06 december 2018 

Sexuele evolutie. De nieuwe column van Reint in Paravisie magazine

Sexuele evolutie. De nieuwe column van Reint in Paravisie magazine

De aantrekkingskracht tussen man en vrouw, tussen mannelijk en vrouwelijk, houdt ons vanaf onze jeugd bezig. Zelf was ik er vroeg bij om met een groepje medekleuters ‘doktertje te spelen’, om het ‘anderszijn’ te verkennen. Ook herinner ik mij van de kleuterschool dat ik steevast in de pauze hand in hand met de surveillerende stagiaire het plein over wandelde. Ik zal niet ouder dan vijf zijn geweest. Ik was gefascineerd door haar rode nagels en sterke parfum.

Zo jong al? Ja, zo jong al.

In de door mijn echtgenote Gabriela ontvangen Maria Magdalena Code® legt Maria Magdalena uit hoe wij tijdens de huidige Scheppingscyclus in de spirituele dimensie, voorafgaand aan onze Aardse incarnaties, onszelf hebben gesplitst in mannelijk en vrouwelijk. Eerst in tweelingzielen, nog bij elkaar. En later onafhankelijk van elkaar om de Schepping van een extra pulserende kracht te voorzien.

Want het onderscheid tussen man en vrouw zorgt voor een forse dynamiek op Aarde. Flirten, aantrekken, afstoten, veroveren, vrijen, nestje bouwen, kinderen, bevaderen, bemoederen, familieleven, godin en wildeman, het man- of vrouwzijn brengt het leven onmiskenbaar in beweging.

De interactie tussen man en vrouw versterkt onze kracht om onze emotionele, psychische, energetische en fysieke processen op Aarde te doen. Onze sekse bepaalt mede hoe we in de samenleving staan, met onze medemens omgaan en reflecteren over wie we in dit leven zijn. Onze identiteit en onze persoonlijkheid worden voor een belangrijk deel bepaald door ons geslacht.

Vanuit evolutionair perspectief is de seksuele tweedeling bijzonder functioneel. We zijn …  (lees verder

Reactie plaatsen