16 september 2019 

Openbaring MM en J - Oermissie van de mensheid mag niet overspoeld worden door technologische ontwikkelingen

Openbaring MM en J - Oermissie van de mensheid mag niet overspoeld worden door technologische ontwikkelingen

Een waarschuwende openbaring van Maria Magdalena en Jezus aan de mensheid. Hoe gaan wij om met vergaande internettoepassingen zoals 5G, robotica en chips in een menselijk lichaam?

Liefde en bezieling dienen richting te geven aan de huidige digitale technologische ontwikkelingen. Een onafhankelijke internationale Raad is als beheersinstrument nodig. De grootste uitdaging nu is het omruilen van macht voor liefde.

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, jullie bevinden je in een omkeerpunt in je relatie als soort met Moeder Aarde en haar bewoners. Daar heeft zij zich ook voor beschikbaar gesteld. Beschikbaar om jullie te dienen om jullie processen van overgave aan de fysieke dimensie en aan het Zijn van mens te verwerken. Jullie mogen haar daar dankbaar voor zijn. Nu is het evenwel de hoogste tijd om jullie verantwoordelijkheid te nemen voor deze tere relatie.”

Wil je gehele inzichtgevende openbaring lezen? Klik dan hier!

Tania Vandenborre
Door

Tania Vandenborre

op 18 Mar 2020

Ook deze openbaring heeft het over een "wake up call" ! Dat is het inderdaad !! Het coronavirus doet je stilstaan bij wat nu écht belangrijk is en laat je inzien dat macht en rijkdom niet de wegen zijn naar een intens geluk maar liefde en dienstbaarheid voor jezelf en de ander wél.

Reactie plaatsen