Wie zijn Gabriela en Reint? 

Drs. Gabriela Levin (1960) studeerde medicijnen met de specialisatie psychiatrie en psychotherapie aan de Universiteit van Buenos Aires. Na haar studie begon zij in 1986 een eigen praktijk als antroposofisch arts en psychotherapeute in de Argentijnse hoofdstad. Op dertigjarige leeftijd vertrok zij, na een periode van een half jaar in India, naar Nederland waar zij zich in 1990 vestigde. Ze bekwaamde zich onder meer in Chinese geneeskunde, Reiki en de Indische geneeswijze Ayurveda. Zij heeft naast haar medium-, auteur- en trainerschap een praktijk als holistisch geneeskundige waarin ze mensen vanuit de visie van ‘de Goddelijkheid van de mens’ met hun fysieke, energetische, emotionele, psychische en spirituele processen begeleidt.

 

Mr. Reint Gaastra (1956) studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht. Na afronding van zijn studie trad hij in 1981 in dienst bij Centraal Beheer Verzekeringen (Achmea) in Apeldoorn. In 1988 maakte hij de overstap naar de uitgeverij en de journalistiek. Bij Kluwer Bedrijfsinformatie uit Deventer werd hij in 1991 hoofdredacteur van directeuren-magazine. Sinds 1997 is hij zelfstandig werkzaam als columnist, auteur, uitgever, coach en trainer.


Gabriela en Reint geven samen vorm aan de Maria Magdalena en Jezus Wereldschool en uitgeverij Follow Your Heart Publishing. Zij trouwden in 2001 en hebben samen een dochter.