Page content

Uiterst liefdevolle reinigers. De Najaarsreiniging is met een betrokken groep deelnemers mooi afgerond

Uiterst liefdevolle reinigers. De Najaarsreiniging is met een betrokken groep deelnemers mooi afgerond

Een mooie groep deelnemers heeft eind november met een pittige leverreiniging onze Reinigingsworkshop afgesloten. Wat een liefdevolle groep met Belgen en Nederlanders. Heerlijk om in zo’n huiselijke sfeer in een veilige en spirituele setting met elkaar op te trekken voor een schoon lijf met een hoge trilling.

Naast de spirituele workshops van Gabriela en haar kundige reinigingsadviezen was er ruimte voor veelzijdige activiteiten zoals massage, algenpakking, sauna, fitness, filmavond, wandelen, brondans, klankschalenconcert, musicshower, spirituele oefeningen, chillen, voedingsadviezen, geleide meditaties door Gabriela en nieuwe openbaringen en zegeningen van Maria Magdalena en Jezus. Kortom een veelzijdig aanbod en samenzijn met prachtige reinigingsresultaten. Nu tien dagen thuis voorzichtig en verstandig opbouwen naar een nieuw voedingspatroon.


Dank aan Eveline Boender (massages), Anja Zentveld (wellness), Esther van der Geer (klankschalen) Lya Verlinde en Joke Gielbert (ondersteuning) en Centrum Oostraven te Epe.

De volgende Goddelijkheidsactivatie Reinigingsworkshop is van 15 t/m 19 april 2019.

Gabriela en Reint Gaastra-Levin
Maria Magdalena en Jezus Wereldschool

Comment Section

0 reacties op “Uiterst liefdevolle reinigers. De Najaarsreiniging is met een betrokken groep deelnemers mooi afgerond

Plaats een reactie


*