07 februari 2024 

De Maria Magdalena en Jezus Zomerworkshop in Rennes-le-Chateau wordt gehouden van 28 juni t/m 4 juli 2024

De Maria Magdalena en Jezus Zomerworkshop in Rennes-le-Chateau wordt gehouden van 28 juni t/m 4 juli 2024

Gabriela en Reint Gaastra-Levin houden van 28 juni t/m 4 juli 2024 in conferentiecentrum Les Labadous nabij het Maria Magdalena-bedevaartsoord Rennes-le-Chateau in de Pyreneeën een meerdaagse Maria Magdalena en Jezus-workshop.

In deze omgeving stichtte Maria Magdalena haar eerste gemeenschap in ballingschap. Deze nieuwe workshop kenmerkt zich door een spiritueel en sportief karakter in de indrukwekkende natuur rond Rennes-le-Chateau. Het intensiveren van jouw relatie met Moeder Aarde en Maria Magdalena ten behoeve van een Nieuwe Wereld vormt het centrale thema van de workshop. Tijdens de workshops wordt voornamelijk nieuw gechanneld materiaal gebruikt.

Deze zomerworkshop vindt plaats in het gebied waar Maria Magdalena tweeduizend jaar geleden haar spirituele missie begon en neerzette. Tijdens haar wandelingen door de valleien, over de heuvels en bergen en haar meditaties in de grotten en in de natuur heeft zij, samen met Jezus vanuit de spirituele dimensie, een energetische basis in dit gebied gecreëerd, die uiterst bevorderlijk is om in contact te komen met de liefdesbron van je eigen hart. De liefdevolle vrouwelijke energie van deze omgeving dringt tot je door en werkt als een dragende kracht voor het openen van je hart.

Wil je meer lezen over deze workshop, hoe je in Frankrijk kunt komen en mogelijk met iemand mee kunt rijden? Lees hier meer.


Reactie plaatsen