17 december 2023 

Nu verkrijgbaar! Ons nieuwe boek Het leiderschap van Maria Magdalena Deel 2

Nu verkrijgbaar! Ons nieuwe boek Het leiderschap van Maria Magdalena Deel 2

Het leiderschap van Maria Magdalena Deel 2 – Maria Magdalena en Jezus herenigd met hun dochters en zonen

Na de kruisiging van haar partner Jezus en zijn opstanding in een lichtlichaam is Maria Magdalena vanwege de Romeinen niet meer veilig. Ze verlaat haastig Judea en reist met dochter Sarah, vertrouwelingen en apostelen naar Gallië. In de veilige Pyreneeën creëert haar gemeenschap een nieuwe vestiging. Daar neemt zij haar Aardse leidersrol rond de leer van de Christus en de Goddelijkheid van de mens op zich.

In Gallië wordt haar tweede dochter Sophia, zus van Sarah, geboren. Als ook haar drie zonen op bezoek komen en Jezus zich vanuit de spirituele dimensie manifesteert, is het gehele gezin herenigd. De wijze mannen Jozef van Arimathea en Melech-sedeq spelen daarin een belangrijke rol.

In deze periode staat haar coaching, samen met Jezus, van de apostelen en groepsleden van de gemeenschappen in Gallië en Judea centraal. Zo herdenken zij de kruisiging en wederopstanding van Jezus met Pascha van een jaar eerder en trekken er verdere lering uit. Ook maakt haar gemeenschap voor het eerst contact met naburige Keltische stammen.

Maria Magdalena ontwikkelt nog sterker haar ongekende spirituele vermogens in samenspel met haar gidsen, haar Goddelijke Bronnen, Jezus, Moeder Aarde en de vele expressies van de natuur. Ze manifesteert zich meer en meer als de Vrouwelijke Christus!

Wil je het boek in de boekwinkel bekijken en mogelijk direct bestellen? Klik dan hier!


Reactie plaatsen