Reint
03/01/2024
0 min
1

LET OP! De eerste krachtige heling van Magdalena en Jezus is op woensdagavond 6 maart 2024

03/01/2024
0 min
1

De eerstvolgende Engelstalige helingbijeenkomst is op woensdagavond 6 maart 2024! Op Goede Vrijdag 29 maart a.s. organiseren wij een Nederlandstalige helingbijeenkomst met Maria Magdalena en Jezus en hun omvangrijke netwerk van helende spirits. 

Sinds 2022 heeft onze samenwerking met hen een dimensie erbij gekregen. Mede door het ziekte- en genezingsproces van Reint stapten Maria Magdalena en Jezus nadrukkelijker in hun rol van energetisch heler. Daarbij kregen zij op hun verzoek hulp van diverse hoogwaardige helende krachten vanuit de spirituele dimensie, zoals spirituele genezers en de Aartsengelen. Zij wenden hun helende vermogens vanuit een liefdevolle houding aan op individueel, maar ook op collectief niveau. 

Maria Magdalena en Jezus vragen ons om online-bijeenkomsten te organiseren om dit mogelijk te maken. Er moet volgens hen heel veel geheeld worden op Aarde. Hoe meer deelnemers, des te krachtiger het omvangrijke helende liefdesveld dat de spirituele meesters en mensen op Aarde samen scheppen.  

Wat kan dit voor jou persoonlijk betekenen? Graag vertellen we jou er meer over. Ook kun jij je aanmelden.

INFORMEREN EN INSCHRIJVEN: Voor informatie over de komende helingen van 6 maart 2024 en 29 maart 2024 en over de inschrijving hiervoor klikt men hier! 

Gabriela & Reint Gaastra-Levin


Reacties
Categorieën