INFORMATIEPAGINA OVER HET NIEUWE BOEK ‘HET LEIDERSCHAP VAN MARIA MAGDALENA – HET ONTWAKEN VAN DE VROUWELIJKE CHRISTUS’
Geen categorie
Geen categorie
01/11/2021
1 min
0

INFORMATIEPAGINA OVER HET NIEUWE BOEK 'HET LEIDERSCHAP VAN MARIA MAGDALENA - HET ONTWAKEN VAN DE VROUWELIJKE CHRISTUS'

01/11/2021
1 min
0

Het 14e boek van Gabriela en Reint Gaastra-Levin in samenwerking met Maria Magdalena

Follow Your Heart Publishing

ISBN  978 9080 831240 01

292 pagina’s – 42 openbaringen – 7 episodes

Na de kruisiging van haar partner Jezus en zijn opstanding in een lichtlichaam breken er onveilige tijden aan voor Maria Magdalena. Ze moet Judea haastig verlaten en slaat met kinderen, vertrouwelingen en apostelen op de vlucht naar Alexandrië. Van daaruit reist zij met haar gezelschap naar het betrekkelijk veilige en vrouwvriendelijke Gallia. In de Franse Pyreneeën creëert haar gemeenschap een nieuwe vestiging.

In de dynamiek van het overhaaste vertrek overlijdt haar oudste dochter Aleiah. Dit dramatische voorval is In wezen de kruisiging van Maria Magdalena. Haar spirituele leiderschap krijgt, als gevolg daarvan, definitief vorm met het ontwaken van de Vrouwelijke Christus in haar ten behoeve van de mens, de natuur en de Aarde.

In deze heftige periode neemt zij haar Aardse leidersrol over de gemeenschap rond de leer van de Goddelijkheid van de mens. Het ‘barend’ leiderschap dat Maria Magdalena nu belichaamt, krijgt vooral vorm in de Keltische gebieden: Gallia (Frankrijk), Galicia (Noord-Spanje) Britain (Engeland), Eire (Ierland) en Alba (Schotland). Daar wordt zij gerespecteerd, in het bijzonder door de druïden.

Maria Magdalena reist veel en brengt de Heilige Graal naar Avalon. Jezus’ oom Jozef van Arimathea speelt een belangrijke rol in haar ondersteuning en bij de totstandkoing van het Nieuwe Jeruzalem. Maria Magdalena wordt in ballingschap in Gallia nog één keer moeder.

Meer informatie over dit in veel opzichten bijzondere spirituele boek vind vind je in:

  1. De inhoudspagina van het boek
  2. Het voorwoord van Maria Magdalena
  3. Het voorwoord van de auteurs Gabriela en Reint Gaastra-Levin lees je hier!
  4. Het nawoord van Maria Magdalena lees je hier!

Om deze informatie tot je te nemen en de mogelijkheid om het nieuwe boek te bestellen, ga je naar de verzamelpagina. Daarvoor klik je hier!

Reacties
Categorieën