsoord Rennes-le-Chateau in de Pyreneeen. Een bijzondere workshop met betekenisvolle bijeenkomsten, excursies, wandeltochten en gezellige avonden. Belangrijk thema van deze workshop: De Vrouwelijke Christus en het scheppen van een Nieuwe Wereld. Druk onderstaand beeld om deze bijzonder workshop te bekijken!


null


2. ISRAEL/PALESTINA. VOORJAAR 2021 -Na zesmaal naar Santiago de Compostella te zijn gelopen, hebben de spirituele meesters Maria Magdalena en Jezus ons gevraagd nu andere ‘liefdeswegen’ op Moeder Aarde te gaan bewandelen en te activeren. Daarbij is in overleg allereerst de keuze gevallen op de zogenaamde ‘Jesus Trail’ van Nazareth naar Kapernaum aan het meer van Galilea. Druk op het onderstaande beeld van de jou voor een wandeling uitnodigende Jezus om een indruk van de gehele reis te krijgen!3. SCHOTLAND - ZOMER 2021. Na drie jaar naar Glastonbury/Avalon in de zomer naar Zuidwest Engeland te zijn geweest zijn Gabriela en Reint  juli 2019 voor het eerst met een groep naar Schotland geweest. Dat was een groot succes. De 2020-reis werd gecanceld van wege Corona. Ze hebben besloten eind juli 2021 toch opnieuw naar Sacred Scotland te gaan. 

Deze nieuwe reis zal een enigszins andere opzet krijgen, maar je kunt wel  alvast een behoorlijke indruk krijgen door op de onderstaande afbeelding van Rosslyn Chapel te klikken. null