05 november 2018 

Openbaring over de spirituele betekenis van de Ganges

Openbaring over de spirituele betekenis van de Ganges

Tijdens de India-reis oktober 2018 heeft Gabriela de 17 deelnemers gedoopt in de rivier de Ganges en wel in de Himalaya ter hoogte van Gangotri tijdens het eerste traject van deze heilige rivier. Op 3000 meter hoogte niet ver van de oorsprong van de rivier bij Gamoukh. Voor deze gebeurtenis mocht Gabriela onder meer de volgende openbaring over de spirituele impact van de verschillende fasen van de rivier ontvangen. 

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, jullie bevinden je hier in Gangotri, een van de energetische poorten van de wereld. Vanuit het Absolute niveau van God daalt Kosmisch bewustzijn naar de Aarde toe om de natuur en de mens te voeden en hun eigen veld van Absoluut bewustzijn te activeren.

Door in contact te komen met deze krachtige instroming van energie en bewustzijn wordt je eigen trilling verhoogd en je Goddelijkheid manifest. Door je te openen naar dit ontwaken dat Moeder Ganga kanaliseert, open jij je om je verbinding met het veld van eenheid in de Schepping te omarmen en te aanvaarden. Deze stroom van liefde en eenheid vervult je hart, raakt je cellen, atomen, organen en alle lagen van je bewustzijn. Door je op die manier te laten omarmen door de inbreng van Ganga wordt jouw connectie met je Goddelijke Bronnen op het Absolute niveau van God en in de Aarde actiever en sterker.

Deze Bronnen vullen je Innerlijke Goddelijke Bronnen in je hart, buik en hoofd met onvoorwaardelijke liefde, eenheid en creatiekracht, die je kunt laten stromen naar alles in jezelf, naar je relaties en de wereld om je heen. In het contact met deze energiepoort word je zelf een eigen Bron, een eigen Ganga, die liefde, eenheid en creatiekracht in de wereld brengt.”

Wil je verder lezen? Klik dan hier!

Reactie plaatsen