Page content

Trainingsdag Goddelijkheidsactivatie Meditatietechniek – Op 15 november 2019 te Apeldoorn – Inschrijving open!

Trainingsdag Goddelijkheidsactivatie Meditatietechniek – Op 15 november 2019 te Apeldoorn – Inschrijving open!

Maria Magdalena en Jezus hebben Gabriela een meditatietechniek aangeleerd. Een methode die aansluit op de leringen van ‘De Goddelijkheid van de Mens’ en ‘De Maria Magdalena Code’.

Deze meditatietechniek onder de naam ‘Goddelijkheidsactivatie Meditatie’ is dagelijks praktisch toe te passen en maakt dat wij het zijn van een Goddelijk Mens op Aarde activeren, ons bewustzijn vergroten en onszelf zo gericht en consequent in een hogere trilling brengen en in een hogere trilling houden. De techniek is relatief eenvoudig te leren.

Graag nodigen wij je uit om op vrijdag 15 november 2019 in het voormalige boswachtershuis van Paleis Het Loo te Apeldoorn bij elkaar te komen, zodat wij deze techniek aan je over kunnen dragen. In overleg met de spirituele meesters is een dagprogramma samengesteld, zodat wij de juiste randvoorwaarden kunnen scheppen voor de overdracht van het meditatieprogramma en het oefenen van de techniek.

Van harte welkom!

Je kunt de gehele uitnodiging en de mogelijkheid hoe je op te geven bekijken, door hier te klikken!

Comment Section

0 reacties op “Trainingsdag Goddelijkheidsactivatie Meditatietechniek – Op 15 november 2019 te Apeldoorn – Inschrijving open!

Plaats een reactie


*