25 indringende openbaringen van de spirituele meesters

Ons nieuwste boek 'De Goddelijkheid van de mens - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria - Deel II' is uit! Als je gaat lezen kom je in de energie van de spirituele meesters!

Page content

Goddelijkheidsactivatie Meditatietechniek training te Apeldoorn

 

Trainingsdag op vrijdag 15 september 2017 

Maria Magdalena en Jezus, Maria en Jozef hebben aan Gabriela een geheel nieuwe meditatietechniek, eigenlijk nieuw meditatieprogramma, doorgegeven. Een methode die direct aansluit op de leringen van ‘De Goddelijkheid van de Mens’ en ‘De Maria Magdalena Code’.

De meditatietechniek en het -programma onder de naam ‘Goddelijkheidsactivatie Meditatie’ is dagelijks praktisch toe te passen en maakt dat wij het zijn van een Goddelijk Mens op Aarde activeren, ons bewustzijn vergroten en onszelf zo gericht en consequent in een hogere trilling brengen en in een hogere trilling houden. De techniek is relatief eenvoudig te leren. Er zijn diverse variaties en niveaus van diepgang.

8f516cde1e14f4753773f6523fe3150c

Graag nodigen wij je uit om op vrijdag 15 september 2017 bij elkaar te komen, zodat wij deze techniek aan je over kunnen dragen. In overleg met de spirituele meesters is een dagprogramma samengesteld, zodat wij de juiste randvoorwaarden kunnen scheppen voor de overdracht van het meditatieprogramma en het oefenen van de techniek, zodat je daar thuis nauwgezet mee verder kunt gaan.

Je ontvangt deze dag de instructies van de techniek ook op papier in een handzaam boekje.

We verheugen ons erop om samen met jou diepgaand te mediteren en te oefenen om zo deze bijzondere kennis blijvend over te dragen zodat je er een leven lang plezier van mag hebben.

Inschrijving en betaling: Je kunt je inschrijven door een mail met je naam, adres en telefoonnummer te sturen aan cursisten@mariamagdalenaenjezus.nl en door overmaking van een bijdrage van €95,- op bankrekening IBAN – NL41 RABO 0393 4631 33  (BIC: RABONL2U) van Human Divinity Academy te Apeldoorn onder vermelding van ‘Goddelijkheidsactivatie Meditatie 15 september’.

Herhaling: Herhalers kunnen de trainingsdag voor €47,50 meemaken om hun meditatietechniek te checken. Bij de betaling vermelden zij ‘Herhaler’.

Locatie: Centrum Kleur in Apeldoorn, Johannes Bosboomstraat 25 – C, 7312 LM Apeldoorn. (www.kleurinapeldoorn.nl)

Tijdstip: 10.00 tot 16.00 uur.

Van Harte Welkom! Gabriela en Reint