11 januari 2022 

Vrijdag 4 februari Online-presentatie van en inwijding in De Maria Magdalena Code IV - Van harte welkom!

De online-presentatie van en inwijding in De Maria Magdalena Code IV

Op vrijdagmiddag 4 februari 2022 houden wij een inwijdingsbijeenkomst annex online-presentatie van ‘De Maria Code IV – De 13 liefdeswegen van de mens op Aarde’.

Met een doorgeving van Maria Magdalena, geleide meditatie en uitleg over de belangrijkste aspecten van het boek die het de aanwezigen mogelijk moet maken om de eigen liefdesweg te kunnen bepalen, daarmee aan de slag te gaan en het zicht op het eigen leven aanzienlijk te vergroten. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Tijdstip: 14.00 tot 17.30 uur

Bijdrage: Minimaal €13,--, een veelvoud daarvan of een ander voor jou passend bedrag.

Betaling: Het door jou gekozen bedrag graag overmaken op NL41 RABO 0393 463133 (BIC: RABONL2U) t.a.v. Human Divinity Academy onder vermelding van ‘Inwijding in Code IV op 4-2-2022’.

Aanmelding: Het is noodzakelijk om naast de betaling je bij Jenneke Endepoel via cursisten@mariamagdalenaenjezus.nl aan te melden.

Link: Na aanmelding via mail en je betaling ontvang je uiterlijk vrijdagochtend 4 februari de link om te kunnen deelnemen.

Wel of niet in bezit: Het is niet noodzakelijk om dit boek in je bezit te hebben of te hebben gelezen, maar het vergroot uiteraard wel het effect van de bijeenkomst. 

Van harte welkom! Gabriela en Reint

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down