Cursussen en workshops van de 

Maria Magdalena en Jezus Wereldschool

Gabriela en Reint zijn bezig het cursusprogramma voor het najaar 2018 samen te stellen. Hieronder valt te lezen wat er tot nu toe bekend is. Over enige tijd is het gehele programma bekend. Naast het cursusprogramma organiseren Gabriela en Reint ook buitenlandse reizen en lezingen. Daarover vind je informatie bij 'Programma'

♥ Maria Magdalena en Jezus: 

De lessen van hun gezamenlijke leiderschapsjaren 

In België en in Nederland

De lessen die de vrouwelijke en mannelijke discipelen kregen nu ook voor jou beschikbaar 

Meerdaagse cursus in meerdere modules over de drie voornaamste leiderschapsjaren van Maria Magdalena en Jezus voor de kruisiging. De meesters delen hun leiderschapservaringen, zodat ook de cursisten in hun persoonlijk leiderschapsproces worden geactiveerd. Inschrijving op één of meer van de modules. De cursusdagen zijn op vrijdagen.

 Je kunt je nog inschrijven voor module III (drie cursusdagen) in België (nabij Antwerpen) die 18 mei 2018 van start gaat.

Je kunt je ook inschrijven voor Module IV (zes cursusdagen) in Nederland (nabij Apeldoorn) die op 1 juni begint.

 Om mee te kunnen doen, hoef je de eerdere modules niet te hebben gevolgd. 

Reiniging op alle niveaus 

Vierdaagse Goddelijkheidsactivatie

Van 26 t/m 29 november 2018 in Centrum Oostraven te Epe

Ontslakken, intensieve darm- en leverreiniging, op weg naar je ideale gewicht, oude patronen loslaten, een nieuw voedingspatroon opbouwen, een energiek en vitaal lichaam, een lang en gezond leven, je trilling op een hoger niveau. Dat kan allemaal. Als jij het wilt! Onder begeleiding van Gabriela Gaastra-Levin (Ayurvedisch geneeskundige, therapeute, voedingsdeskundige en medium) in Centrum Oostraven te Epe. Met ondersteuning vanuit de spirituele dimensie van Maria Magdalena en Jezus.