arrow_drop_up arrow_drop_down

Cursussen en workshops van de 

Maria Magdalena en Jezus Wereldschool

 Naast het cursus- en workshopprogramma organiseren Gabriela en Reint Gaastra-Levin ook buitenlandse reizen en lezingen.

En geeft Gabriela holistische consulten. Daarover vind je informatie bij 'Programma' in de hoofdbalk van deze site.

Cursus: Het Leiderschap van Maria Magdalena

In het najaar van 2019 begint, zowel in Nederland als in België, de opmerkelijke cursus, over de lange periode van het spiritueel leiderschap van Maria Magdalena

- na de kruisiging van Jezus -

De 13-daagse cursus in drie modules, die je meeneemt naar Europa tweeduizend jaar geleden, laat zien hoe zij leefde, werkte en haar omvangrijke kennis en liefde deelde.

Je kunt in beide landen nog instromen.

Alle gechannelde Maria Magdalena en Jezus - boeken vind je hier!

Alle gechannelde Maria Magdalena en Jezus - ebooks vind je hier!

NIEUWE OPZET - LAGERE PRIJS: 

Intensieve lichaamsreiniging ondersteund door Gabriela nu bij jou thuis! 

Ontslakken, intensieve weefsel-, darm- en leverreiniging, op weg naar je ideale gewicht, oude patronen loslaten, een nieuw voedingspatroon opbouwen, een energiek en vitaal lichaam, een lang en gezond leven, je trilling op een hoger niveau. Dat kan allemaal. Als jij het wilt.
Van 27 november t/m 8 december 2019 -

Gabriela en Reint hebben ervoor gekozen om hun beproefde intensieve reiniging onder het motto 'Goddelijkheidsactivatie Lichaamsreiniging' 

- naast de klassieke opzet - voor meer mensen bereikbaar te maken.


Goddelijkheidsactivatie Meditatietechniek - Training 

vrijdag 15 november te Apeldoorn

Maria Magdalena en Jezus hebben aan Gabriela een eigen meditatietechniek doorgegeven. Een methode die direct aansluit op de leringen van ‘De Goddelijkheid van de Mens’ en ‘De Maria Magdalena Code’.


De techniek onder de naam ‘Goddelijkheidsactivatie Meditatie’ is dagelijks praktisch toe te passen en maakt dat wij het zijn van een Goddelijk Mens op Aarde activeren, ons bewustzijn vergroten en onszelf zo gericht en consequent in een hogere trilling brengen en houden. De techniek is relatief eenvoudig te leren. Je kunt de techniek ook leren als je nog geen gechannelde boeken van Gabriela en Reint hebt gelezen. 


- Reinigingsworkshop op alle niveaus -

Vierdaagse Goddelijkheidsactivatie

Klassieke opzet

Van 6 t/m 9 april 2020 in Centrum Oostraven te Epe

Ontslakken, intensieve darm- en leverreiniging, op weg naar je ideale gewicht, oude patronen loslaten, een nieuw voedingspatroon opbouwen, een energiek en vitaal lichaam, een lang en gezond leven, je trilling op een hoger niveau. Dat kan allemaal. Als jij het wilt! 


Onder begeleiding van Gabriela Gaastra-Levin (Ayurvedisch geneeskundige, therapeute, voedingsdeskundige en medium) in Centrum Oostraven te Epe. Met ondersteuning vanuit de spirituele dimensie van Maria Magdalena en Jezus.

Nieuwe Cursus: 

'Heling volgens Maria Magdalena'

De therapeutische aspecten van ‘De Maria Magdalena Code’ door het medium Gabriela Gaastra-Levin voor jou in praktijk gebracht.


In deze nieuwe 13-daagse helingcursus gaat Gabriela, die naast haar mediumschap in Argentinië universitair geschoold is als medicus en psychiater, de therapeutische aspecten van de omvangrijke kennis van

 ‘De Maria Magdalena Code’ behandelen. Al jouw processen en levensvragen komen aan bod in het perspectief van 

De Maria Magdalena Code.


In Nederland wordt de cursus in het najaar afgerond

In Belgie staat het begin van de cursus gepland in het voorjaar van 2020