Betekenis van de Zomerwende geopenbaard door Maria Magdalena en Jezus

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, de zon, de maan, het zonnestelsel, de Melkweg, andere constellaties en sterren om je heen herinneren jou eraan dat je een deel uitmaakt van een groot geheel. Multidimensionale universa zijn met elkaar verbonden en wisselen verschillende vormen van bewustzijn uit zodat het Goddelijke zich kan manifesteren.

Jullie, en wij, maken deel uit van dit enorme systeem en tegelijkertijd weerspiegelen jullie dit geheel ook in je eigen lichaam en bewustzijn. Vele processen die buiten jezelf plaatsvinden, zijn ook van binnen actief aanwezig.

Op 21 juni voltrekt de zomerwende zich op het Noordelijke deel van de Aarde. De zomer begint! De zon wendt zich tot jou om je met haar potentie en transformatievermogens te omarmen. De zon is een poort voor scheppingskracht, transformatie en reinigen. Door dichter bij jou te komen wordt het vuur in jou geactiveerd. Dit vuur werkt zuiverend. Het brengt je dichter bij je vermogen om te creëren en een eigen richting aan je leven te geven. Het karakter van Schepper inherent aan je menszijn wordt sterker. Je voelt je geroepen om op te ruimen en onnodige ballast op vele niveaus los te laten. Zowel in je omgeving, in je relaties en door je activiteiten, maar evenzeer van binnenuit, in je lijf, in je gedachten en in je emoties. De zon in jou staat dichter bij jou en helpt jou om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven, je handelingen en je creaties.Deze opwarming van je eigen systeem en je bewustzijn brengt je dichter bij het zijn van Schepper binnen de Drie-eenheid van de Schepper, de Geschapene en het Proces van Scheppen in jou.  De zomerwende stimuleert jouw speelsheid, plezier en creatieve vermogen en brengt jou in contact met de overvloed van het leven. Dit in tegenstelling tot de periode van de winterwende waarin je meer in contact komt met je binnenwereld en er meer aandacht is voor de Geschapene in jou. Het aanwakkeren van het vuur in jou wordt gestimuleerd voor het vuur in de natuur en de groei die dat veroorzaakt. Dit vuur brengt jou tot inspiratie, nieuwe ideeën, het openen van je hart naar een verbinding met het Al en stimuleert het ervaren van eenheidsbewustzijn.

De zomerwende vormt een poort naar nieuwe dimensies en stelt jou in staat om de connectie met hogere niveaus van je eigen bewustzijn te ervaren en te integreren. Je verbindt je kleine ‘ik’ met je Hogere Zelf.Het is ook een tijd waarin je Innerlijk Kind wordt aangesproken. Het kind bewaakt de verbinding tussen de wereld van dualiteit en je Goddelijke Bron. Het kind is de drager van eenheidsbewustzijn. Het contempleert, speelt en geniet van het deel uitmaken van het Goddelijk veld. Hij of zij bevindt zich ook in een groeifase en kan de scheppingskracht van de zon helemaal daarvoor gebruiken.

Laat de zomerwende jou vernieuwen en je in contact te laten komen met de totaliteit van je zijn. En laat je Innerlijk Kind je hierbij begeleiden en inspireren. Geniet van elkaar als een weg naar het openen van je hart en het bewust ervaren van je Goddelijkheid! In licht en liefde, Maria Magdalena en Jezus.”

nicolaas
Door

nicolaas

op 22 Jun 2017

ok, en hoe zit het dan met onze tegenpool, welke broeders en zusters nu door de winterwende gaan, de zon op haar "laagst" ? laten zij niet exact het tegendeel zien ? en hoe zit het met onze broeders en zusters op de evenaar, welke niet ene en ook niet andere ondergaan ? Dus hoe "betrekkelijk" is dit alles dan wel niet ? . Dienen we niet als tegelijkertijd, indien we de zomerwende ondergaan, tegelijkertijd de winterwende te ondergaan en indien zo dan neutraliseert het alles zich voortdurend, ja wat we de evenaar noemen is dan een wonderlijke "lijn" van neutralisatie.

Joan
Door

Joan

op 29 Jun 2017

Een kleine bescheiden aanvulling die mij wel van betekenis lijkt. Op 21 juni staat de zon op z'n hoogst en wendt zich daarna weer van ons af. De dagen worden al weer korter. Taoïsten rekenen 21 juni tot het midden van de zomer. Op 21 december is onze midwinter. Althans van onze bescheiden positie hier op aarde. Maar ja, André Kuipers zag vanuit de ruimte ooit een keer de aarde als een blauwe planeet, terwijl wij de lucht als blauw zien. Nou ja, hoe kan dat nou ?

Dani van Oosterhout
Door

Dani van Oosterhout

op 22 Jun 2017

De boodschap wordt gegeven aan en ontvangen door iemand in Nederland, en gaat dus ook over dit halfrond, en onze periode van Zomer. Tegelijkertijd be vinden andere mensen zich inderdaad in die tegenpool, maar deze boodschap is niet aan hen gegeven. Zo zie ik het tenminste dus is er in mijn ogen niets iets wat niet zou kloppen. Maar wel scherpzinnig opgenerkt. Dat wil ik wel even zeggen.

Raymond de jonghe
Door

Raymond de jonghe

op 22 Jun 2017

Dat vroeg ik mij ook altijd al af.

Reactie plaatsen