29 januari 2021 

NIEUWE 4E DRUK! BIDDEND CREEREN - GEBEDENBUNDEL VOOR HET ACTIVEREN VAN DE GODDELIJKHEID VAN DE MENS.

NIEUWE 4E DRUK! BIDDEND CREEREN - GEBEDENBUNDEL VOOR HET ACTIVEREN VAN DE GODDELIJKHEID VAN DE MENS.
Houd je trilling hoog. Juist in deze tijd! 
HOEVEEL? 108 moderne gebeden – die Gabriela als medium uit de spirituele dimensie mocht ontvangen – voor iedereen met een spirituele belangstelling en die zeer gevarieerd van aard zijn.
TOT WIE BID JE? Zo zijn er gebeden die een verbinding leggen met onze spirituele vrienden Maria Magdalena en Jezus. Maar ook die gericht zijn op de Aartsengelen, Moeder Aarde, je Hogere Zelf, je Goddelijke Bron of je Innerlijk Kind. Ook zijn er gebeden expliciet voor mannen of vrouwen of voor de harmonie tussen hen. Of voor vrede in de wereld, voor het activeren van het licht in jou of voor een lang, gezond en gelukkig leven. En nog veel meer.
WAT DOET HET? Bijzonder is ook dat wordt uitgelegd wat er energetisch gebeurt als je tot bijvoorbeeld Maria Magdalena bidt, of tot Moeder Aarde of tot Moeder en Vader God. Gebruik de gebeden voor alles dat je vanuit je hart doet, wenst en wilt ervaren. Bidden opent op energetische wijze je hart en brengt een aangename trilling in jouw leven en in het leven van anderen.
WAARVOOR BID JE? Bid veel voor jezelf en veel voor anderen. Bid regelmatig voor onze planeet en voor de mensheid. Door te bidden breng je het collectief bewustzijn van de mensheid op een hoger niveau. Door te bidden, creëer je waar je voor bidt en daarbij bid je in wezen altijd voor het doen ontwaken van je eigen Goddelijkheid.
EN WAAR? Hoort op elk nachtkastje, naast je bank of gemakkelijke stoel of op je altaartje thuis! Of in je koffer of handtas!
BESTELLEN? Om het boek, in de nieuwe 4e druk met dikker papier, en de gehele inhoudspagina te bekijken en te bestellen, klik je HIER!
Reactie plaatsen