25 indringende openbaringen van de spirituele meesters

Ons nieuwste boek 'De Goddelijkheid van de mens - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria - Deel II' is uit! Vraag Gabriela om het voor jou te signeren!

Page content

Vierdaagse Reiniging op alle niveaus – 26 t/m 29 maart 2018

Vierdaagse Goddelijkheidsactivatie

Ontslakken, intensieve darm- en leverreiniging, op weg naar je ideale gewicht, oude patronen loslaten, een nieuw voedingspatroon opbouwen, een energiek en vitaal lichaam, een hogere trilling, een lang en gezond leven. Dat kan allemaal. Als jij het wilt! Startbijeenkomst op woensdagavond 14 maart 2018! Voor informatie info@followyourheart.nl of bel Reint op 0031 (0)6-53646410. 

Onder begeleiding van Gabriela Gaastra-Levin (Ayurvedisch geneeskundige, therapeute, voedingsdeskundige en medium)

Nu met keuze uit diepgaande spirituele massages, klankheling-consulten en intensieve schoonheidsbehandelingen voor gezicht en lichaam. 

20140803_223112

We zijn enthousiast om wederom onze succesvolle reinigingsmidweek in Centrum Oostraven te Epe te houden en wel van maandag 26 tot en met donderdag 29 maart 2018. Het reinigingsprogramma begint overigens al tien dagen daarvoor thuis onder begeleiding met Gabriela.

Deze Goddelijkheidsactivatie-cursus staat in het teken van ‘diepgaand ontslakken’ in combinatie met voedingsadviezen, fysiek, energetisch en spiritueel ‘werk’ om je trilling op een hoger niveau te brengen, je ideale gewicht te vinden en je eigen Goddelijkheid bewuster te activeren en te ervaren.

Op een prettige plek in de natuur op de Veluwe in groepsverband je psychisch, emotioneel, energetisch, maar bovenal je fysieke lichaam reinigen door middel van een intensieve kuur op basis van de inzichten van ‘De Goddelijkheid van de mens’ en ‘De Maria Magdalena Code’ in samenwerking en met ondersteuning van de spirituele meesters Maria Magdalena en Jezus.

20161201_143800

Er is volop tijd voor ontspanning in de vorm van onder meer wandelen, sauna, gymnastiek, dansen en yoga. Ook is er aandacht voor trillingsverhogende voeding zoals Raw Food.

Gabriela is naast haar mediumschap onder meer afgestudeerd als geneeskundige aan de Universiteit van Buenos Aires, ze werkt sinds 1993 in haar therapeutische praktijk ook met Ayurveda, en later met natuurgeneeskunde en Chinese geneeskunde. Daarbij leerde ze verschillende vormen van reinigingskuren te integreren met het gebruik van gezonde en uitgebalanceerde voeding.

20150402_172357

Het waarom van de Vierdaagse Goddelijkheidsactivatie

Je bent mogelijk door middel van de boeken ‘De Maria Magdalena Code I, II en III’ en ‘De Helende Kracht van Familierelaties’ in contact gekomen met de bewustzijnscycli waarin we de weg naar het bewust ervaren van onze Goddelijkheid en het openen van ons hart bewandelen. Deze cycli bevatten een indalende en een opstijgende fase.

Tijdens de indalende fase vormen we onze Persoonlijkheid om ons met de materiële dimensie te verbinden. Dit proces wordt door onze zelfveroordeling gestuurd en beïnvloed. Gedurende deze indalende fase ervaren we emoties en verlangens die een zekere vorm van spanning met zich meebrengen. Om met deze stress om te gaan, bouwen we beschermingsmechanismes en geconditioneerd gedrag op. Die slaan we niet alleen in onze emoties en overtuigingen op, maar ook in ons energetisch en fysiek lichaam.

Door te groeien in bewustzijn ontwikkelen we zelfacceptatie en liefde voor onszelf. Onze zelfveroordeling en de met pijn geladen emoties beperken het optimaal functioneren van onze fysieke en energetische lichamen door afvalstoffen op te hopen en blokkades te veroorzaken. Dit speelt een rol in de verbinding met de materiële dimensie en bij het bereiken van het omkeerpunt in onze hartcyclus. Wanneer we echter, vaak in de opstijgende fase van de hartcyclus, ons richten op het weer openen van ons hart en het ons bewust verbinden met onze Goddelijke Bron, zijn we er aan toe om deze blokkades op te heffen en de afvalstoffen af te voeren.

Met behulp van een intensief reinigingsprogramma vooraf en een vierdaagse workshop gericht op spirituele bewustwording gaan we bewust onze vier Aardse lichamen in dit proces ondersteunen, zodat de Goddelijke Blauwdruk in ons geactiveerd wordt en tot expressie kan komen vanuit onze innerlijke Goddelijke Bron.

vrouwencirkel

De intentie voor de Vierdaagse Goddelijkheidsactivatie

Wij hebben de intentie om onze vier Aardse lichamen in een hogere trilling te brengen en de bewuste communicatie van deze lichamen onderling te vergroten, zodat onze Goddelijke Bron zich in onze Aardse Persoonlijkheid manifesteert en de liefde voor onszelf op alle niveaus stroomt.

20130818_174204

De werkwijze tijdens de Vierdaagse Goddelijkheidsactivatie

Tijdens het gehele programma wordt gebruik gemaakt van:

– Energetische en spirituele oefeningen en meditaties

– Gebed en zang

– Muziek en beeld

– Het reinigen van vetoplosbare en wateroplosbare afvalstoffen

– Diepgaande darmreiniging

– Leverreiniging

– Sapvasten en sauna

– Brondans, yoga en gymnastiek

– Massages (optioneel) en zelfmassages

– Creatiekracht en liefdevolle intentie

– Contact met de Aardse en met de Spirituele dimensie

– Ontspanning en contact met de natuur

– Gezellige betekenisvolle avonden

– Gabriela en Reint zijn erop gericht om een mooie groepsatmosfeer te scheppen

Moves van Reint

 Voorbereiding op en afronding van de reinigingskuur

Een reinigingskuur is een procedure die door het reinigen van de fysieke en energetische lichamen een intens bewustwordingsproces op gang brengt. Dit heeft een sterke invloed op ons emotioneel en psychisch bewustzijn. Om deze lichamen zorgvuldig te reinigen is er een specifiek protocol nodig. Dit vraagt aandacht en betrokkenheid, geduld en overgave. Door onze stofwisseling in een ander patroon te brengen wordt ons bewustzijn beïnvloed. Om dit proces met aandacht te begeleiden hebben we, in overleg met de spirituele meesters Maria Magdalena en Jezus het volgende programma samengesteld:

Twwe kg vet of twee kg spier

1 – Startbijeenkomst:

Vindt op woensdag 14 maart om 19.30 uur in Centrum Oostraven te Epe plaats. Iedere deelnemer ontvangt na inschrijving een intakeformulier. Doelen zijn:

– Evaluatie om te bezien of de persoon voor de reiniging geschikt is

– Aandacht voor de persoonlijke gezondheidsconditie

– Afstemming over de begeleiding van de deelnemer

– Het doornemen van instructies.

20161201_143614

 

2 – Het programma begint al thuis: De kuur begint al voor de midweek thuis

– Na de startbijeenkomst op woensdagavond 14 maart wordt de nadruk wordt gelegd op het verwijderen van aangekoekte afvalstoffen van je darmwanden. Hoewel je aandacht naar binnen keert, is het voorbereidingsprogramma te combineren met lichte werkzaamheden.

Dit is een fase van 7 tot 8 dagen waarin men lichte zittende werkzaamheden kan verrichten, zoals computerwerk of het voeren van gesprekken, het liefst halve dagen. Deze periode is minder geschikt voor zware trainingsdagen, werk met veel autorijden, vergaderingen en stress, intensief fysiek werk, ploegendienst in de avond, enz. Voor toelichting over een persoonlijke situatie kun je telefonisch contact opnemen met Gabriela: 06-15010000.

In deze periode bij voorkeur warm en vegetarisch eten. De instructies voor dit gedeelte worden na inschrijving toegestuurd.  Ook worden thuis de door Gabriela uitgereikte kruiden ingenomen ter voorbereiding op de darmkuur samen met het gebruik van een lichte veganistische maaltijd.

– Acht dagen voor de midweek begint de kuur die ook tijdens de midweek wordt voortgezet. De darmen worden enige dagen intensief gereinigd.

– Op woensdag 28 maart doen we een leverreiniging.

– Op donderdag 29 maart beginnen we weer stapsgewijs, met eenvoudige rauwe veganistisch hapjes, opnieuw te eten.

– Daarna volgt een opbouwfase thuis gericht op het gebruik van gezond eten aangepast aan de behoeften van de deelnemer.

hart

 3 – Hoewel er intensief gereinigd wordt, is deze reinigingskuur goed te doen

Door de dagelijkse inname van vezels tezamen met de sappen is er een voldoende gevoel van verzadiging en is er nauwelijks een hongergevoel. De ontspanning van de cursus, van de omgeving, de mooie energie samen met het welbehagen van het lichaam ondersteunen het proces. De focus op het integreren van onze Goddelijke Bron met onze fysieke en energetische dimensies brengt ons in een hogere trilling en op een hoger niveau van welbevinden.

Locatie: Deze intensieve midweek wordt gehouden in het bekende Centrum Oostraven te Epe (Gld). (www.oostraven.nl).

Tijdstip: Het programma begint op maandag 26 maart om 13.00 uur en eindigt op donderdag 29 maart om 17.00 uur.

Prijs: € 635,- d.w.z. inclusief voorbereidingsbijeenkomst met reinigingsinstructies, vier dagen in Oostraven, inclusief drie overnachtingen, sauna, biologische sappen, smoothies, rauwe soep, een zeer uitgebreid pakket met kruiden en reinigingsproducten, thee, water en het gehele programma plus cursusmap en -materiaal. Gebruik van een tweepersoonskamer of, met bijbetaling, van een eenpersoonskamer.

Ongeveer de helft van het cursusgeld kan worden gedeclareerd bij je ziektekostenverzekeraar in het geval van een aanvullende verzekering. Je kunt daarover overleggen met Gabriela op (0031) 06-1501000. Het cursusgeld kan in ook in drie termijnen worden betaald. Een andere regeling met meerdere termijnen is in overleg met Gabriela en Reint ook mogelijk.

Kamer: Normaal gesproken deelt men een ruime slaapkamer met een andere cursist. Er zijn evenwel ook eenpersoonskamers beschikbaar. De meerkosten daarvan zijn €60,-. (Zie inschrijfformulier)

Massage-optie: Tijdens de cursus bestaat ook de mogelijkheid van een of meer therapeutische massage door Evelien Boender. De kosten van deze massagebehandelingen (€ 60,- per behandeling van een uur) zijn niet in het cursusgeld inbegrepen. Indien je een therapeutische massage wenst, laat het ons van tevoren weten i.v.m. de planning.

20160420_134248

Nog meer reinigende opties: Naast de massage ken men ook kiezen voor een klankheling-consult en schoonheidsbehandelingen voor ‘face’ en ‘body’.

Informatie: Mocht je geïnteresseerd zijn en heb je vragen, neem dan snel contact met ons op via info@followyourheart.nl of via 06-53646410.

Inschrijving: Men is ingeschreven door belangstelling per mail via cursisten@mariamagdalenaenjezus.nl kenbaar te maken, na invulling van het inschrijfformulier en overschrijving van de bijdrage van €635,-, of het afgesproken eerste termijnbedrag, op rekening NL41 RABO 039.34.63.133 ten name van Human Divinity Academy te Apeldoorn (NL). (BIC: RABONL2U.)

Het inschrijfformulier met de financiële aspecten van deze ‘Reinigingsvierdaagse’ kun je opvragen via cursisten@mariamagdalenaenjezus.nl

Je bent van harte welkom om dit helende reinigingsproces met ons aan te gaan! Gabriela en Reint

samen zw 2 groot