Het magische Avalon 

van 18 t/m 24 juli 2018

Maria Magdalena en Jezus Zomerworkshop te Glastonbury en omgeving

De zomerworkshop naar Avalon/Glastonbury is volgeboekt. Je kunt je nog wel op de wachtlijst laten plaatsen via cursisten@mariamagdalenaenjezus.nl

Deze workshop werd door de deelnemers van 2016 en 2017 gewaardeerd met het cijfer 9.

Bijzonder: Op 22 juli, de ‘verjaardag’ van Maria Magdalena, maken we het ochtendgloren mee 

vanuit het centrum van de steencirkel van Stonehenge.

Ga je met ons mee om het eiland Avalon bezoeken? Want het huidige hippie-stadje Glastonbury ligt op het voormalige eiland Avalon in een inmiddels dichtgeslibde lagune in het huidige graafschap Somerset in Zuidwest-Engeland. De hele omgeving was mede door zijn veilige locatie en de aanwezige energetische plekken een toevluchtsoord voor oude Keltische stammen, hun druïden en het daaraan verwante vroeg-christendom.Jezus had in zijn jeugd met zijn oom Jozef van Arimathea Engeland al bezocht. Later als volwassene reisde Jezus samen met Maria Magdalena weer naar dit bijzondere gebied voor spirituele inwijdingen en om een basis te leggen voor de verdere ontwikkeling van de mensheid. Tijdens deze zomerworkshopreis naar Glastonbury treden we met de groep deelnemers in de voetstappen van Maria Magdalena en Jezus. Wij laten ons door hen begeleiden voor onze eigen spirituele openingen en inwijdingen in de magische omgeving van Avalon. 

Maria Magdalena en Jezus zullen de deelnemers de essentie van hun reis onthullen en de groep in een verdere verdieping en hartopening brengen waardoor men de eigen Goddelijkheid op een krachtige manier mag beleven.


Glastonbury en omgeving is dan ook een grote spirituele snoepdoos, een spirituele hotspot. 

We gaan veel zien en doen. Wat te denken van:


– de indrukwekkende Glastonbury Tor beklimmen

– de Glastonbury Abbey, de oudste, grootste en meest welvarende abdij ooit gebouwd op de plaats van 

de oudste kerk van Engeland, bezoeken

– het vermeende graf van Arthur en Guinnevere opzoeken– mediteren bij de beroemde Chalice Gardens met de rode Chalice Well

– je onderdompelen in de daar vlakbij gelegen witte Well

– de oude eiken Gog en Magog bevoelen– de Saint John’s Church met het gebrandschilderde raam van Jozef van Arimathea, de oom van Jezus, bekijken

– de heilige meidoorn gepland door Jozef van Arimathea (na de kruisiging van Jezus) op Wearyall Hill betasten

– Jezus en Maria Magdalena die er ook meerdere malen per boot zijn geweest

– een lezing van de bekende Engelse druïde Penny Billington– een bezoek met de bus aan de legendarische steencirkelformaties van Avebury (met de befaamde Tolkien Trees) en Stonehenge. We zijn er trots op dat het ons gelukt is om vroeg in de ochtend de zonsopgang mee te maken vanuit het centrum van de steencirkel van Stonehenge. En ook kunnen we daar dan een speciaal ritueel en een meditatie doen. En nog wel op de ‘verjaardag’ van Maria Magdalena op zondag 22 juli. Als het even kan stappen we in een actuele graancirkel in Wiltshire en bezoeken we het graancirkelmuseum in Honeystreet.– last but not least het centrum van Glastonbury dat zich kenmerkt door het grote aantal diverse therapeuten, spirituele winkeltjes en passages, boekwinkeltjes met nieuwe en tweedehands boeken en verantwoorde restaurantjes en cafés.

- Ook bezoeken we daar het streekmuseum om inzicht te krijgen in de leefstijl van de Kelten en gevoel te krijgen hoe Avalon is ontstaan en was en evolueerde naar het huidige Glastonbury.Workshops, openbaringen, oefeningen, meditaties en rituelen:

Speciaal voor deze workshopreis ontvangt Gabriela een groot aantal nieuwe openbaringen van Maria Magdalena en Jezus waarin zij uitleggen wanneer en waarom zij op deze bijzondere plek zijn geweest. Ook doen zij de diverse spirituele mysteries van deze bijzondere regio uit de doeken, zoals ook Avebury en Stonehenge. En uiteraard nemen de meesters ons mee in een persoonlijk spiritueel ontwikkelingsproces waarbij de door hen aangedragen oefenstof en de bijzondere locaties 

een belangrijke rol spelen.


Gabriela zal samen met Maria Magdalena en Jezus ook rituelen doen en meditaties geven op de Glastonbury Tor, bij de Holy Thorn van Jozef van Arimathea op de Wearyall Hill, in de Chalice Garden, bij de White Well, op het uitgestrekte terrein van de Glastonbury Abbey en op de heilige plaatsen in Avebury en Stonehenge.

Middlewick Holiday Cottages

We nemen zeven dagen en zes nachten onze intrek in het rustieke en hobbitachtige ‘Middlewick Holiday Cottages’, een 500 jaar oud boerderijcomplex dat een uiterst sfeervolle modernisering in old and new English style heeft ondergaan. Middlewick heeft een prachtige trilling en ligt op het fraaie Engelse ‘platteland’ en op een half uur lopen van het centrum van Glastonbury en aan de voet van de legendarische Glastonbury Tor.Ontspanning en beweging:

De week zal zich naast de workshops kenmerken door veel beweging om de diverse spirituele plekken te bezoeken. Goede wandelschoenen zijn dan ook zeer aan te bevelen. Naast het interessante en afwisselende programma is er ook ruimte voor vrije tijd om volledig te ontspannen rond de cottage, er even alleen of met een groepje erop uit te trekken. Er mag ook gebruikt worden gemaakt van het overdekte zwembad, het zonneterras ernaast en de aanwezige sauna. Voor de liefhebbers geeft Reint elke dag in de ochtenduren fitness.Cottages om op en in te eten:

De inrichting van de cottages is uiterst smaakvol en de voorzieningen zijn van hoog niveau. Het cottage-center verschaft geen maaltijden, maar dat is ook niet nodig gezien de zeer goed geoutilleerde keukens in de diverse cottages. Cursisten kunnen besluiten om rond de hoofdstraat van Glastonbury uit eten te gaan in een van de vele leuke restaurantjes of zelf/samen een maaltijd te bereiden met de ingrediënten die kunnen worden gekocht bij de biologische supermarkten aldaar. Ontbeten, geluncht en gedineerd kan er worden in de eetkeuken in elke cottage aanwezig en bij mooi weer lekker buiten aan de diverse houten picknicktafels. Voor het eten geldt: je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Je kunt alleen eten, maar natuurlijk ook met je cottage-genoten en daar samen afspraken overmaken.Accommodatie

De bedden in de diverse slaapkamers zijn van een goed niveau. Er kan worden geslapen in tweepersoonsbedden, op een kamer met twee eenpersoonsbedden of een eenpersoonskamer. De kamers worden opgeleverd met schoon beddengoed en handdoeken. 


Gabriela en Reint verzorgen de indeling van de cursisten over de diverse cottages. Zij staan daarbij open voor suggesties voor personen die bij elkaar in een cottage of op een kamer willen worden geplaatst.Wat is wel en niet bij de prijs inbegrepen?


In deze prijs zijn naast alle workshops, lezingen, meditaties, rituelen en cursusmateriaal ook alle entrees en tevens de busreis naar Avebury en Stonehenge inbegrepen. En dus niet de maaltijden, de eventuele vlucht naar Bristol en het vervoer van de luchthaven van Bristol naar Middlewick en terug.

Prijzen

Cursisten kunnen kiezen, zolang deze beschikbaar zijn, uit de volgende opties:

– A. Overnachten in een kamer met een tweepersoonsbed met zijn tweetjes

– B. Overnachten in een kamer met twee eenpersoonsbedden met zijn tweetjes

– C. Alleen overnachten in een kamer met een eenpersoonsbed

De prijs voor de Glastonbury-reisworkshop is voor een belangrijk deel afgestemd op de gekozen overnachtingssituatie.

– Kies je voor optie A dan betaal je €675,– p.p. 

– Kies je voor optie B dan betaal je €745,– p.p.

– Kies je voor optie C dan betaal je €795,– p.p.

Leer hieronder verder over vervoer, begintijd en hoe je je kunt inschrijven!

Vervoer:

Deelnemers kunnen naar Glastonbury rijden met hun eigen auto en voor en na de workshopweek het land verder verkennen. De trein is een milieuvriendelijk alternatief. Vliegen kan ook vanuit bijvoorbeeld Amsterdam met Easyjet of KLM naar Bristol op 18 juli. En vanuit Brussel met Brussels Airlines. De deelnemers worden indien gewenst tegen een beperkte vergoeding opgehaald met een taxishuttle. Gabriela en Reint coördineren dit transport. Ook voor de terugweg op 24 juli.Let op! Het is voor het oppikken en wegbrengen belangrijk dat de deelnemers zoveel mogelijk hetzelfde vliegtuig nemen. Of op een vergelijkbare tijd aankomen en vertrekken, zodat we voor hen één shuttle kunnen huren en de kosten per persoon daarmee zo laag mogelijk blijven. Het is dan ook fijn als je van tevoren met Reint - via info@followyourheart.nl of 0031-6-53646410 - overlegt over de te boeken vluchten, zodat we alles zo goed mogelijk op elkaar af kunnen stemmen.


Begintijd en vertrektijd:

De workshop begint met een informele bijeenkomst op 18 juli in de avonduren. Het is fijn om als het even kan in de middag aan te komen. De kamers kunnen om 15.00 uur worden betrokken.Op 24 juli is er in de ochtend een afsluitende workshop. Rond het middaguur nemen we afscheid van elkaar. 

Aan het begin van de middag op de 24-ste vertrekt de Taxi-shuttle naar Bristol voor de vluchten terug naar België of Nederland. Let dus op dat je niet een te vroege vlucht huiswaarts boekt! 


Aanmelden en inschrijven:

Belangstelling voor deze bijzondere zomerworkshop kun je tonen door een mail aan Jenneke Endepoel via cursisten@mariamagdalenaenjezus.nl te sturen en het inschrijfformulier op te vragen.


We verheugen ons op een ‘spiritual summertime in England’ met jou!

Gabriela en Reint Gaastra-Levin