arrow_drop_up arrow_drop_down

Cursussen en workshops van de 

Maria Magdalena en Jezus Wereldschool

Cursus : De spirituele betekenissen van de kruisiging

 en opstanding van Jezus

De impact van het belangrijkste ritueel ooit op Aarde

In februari 2019 begint, zowel in Nederland als in België, de vierdaagse cursus over de vele kanten van de kruisiging van Jezus. Maria Magdalena en Jezus nemen ons mee naar deze zo belangrijke periode uit de laatste fase van Jezus’ leven.

De kruisiging heeft op veel niveaus een grote invloed gehad. Zowel door de grote energetische impact 

op de mensheid  en de Aarde, maar ook door de vele misvattingen die er over zijn ontstaan.

De cursus neemt je mee naar Palestina tweeduizend jaar geleden en stelt jou in staat om veel aspecten verbonden met de kruisiging te helen en de bevrijdende energetische impact van de kruisiging opnieuw te doorvoelen. 

Reiniging op alle niveaus 

Vierdaagse Goddelijkheidsactivatie

Van 15 t/m 18 april 2019 in Centrum Oostraven te Epe

Ontslakken, intensieve darm- en leverreiniging, op weg naar je ideale gewicht, oude patronen loslaten, een nieuw voedingspatroon opbouwen, een energiek en vitaal lichaam, een lang en gezond leven, je trilling op een hoger niveau. Dat kan allemaal. Als jij het wilt! 


Onder begeleiding van Gabriela Gaastra-Levin (Ayurvedisch geneeskundige, therapeute, voedingsdeskundige en medium) in Centrum Oostraven te Epe. Met ondersteuning vanuit de spirituele dimensie van Maria Magdalena en Jezus.

 Naast het cursus- en workshopprogramma organiseren Gabriela en Reint  Gaastra-Levin ook buitenlandse reizen en lezingen. En geeft Gabriela holistische consulten. Daarover vind je informatie bij 'Programma'  in de hoofdbalk van deze site.

Nieuwe Cursus: 

'Heling volgens Maria Magdalena'

De therapeutische aspecten van ‘De Maria Magdalena Code’ door het medium Gabriela Gaastra-Levin voor jou in praktijk gebracht.


In deze nieuwe 13-daagse helingcursus gaat Gabriela, die naast haar mediumschap in Argentinië universitair geschoold is als medicus en psychiater, de therapeutische aspecten van de omvangrijke kennis van

 ‘De Maria Magdalena Code’ behandelen. Al jouw processen en levensvragen komen aan bod in het perspectief van 

De Maria Magdalena Code.


In Nederland gaat men met Module 2 starten

In Belgie staat het begin van de cursus gepland in het najaar van 2019