arrow_drop_up arrow_drop_down
Maria Magdalena en Jezus

Van depressie naar geluk

Een nieuwe openbaring van Maria Magdalena en Jezus

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, in het moderne leven zijn er veel mensen die ‘depressies’ ondergaan. Deze depressies zijn meer dan een psychologisch proces. Zij zijn in essentie ook een spirituele ervaring. Ze zijn verbonden met het omarmen van je menszijn en van je keuze voor het leven op Aarde.

Sommige van jullie zijn gewend om naar jezelf te kijken vanuit de positie van Geschapene, dat wil zeggen ‘iemand wie allerlei dingen overkomen en overkomen zijn’. Deze manier om naar jezelf te kijken brengt afhankelijkheid naar je bewustzijn en beïnvloedt je zelfbeeld. Je voelt dat je niet in staat bent om de richting van je leven te bepalen. Emoties nemen de overhand. Wanneer je zo over jezelf en je leven denkt, programeer jij je lichaam, gevoelens, overtuigingen, handelingen, relaties, levensstijl en allerlei creaties om zodanig te functioneren dat jij jezelf doorgaans in de positie van Geschapene plaatst. Anderen, de wereld, God, of verschillende krachten zijn volgens jou verantwoordelijk voor wat er in jouw leven gebeurt. Je creatiekracht werkt in dit geval onbewust. Je hebt niet goed in de gaten wat jouw rol is bij het ontstaan van problemen of situaties in je leven, zowel aangename als onplezierige ervaringen.”


Het lichaam helpt je erbij


Maria Magdalena en Jezus: “Je lichaam doet hier ook aan mee door zich aan deze overtuigingen aan te passen. Verschillende lichaamsfuncties kunnen echter, als je zo over jezelf denkt, niet optimaal functioneren. Ze passen zich aan om je creatie van afhankelijkheid te bevestigen. Deze beleving heb je nodig om je huidige leerproces te ondergaan. Je lichaam dient jou hierbij door bijvoorbeeld je energie te verminderen of je spijsvertering beperkt te laten werken. Zo kun je het effect van je overtuiging over jezelf ook lichamelijk ervaren. Deze beleving werkt als een terugkoppeling die jou helpt om sneller naar jezelf te kijken en de bron van de overtuiging te transformeren. Door middel van het lichaam realiseer jij je duidelijker welke ongemakken je, meestal onbewust, aan het creëren bent.”


Spelregels van Moeder Aarde


De spelregels van Moeder Aarde


Maria Magdalena en Jezus: “Vanuit de positie van Geschapene ben jij je niet of je minder bewust van je scheppingskracht. Het mogelijke besef dat jij de Creator bent van situaties waar jij je minder gelukkig door voelt, is dan ook confronterend. Het vraagt om het nemen van verantwoordelijkheid, het aanvaarden van de consequenties van je daden, gedachten en woorden. Dat brengt jou verder in contact met je relatie met de Aarde, je thuisbasis. Het leven op dit planeet is begrensd. In tegenstelling tot je subtiele spirituele aard, die vrij in andere dimensies kan zijn, ben je, wanneer je een fysiek lichaam hebt, gebonden aan de spelregels van de materie. Dat roept bij nogal wat mensen weerstand op. Als jij in strijd gaat met de natuurwetten van de Aarde zul je altijd door de Grote Moeder getemd worden. Je bent geboren om je aan de Aarde over te geven. Dit aanvaarden kan vele levens in beslag nemen. Maar aan het einde zul jij je aan Haar over dienen te geven. Dit is je eigen creatie, je eigen weten, toen je de keuze voor het leven als mens op Aarde aanging. Zelfs als dit mogelijk niet altijd zo voor jou voelt, toch heeft dit proces weldegelijk een liefdevolle bedoeling. De overgave aan de Aarde bevrijdt jou, het opent je hart en is de sleutel tot onvoorwaardelijke liefde. Het is de weg naar het doen ontwaken van het Christusbewustzijn, de onvoorwaardelijke liefde die ontstaat als je in het contact met goed en kwaad, de weg naar eenheid en liefde weet terug te vinden. Dit gebeurt in een cyclus, de hartcyclus, zoals uitgebreid beschreven staat in het boek ‘De Maria Magdalena Code II’ van Gabriela en Reint.”


Een grens stellen


Maria Magdalena en Jezus: “Veel mensen ervaren een proces van depressie in deze moderne tijd. Tijdens een depressie bevind jij je in een ultieme vorm van Geschapene zijn, een ‘slachtofferbewustzijn’. Je bent boos op de wereld en vooral boos op jezelf. Je veroordeelt jezelf en je keuze om een mens te zijn. Je weerstand tegen je incarnatie wordt heel groot. Soms zo groot dat jij jezelf wel kan pijnigen of vernietigen. Je fysieke, energetische, emotionele en psychische lichamen belanden in een negatieve spiraal waardoor jij je verbinding met je Goddelijke bron voor je persoonlijk bewustzijn afsluit. De verbinding blijft onbewust weliswaar in stand, maar je ontkent het en je ontneemt jezelf het bewuste contact met je bron van liefde en eenheid. In veel gevallen is deze situatie in een ander leven of in je kindertijd al ontstaan. Bijvoorbeeld een sterke zelfveroordeling uit een eerdere incarnatie of een conflictueuze situatie uit je jeugd houden jou vast aan een situatie die opgelost en geheeld mag worden. Je zult de spanning en pijn van dit proces ondergaan tot je het niet meer kunt. Tot je lichaam, je emoties of je dierbaren jou in dit verband een grens stellen. Met behulp van deze grens in de vorm van bijvoorbeeld aandacht, zorg voor je lichaam, inzichten, behandelingen, goede gesprekken en soms ook een ziekte kom je tot zelfreflectie en tot bezinning. De overgave aan jezelf en aan de Aarde groeit. Je innerlijke vrede en de liefde voor jezelf gaan stap voor stap stromen en krijgen de overhand. Je vergeeft jezelf voor hetgeen jij je eerder bewust of onbewust had veroordeeld. Je opent jezelf om gevoed te worden. In dit innerlijk helingsproces ontwaakt in jou het bewustzijn van het zijn van Schepper.”


Divine Jesus


Gids voor herontdekken van je Goddelijkheid


Maria Magdalena en Jezus: “Je aanvaardt in je eigen tempo je creatiekracht. Je bent bereid om te leren hoe je schept. En door dit te doen onthult zich een bijzondere mogelijkheid. Namelijk het besef dat jij bepalend kunt zijn voor wat er in jouw leven gebeurt. En dit opent een dimensie van creativiteit en speelsheid voor jou. Het zijn van een bewuste Schepper creëert bovendien als vanzelf verbondenheid. De connectie met jezelf, met anderen en met het leven openbaart zich dan aan jou. En dit komt ten goede aan de liefde voor jezelf. Deze liefde is de basis voor geluk en realisatie van je Zijn van mens. Geluk ontstaat door zelfliefde en zelfacceptatie. De weg van depressie naar geluk is de weg van Geschapene naar Schepper. Deze weg leidt jou naar het omarmen en liefhebben van je Innerlijke Kind dat de gids is voor het herontdekken van je eigen Goddelijkheid als mens.


Wij, Maria Magdalena en Jezus, zijn voor jullie beschikbaar bij jullie ontwakingsproces naar het omarmen van je Schepperzijn en het bewonderen van je menszijn. Met liefde en toewijding,

Maria Magdalena en Jezus.”


Jesus teaching


De nieuwe leringen over de Goddelijkheid van de mens

Meer openbaringen van Maria Magdalena en Jezus vind je in de diverse boeken die Gabriela mocht ontvangen van Maria Magdalena en Jezus over de Goddelijkheid van de mens en De Maria Magdalena Code Deel I, II en III.