- 5 oktober Belgie -

Training Goddelijkheidsactivatie Meditatietecniek

Een meditatieprogramma doorgegeven door de spirituele meesters aan Gabriela

Maria Magdalena en Jezus hebben aan Gabriela een nieuwe meditatietechniek, eigenlijk nieuw meditatieprogramma, doorgegeven. Een methode die aansluit op de leringen van ‘De Goddelijkheid van de Mens’  en 'De Maria Magdalena Code'.


De meditatietechniek en het -programma onder de naam ‘Goddelijkheidsactivatie Meditatie’ is dagelijks praktisch toe te passen en maakt dat wij het zijn van een Goddelijk Mens op Aarde activeren, ons bewustzijn vergroten en onszelf zo gericht en consequent in een hogere trilling brengen en in een hogere trilling houden. De techniek is relatief eenvoudig te leren. Er zijn diverse variaties en niveaus van diepgang.Graag nodigen wij je uit om op vrijdag 5 oktober in Borsbeek bij elkaar te komen, zodat wij deze techniek aan je over kunnen dragen. In overleg met de spirituele meesters is een dagprogramma samengesteld, zodat wij de juiste randvoorwaarden kunnen scheppen voor de overdracht van het meditatieprogramma en het oefenen van de techniek,

 zodat je daar thuis mee verder kunt gaan.

Je ontvangt deze dag de instructies van de techniek ook op papier in een handzaam boekje.We verheugen ons erop om samen met jou diepgaand te mediteren en te oefenen om zo deze bijzondere kennis blijvend over te dragen zodat je er een leven lang plezier van mag hebben.


Inschrijving en betaling: Je kunt je inschrijven door een mail met je naam, adres en telefoonnummer te sturen aan cursisten@mariamagdalenaenjezus.nl en door overmaking van een bijdrage van €95,- op bankrekening

 IBAN – NL41 RABO 0393 4631 33 (BIC: RABONL2U) van Human Divinity Academy te Apeldoorn 

onder vermelding van ‘Goddelijkheidsactivatie Meditatie Belgie’.


Herhaling: Herhalers kunnen de trainingsdag voor €47,50 meemaken om hun meditatietechniek te checken. Bij de betaling vermelden zij ‘Herhaler’.Locatie: Great White Whale Center, Jozef Reusenslei 182, Borsbeek (nabij Antwerpen)


 Tijdstip: 10.30 tot 16.30 uur.


Voor de trainningsdag ontvang je in de week ervoor een uitnodiging. 


Van Harte Welkom! Gabriela en Reint

€ 16,50-

€ 14,50

Biddend Creeren - 

Gebedenbundel voor het activeren van de Goddelijkheid van de mens 

Gabriela en Reint hebben in de loop der jaren een groot aantal energetisch indringende gebeden van Maria Magdalena, Jezus, Maria en Jozef ontvangen. De zijn nu verzameld in een praktische en hooggewaardeerde bundel. 88 gebeden helemaal van deze tijd die je in een hogere trilling brengen en direct bijdragen aan het activeren van je Goddelijkheid.