Engelstalige Heling van Maria Magdalena en Jezus op woensdagavond 12 juni 2024

Engelstalige Heling van Maria Magdalena en Jezus op woensdagavond 12 juni 2024

Maria Magdalena en Jezus en hun omvangrijke netwerk van helende spirits nodigen je uit om op woensdagavond 12 juni deel te nemen aan een buitengewoon krachtige Engelstalige Heling.

Maria Magdalena en Jezus creëren een gigantisch liefdesveld op vele niveaus van de Aarde, de mensheid en jou zelf. Hierbij worden ze geassisteerd door liefdeslegers van spirituele helers van de Pleiaden en Andromeda, de Aartsengelen, het Broeder- en Zusterschap van Liefde en Licht, natuurkrachten en vertegenwoordigers van andere dimensies en universa.

Als je deelneemt, draag je niet alleen bij aan je eigen persoonlijke heling, maar ook aan de heling van de mensheid als geheel en van de Aarde. Als meer mensen aan deze helingen meedoen, neemt de kracht toe. De groep deelnemers vormt dan een groter liefdesveld van waaruit de helende liefdesenergie zich over de wereld verspreidt.

Enkele reacties van deelnemers aan voorgaande helingsbijeenkomsten:

"Langs deze weg, wil ik jullie bedanken, voor de 'mooiste' Goede Vrijdag-viering die ik al ooit beleefd heb, de zo mooie heling en vooral ook de inzichten rond de kruisiging. Het is Pasen voor mij! Veel dank, en tot een volgend keer."

"Dank jullie wel voor deze bijzondere healing. Was voor mij de eerste keer dat ik deze healing van Maria Magdalena en Jezus mocht ontvangen. Heel mooi! Nogmaals dank!"

"Bedankt voor de prachtige Paasheling. De heling die we elke keer weer mogen ontvangen via jou Gabriela is van een wonderbaarlijke schoonheid. Dank voor je zuiverheid in het overbrengen" 

De gehele bijeenkomst duurt van 19.30 tot ongeveer 21.45 uur. Je kunt je voor slechts €13,-- inschrijven via Healing session Wednesday 12 June 2024 - English - Mary Magdalene and Jesus World School.

Op de dag van de heling ontvang je een Zoom-link en achteraf ontvang je een opname van de bijeenkomst.

Meer informatie over de helingen vind je op https://mariamagdalenaenjezus.nl/information-healings-mary-magdalene-and-jesus/.

We kijken alvast uit naar je deelname!

Gabriela en Reint Gaastra-Levin

Reactie plaatsen