Videotheek

Vind hier interviews, webinars en geleide meditaties

Jezus vertelt over zijn kruisiging en opstanding. Medium Gabriela Gaastra licht haar boek toe

Maria Magdalena en Jezus nemen ons, in dit vierde deel over hun gezamenlijke leven, via de doorgevingen aan Gabriela mee naar de laatste fase van Jezus’ leiderschap op Aarde. Zijn kruisiging heeft wereldwijd een grote betekenis gehad. En heeft dat nog steeds. Zowel door de grote energetische impact op de mensheid, de Aarde en de Kosmos, maar ook door de misvattingen die erover zijn ontstaan en de schuldgevoelens die als gevolg van de kruisiging bij de mensheid opspeelden.

Boekinterview 'Jezus zijn kruisiging en opstanding in lichtlichaam' met auteurs Gabriela en Reint

Programmamaker en spiritueel journalist Jeroen Kumeling van Algoed Radio interviewt medium Gabriela Gaastra-Levin en co-auteur Reint Gaastra over hun nieuwe gechannelde boek waarin Maria Magdalena en Jezus zelf over kruisiging en opstanding vertellen

Webinar over Jezus zijn kruisiging op 'Goede Vrijdag' (10-4-2020)

In dit webinar kun je dieper contact maken met de beleving van Maria Magdalena en Jezus tijdens dit gebeuren en ze voor je heling toepassen. De gebeurtenissen tijdens de kruisiging worden bekeken vanuit het Meesterschap en de scheppingskracht van Maria Magdalena en Jezus.

Webinar: Opstanding van Jezus in zijn lichtlichaam op 1e Paasdag

Dit live-webinar, gebaseerd op het boek 'Jezus, zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam', biedt heling en transformatie van de emotionele patronen, overtuigingen en aannames die zijn ontstaan op individueel en collectief niveau naar aanleiding van de kruisiging en wederopstanding van Jezus.

Gabriela en Reint Gaastra-Levin leggen in deze video uit wat de begrippen 'Christus' en 'Christusbewustzijn' betekenen

Maria Magdalena en Jezus-meditatie voor heling van de mensheid t.b.v. gezamenlijke Wereldmeditatie

Geleide Maria Magdalena en Jezus-meditatie voor heling van eenheidsbewustzijn n.a.v. het Coronavirus

Geleide meditatie door het medium Gabriela Gaastra-Levin, geïnspireerd door haar gidsen Maria Magdalena en Jezus. Deze meditatie brengt heling van het eenheidsbewustzijn op de mensheid naar aanleiding van de invloed van het Coronavirus op Aarde.