arrow_drop_up arrow_drop_down
25 maart 2021 

TIJD OM JE LICHAAM TE UNLOCKEN MET DE ONLINE GODDELIJKHEIDSACTIVATIE REINIGING APRIL 2021

LICHAAMSREINIGING BIJ JOU THUIS! Keuze uit twee intensieve lichaamsreinigingen. Een Basisprogramma en een Uitgebreid programma.

Het Basisprogramma loopt van zondag 18 t/m vrijdag 23 april. Het Uitgebreide programma loopt van zondag 18 t/m donderdag 29 april. Je kunt je tot 4 april inschrijven!

In de maand april 2021 gaan Gabriela en Reint een tweetal intensieve lichaamsreinigingsworkshops onder het motto ‘Goddelijkheidsactivatie Reiniging’ bij jou thuis geven. Deze zijn zo georganiseerd dat je de gehele intensieve darm-, lever- en weefselreiniging thuis kunt doen. Door diepgaand te ontslakken naar een schoon lijf, een hogere lichaamstrilling, je ideale gewicht, een vitaal lichaam en een gezonder leven tegen een vriendschappelijke prijs! Gabriela Gaastra-Levin zal de professionele begeleiding van jou op zich nemen.

Na het lange thuis blijven in deze Corona-periode is er de nodige stagnatie bij veel mensen ontstaan. We zijn er fysiek, energetisch, emotioneel en psychisch aan toe om te reinigen. Dit gegeven samen met het aangename voorjaar creëert een gunstige gelegenheid om te reinigen. Om dit mogelijk te maken, hebben we op basis van jarenlange ervaring twee programma’s samengesteld, een Basisprogramma en een Uitgebreid programma.

LET OP! VOORLICHTEND WEBINAR OVER DE REINIGINGSWORKSHOPS: Woensdagavond 31 maart om 19.30 uur geeft Gabriela een voorlichting online. Met presentatie en ruimte voor vragen en antwoorden. Aanmelden via cursisten@mariamagdalenaenjezus.nl. Je krijgt dan een link en een entree-instructie toegemaild.

UITERSTE AANMELDDATUM? Let op! Je kunt je uiterlijk tot en met zondag 4 april aanmelden voor deelname.

MEER WETEN OVER DE TWEE REINIGINGSPROGRAMMA’S EN WAT ZE VOOR JOUW VITALITEIT KUNNEN BETEKENEN? KLIK DAN HIER!

Over de schrijver
Reactie plaatsen