Actuele lezingen en evenementen

van Gabriela en Reint Gaastra-Levin

Lezing - Maria Magdalena en Jezus: hun leven, hun liefde, hun reizen, hun missie

Over de periode tussen hun 16e en 30e levensjaar is van het echtpaar Maria Magdalena en Jezus weinig bekend. Men noemt dit wel hun ‘lost years’. Verloren waren deze allerminst. Aan ‘medium van het jaar’ Gabriela Gaastra-Levin vertellen zij dat zij zich toen – voorafgaand aan hun periode van leiderschap - hebben toegewijd aan het stichten van een gezin en hun spirituele vorming. Daartoe behoorden ook hun opzienbarende reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië. Regio’s die bekend stonden als ‘hotspots’ op het gebied van mystiek geestelijke vorming. (www.heliosharderwijk.nl)

Spirituele vereniging 

Helios te Harderwijk

Zalencentrum De Kiekmure

Tesselschadelaan 1

Donderdag

31-05-'18

20:00

Aanwezig op Internationale Therapeutenbeurs

Gabriela en Reint zijn met hun boeken- en informatiestand, consulten en met een Maria Magdalena en Jezus-lezing present op deze grootste tweedaagse professionele beurs op het gebied van gezondheid, voeding, levensstijl en spiritualiteit. Een topevenement in Nederland. Een mooi moment om elkaar te ontmoeten.


Van harte uitgenodigd om dit inspirerende gebeuren bij te wonen.

Deelnemers kunnen via Gabriela en Reint een goedkopere entreekaart krijgen. Informatie hierover via info@mariamagdalenaenjezus.nl.

Kijk op www.internationaaltherapeut.nl


Locatie Expo Houten

Weekend

17 en 18 november 2018

10.00 - 17.00 uur