25 indringende openbaringen van de spirituele meesters

Ons nieuwste boek 'De Goddelijkheid van de mens - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria - Deel II' is uit! Als je gaat lezen kom je in de energie van de spirituele meesters!

Page content

Vooraankondiging van ons reisprogramma 2019: Spanje, Schotland en Egypte

Vooraankondiging van ons reisprogramma 2019: Spanje, Schotland en Egypte

In de voetsporen van Maria Magdalena en Jezus

Je kunt je vrijblijvend op de voorinschrijvingslijst laten plaatsen!

Ons reisprogramma voor volgend jaar staat voor een belangrijk deel in de steigers. Inhoudelijke details moeten nog worden ingevuld. Prijsstelling staat nog niet vast.

  1. Spanje. Camino Ingles. In zes dagen wandelen van havenstad La Coruna naar Santiago de Compostella. Periode: eind april, begin mei 2019.
  2. Schotland. Rondreis naar krachtplaatsen en ‘must sees’. Waren Maria Magdalena en Jezus daar? Vermoedelijk 8 tot 9 dagen. Juli 2019
  3. Egypte. In de voetsporen van Maria Magdalena en Jezus naar Alexandrië, Cairo, Memphis, piramides, Sfinx, met de feluca enige dagen over de Nijl, Luxor, Aswan, tempels etc. In de voetsporen van Maria Magdalena en Jezus. Vermoedelijk negen of tien dagen in oktober 2019.

Hoewel alle details nog niet zijn uitgewerkt, kunnen serieuze belangstellenden zich wel vast vrijblijvend opgeven voor op de voorinschrijvingslijst van de reis van hun keuze. En wel bij Jenneke Endepoel via cursisten@mariamagdalenaenjezus.nl

Mensen die het eerst op de voorinschrijvingslijst staan zullen het eerst worden gevraagd zich definitief in te schrijven.

Wil je het gehele actuele cursusaanbod van Gabriela en Reint bekijken? Klik dan hier: https://mariamagdalenaenjezus.nl/cursussen-en-workshops

 

Comment Section

1 reactie op “Vooraankondiging van ons reisprogramma 2019: Spanje, Schotland en Egypte


Door Joke Gielbert op 11 augustus 2018

Belangstelling reis naar Schotland

Plaats een reactie


*