MARIA MAGDALENA EN JEZUS-HELINGEN: 4 en 16 oktober helingavonden met Maria Magdalena en Jezus en hun netwerk van helers

MARIA MAGDALENA EN JEZUS-HELINGEN: 4 en 16 oktober helingavonden met Maria Magdalena en Jezus en hun netwerk van helers

Maandagavond 16 oktober a.s. organiseren wij een Nederlandse helingbijeenkomst met Maria Magdalena en Jezus en hun netwerk van helende spirits. De eerste Engelstalige helingbijeenkomst na de zomerperiode is al op woensdagavond 4 oktober!

Sinds 2022 heeft onze samenwerking met hen een dimensie erbij gekregen. Mede door het ziekte- en genezingsproces van Reint stapten Maria Magdalena en Jezus nadrukkelijker in hun rol van energetisch heler. Daarbij kregen zij op hun verzoek hulp van diverse hoogwaardige helende krachten vanuit de spirituele dimensie, zoals spirituele genezers en de Aartsengelen. Zij wenden hun vermogens vanuit een liefdevolle houding aan op individueel, maar ook op collectief niveau. 

Maria Magdalena en Jezus vragen ons om online-bijeenkomsten te organiseren om dit mogelijk te maken. Er moet volgens hen heel veel geheeld worden op Aarde. Hoe meer deelnemers, des te krachtiger het omvangrijke helende liefdesveld dat de spirituele meesters en mensen op Aarde samen scheppen.  

Wat kan dit voor jou persoonlijk betekenen? Graag vertellen we jou er meer over. Ook kun jij je aanmelden.

INFORMEREN EN INSCHRIJVEN: Voor informatie over de komende helingen van 4 en 16 oktober 2023 in het bijzonder en voor inschrijving klikt men hier! 

Gabriela & Reint Gaastra-Levin


Over de schrijver