In contact met Moeder Aarde en de Nieuwe Wereld rondom de gemeenschap

van Maria Magdalena

Maria Magdalena en Jezus Zomerworkshop Zuid-Frankrijk 

Van 28 juni t/m 4 juli 2024 - Centre Les Labadous - Rennes-le-ChâteauGabriela en Reint Gaastra-Levin houden een meerdaagse Maria Magdalena en Jezus-workshovan 28 juni t/m 4 juli 2024 in conferentiecentrum Les Labadous nabij het Maria Magdalena-bedevaartsoord Rennes-le-Château in de Pyreneeën.


 In deze omgeving stichtte Maria Magdalena haar eerste gemeenschap in ballingschap. Deze nieuwe workshop kenmerkt zich door een sportief karakter in de indrukwekkende natuur rond Rennes-le-Château. Het intensiveren van jouw relatie met Moeder Aarde en Maria Magdalena ten behoeve van een Nieuwe Wereld vormt het centrale thema van de workshop. Tijdens de workshops wordt voornamelijk nieuw gechanneld materiaal gebruikt. LOCATIE

Deze zomerworkshop vindt plaats in het gebied waar Maria Magdalena tweeduizend jaar geleden haar spirituele missie begon en neerzette. Tijdens haar wandelingen door de valleien, over de heuvels en bergen en haar meditaties in de grotten en in de natuur heeft zij, samen met Jezus vanuit de spirituele dimensie, een energetische basis in dit gebied gecreëerd, die uiterst bevorderlijk is om in contact te komen met de liefdesbron van je eigen hart. De liefdevolle vrouwelijke energie van deze omgeving dringt tot je door en werkt als een dragende kracht voor het openen van je hart en het activeren van de Vrouwelijke Christus in jou. 
THEMA 

Tijdens deze zomerworkshop zullen we naast workshops in de koele zaal van Les Labadous ook in de buitenlucht en 'op pad' zijn en op indringende manier contact met de natuur maken. Deze workshop heeft dan ook niet alleen een spiritueel, maar zeker ook een sportief karakter. We zullen al wandelende. met de hulp van een enthousiaste Nederlander, die grote kennis van de omgeving heeft, het gebied verkennen dat Maria Magdalena zo lief was en waar zij in de natuur haar eerste gemeenschap stichtte. Zo zullen we ons al doende steeds beter realiseren wie Moeder Aarde is, wat haar missie in de Kosmos en voor de mensheid is en daarover contact maken met haar bewustzijn en dat van de wezens die op haar wonen.


null


WAT GAAN WE CONCREET DOEN? 

We verenigen ons met de indrukwekkende natuur en maken indringend contact met Moeder Aarde, in het bijzonder op spirituele plekken. We gaan dus minder culturele dingen doen, zoals kerken, musea en historische plaatsen bezoeken. Maar beklimmen we bijvoorbeeld de berg met de vrouwelijke energie, de Pech Cardou.  

Tevens bekijken we de grotwoningen bij Bugarach en nemen we een duik in het meer vlakbij het dorp. We infiltreren in het magische ‘stenen bos’ van Nebias en bezoeken uiteraard de Maria Magdalena Grot en de omvangrijke natuurgebieden in de directe omgeving van Centre Les Labadous, zoals bij La Pique. 


 

We begeven ons met auto en/of taxibus naar plaatsen in de omgeving om van daaruit te gaan wandelen. Ook nemen we verfrissende duiken. Bijvoorbeeld in de Fontaine des Amours, waarvan gezegd wordt dat Maria Magdalena er haar volgelingen doopte. PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

De workshop is een prachtige gelegenheid om in een bijzondere spirituele setting aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Je komt in proces met jezelf, met je medecursisten, met Gabriela en Reint, met Moeder Aarde en uiteraard met Maria Magdalena en Jezus. Zo ondergaan de cursisten inwijdingen door Maria Magdalena en Jezus die gericht zijn op het openen van het hart in de relatie met jezelf, met anderen en met Moeder Aarde om zo ook bij te dragen aan de creatie van een Nieuwe Wereld.


null


VORM 

Het afwisselende programma over het intensiveren van jouw relatie met Moeder Aarde en Maria Magdalena krijgt, naast de wandelingen en ‘beklimmingen’, vorm door middel van geleide meditaties, helingen, openbaringen, oefeningen, proclamaties, gebeden, rituelen, zegeningen, coaching en persoonlijke begeleiding, of in de natuur of in de workshopzaal van Les Labadous. Je krijgt een map voor het uit te reiken materiaal. Tijdens de workshop is er onder coaching van Gabriela en Reint ruimte voor delen en interactie met elkaar in een veilige setting. 


null


DAARNAAST

Naast de workshop-onderdelen, al dan niet in de natuur, zijn er ook speelse avondprogramma’s. De gezellige avonden hebben een facultatief en ontspannen karakter met onder meer zang, dans, sketches en verhalen. Ook zijn er optredens van spirituele artiesten uit de directe omgeving. 
PERSOONLIJKE GROEI  

Intense verbinding met de natuur, gecombineerd met innerlijk werk en ontspannende ontmoetingsmomenten, maakt deze specifieke workshop tot een mogelijkheid om je persoonlijke en spirituele groei verder te bevorderen en de huidige bewustzijnstransformatie naar een Nieuwe Wereld optimaal te benutten.


null


WAT HEB JE NODIG?

Een redelijke conditie, een goede fysieke gezond- en fitheid, zonnebrandolie, een hoofddeksel, gemakkelijk zittende kleding, stevige wandelschoenen waar je ook al wandelende mee kunt 'klimmen', zwemkleding en badlaken.


null


TIJDSTIPPEN 

28 juni beginnen we in de middag met een kennismakingsbijeenkomst. Die avond houden we een Maria Magdalena-ritueel. Op 4 juli sluiten we, na een gezamenlijk ontbijt, af met een evaluerend ochtendprogramma. Daarna nemen we afscheid en gaat ieder weer opgeladen zijn of haar eigen weg! Je kunt er ook, mocht er ruimte zijn, een of meer dagen, ervoor of erna, aan vastkoppelen. Daarvoor dien je contact op te nemen met de Nederlandstalige zakelijke leiding van Centre Les Labadous. Zie hieronder bij 'Bijboeken'.


null


LOCATIE  

We verblijven in het gerenommeerde en gerenoveerde Centre Les Labadous gelegen in de Maria Magdalena-vallei. Het is jaren geleden geheel ingericht voor het ontvangen van spirituele groepen. Het centrum, dat geheel omgeven is door de natuur, staat ook bekend om haar uitstekende vegetarische keuken. 


null


BIJBOEKEN 

De workshop is van 28 juni tot en met 4 juli. Je kunt mogelijk vooraf en aansluitend een dag of meer dagen bijboeken. Daarvoor zoek je contact met beheerder Aafke Hamstra via info@leslabadous.com of +33 4 68742516. In de omgeving zijn ook schappelijke hotels, B&B's en campings. KOSTEN

Je bijdrage voor dit bijzondere samenzijn is: 

€ 1095 bij gebruik van een eenpersoonskamer (gelimiteerd aantal beschikbaar)

€ 995 p.p. bij gebruik van een tweepersoonskamer (eenpersoonsbedden)

€ 895 p.p. bij gebruik van een driepersoons-studio of gite (2 etages, keuken, eenpersoonsbedden, terras).


Genoemde prijzen zijn inclusief alle workshops, bijeenkomsten, helingen, workshopmateriaal, excursies, alle vegetarische ontbijten, lunches en diners van hoog niveau, picknicklunch. picknickdiner, het gezamenlijk afscheidsontbijt en toeristenbelasting. Een betaling in termijnen is mogelijk.

 


null


VERVOER AUTO 

Je kunt net als wij met de auto naar Les Labadous rijden (Vanuit Utrecht 1250 km). Dat heeft het voordeel dat je de reis rustig op kunt bouwen en de auto kunt gebruiken om boodschappen te doen in het nabijgelegen dorp Couiza. Er is daar een gewone Franse supermarkt en een biologische supermarkt. Mocht je er dagen aan vast willen plakken in Les Labadous, dan kun je met de auto de omgeving verder verkennen en je vakantie vervolgen. Je kunt ook een auto huren op de luchthavens van Toulouse en Carcassonne.


We doen ons best om mensen met elkaar te verbinden die hebben aangegeven met iemand anders te willen rijden. Je kunt je belangstelling daarvoor te kennen geven aan Jenneke Endepoel via cursisten@mariamagdalenaenjezus.nl.


null


VERVOER VLIEGTUIG

Er zijn verschillende vluchten met KLM/Air France vanuit Amsterdam en met Ryanair Brussel naar de luchthavens van Toulouse en Carcassonne. Vandaar kan in overleg met ons met een taxibus Centre Labadous worden bereikt en vice versa. Er zijn twee vliegtrajecten die het meest voor de hand liggen:


Vanuit Nederland:

Heen met KLM/Air France 28 juni 2024: Amsterdam – Toulouse 11:45 – 13:35 

Terug met KLM/Air France 4 juli 2024: Toulouse – Amsterdam 17:00 – 18:55


 Vanuit België: 

Heen met Ryanair 28 juni 2024: Brussel Charleroi – Carcassonne 15:20 – 17:05

 Terug met Ryanair 4 juli 2024:Carcassonne – Brussel Charleroi 14:30 – 16:15

Uiteraard kunnen Nederlanders ook via Brussel Charleroi vliegen. null


VERVOER VAN VLIEGVELD NAAR LABADOUS 

Om het vervoer van de vliegvelden van Toulouse en Carcasonne naar Les Labadous via minibussen zo goed mogelijk te laten verlopen, is het noodzakelijk dat de deelnemers zoveel mogelijk gelijktijdig aankomen om zo de kosten voor de taxibus zo laag mogelijk te houden. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal het verschuldigde bedrag om en nabij de €30 p.p. voor een enkele reis liggen. De taxibus kan in onderling overleg de deelnemers ook terugbrengen naar de luchthavens van Toulouse en Carcassonne. 


null


EERDER OF LATER

Mocht je een dag of dagen eerder aan willen komen of een dag of dagen later willen vertrekken, dan is dat eventueel mogelijk, afhankelijk van de afspraken die je met Les Labadous hebt gemaakt, maar dan zal, als je vliegt, de taxibus mogelijk minder reizigers hebben en de prijs dus iets hoger liggen. Over het vervoer kan met Reint van gedachten worden gewisseld via +31 6 53646410 of reint@mariamagdalenaenjezus.nl.


null


INSCHRIJVING 

Wil je een Maria Magdalena-pelgrim zijn, Moeder Aarde op dieper niveau ontmoeten, een bewustzijnssprong naar een Nieuwe Wereld maken en dit spiritueel en qua natuur zo interessante gebied in de Pyreneeën met soulmates verkennen? Vraag dan het inschrijfformulier aan bij Jenneke Endepoel via cursisten@mariamagdalenaenjezus.nl.


Je bent ingeschreven als je het formulier hebt ingevuld en teruggemaild en het door jou gekozen workshopbedrag hebt overgemaakt naar Human Divinity Travel op rekening NL08 RABO 0316 9572 08 (BIC RABONL2U) onder vermelding van 'Zomerworkshop 28 juni t/m 4 juni 2024'. Er kan ook in termijnen worden betaald. 


VRAGEN 

Je kunt Reint even bellen of mailen voor meer informatie via +31 6 53646410 of reint@mariamagdalenaenjezus.nl.
Wil je meer te weten komen over Maria Magdalena?

Bekijk dan hieronder de Maria Magdalena en Jezus-boekwinkel!

Maria Magdalena en Jezus-nieuwsbrief

Meld je aan voor de Maria Magdalena en Jezus-nieuwsbrief