arrow_drop_up arrow_drop_down

                     

De spirituele wandelvierdaagse

      van Nijmegen

 Een spiritueel Maria Magdalena en Jezus-programma

                                                 met vier prachtige wandeltochten door                                                                het Rijk van Nijmegen

                   van 22 t/m 25 oktober 2020


De Maria Magdalena en Jezus Wereldschool organiseert van 22 t/m 25 oktober 2020

null

Een spiritueel programma geopenbaard aan Gabriela door Maria Magdalena en Jezus in combinatie met een viertal prachtige wandeltochten door het geologisch, historisch en uit oogpunt van natuurschoon bijzondere Rijk van Nijmegen.  

Het bekende Conferentiecentrum De Poort in Groesbeek is onze thuisbasis. We sluiten ritueel af op 25 oktober 

in de middag in het kunstzinnig tuinatelier De Tempelhof te Winssen aan de oevers van de Waal.


null

De inhoud van het spirituele programma:

In de geest van Maria Magdalena, de Vrouwelijke Christus, en Jezus, de Mannelijke Christus,

gaan wij deze vier dagen de relatie met Moeder Aarde verdiepen. 

De volgende onderwerpen en vragen komen aan de orde: 


 1. Maria Magdalena legt ons uit wat de Vrouwelijke Christus is en hoe wij de relatie met de planeet, waarop wij onze processen uitwerken, kunnen transformeren en geeft ons daar inzichten over. En waarom dit juist nu zo nodig is. Welke mindshift dienen wij te maken? 
 2. Ook geeft zij aan hoe wij onze eigen Aardse natuur op een dieper niveau kunnen leren kennen: wij zijn immers fysiek volledig opgebouwd uit Aardse materie. 
 3. Jezus legt ons uit wat de Mannelijke Christus is en waarom de energie van de Mannelijke Christus zo belangrijk in deze tijd is. 
 4. Hoe integreren we beide energieën van het Christusbewustzijn in ons om ons beter te Aarden en tot spirituele realisatie te komen?

null

 1. Door een grotere zelfkennis zijn wij in staat de Aarde beter te leren kennen. En door de Aarde beter te doorgronden neemt de zelfkennis van de mens toe. 
 2. Hoe functioneert de mens het meest optimaal op Moeder Aarde? Hoe kan de mens daarbij zichzelf herscheppen? En uiteindelijk zijn of haar Aardse Goddelijkheid activeren?
 3. In hoeverre draagt de Aardse transformatie van de mens bij aan een Nieuwe Wereld?


null

 Vier wandeltochten met een bijzondere afsluiting:

 1. Donderdag 22 oktober: Een etappe op weg naar Santiago de Compostella. We bewandelen de St Jacobsweg van grensplaats Millingen a/d Waal door een deel van de bekende Ooij-polder naar het Duitse vestingstadje Kranenburg. De route voert door De Duffelt, een grensoverschrijdend landschapspark dat deel uitmaakt van de zogenaamde Gelderse Poort. Vanaf het grensgebied met Duitsland leidt de Via Romana ons naar Kranenburg met zijn door een middeleeuwse stadsmuur omgeven historisch centrum. Lengte 16 km. (vlak)

null


 1. Vrijdag 23 oktober:  Deze achttiende etappe van het Pieterpad voert je van het Gelderse Groesbeek naar het Limburgse Gennep. Je wandelt via het Groesbeekse bos naar het natuurgebied rondom de Sint-Jansberg dat ooit deel uitmaakte van het oeroude Ketelwald. Verderop passeer je het omvangrijke Reichswald net over de Duitse grens. Via Ottersum loop je naar het eindpunt Gennep, aan de Maas, in de provincie Limburg. Lengte 16 km.(glooiend)

null 1. Zaterdag 24 oktober: De N70 Natuurwandelroute. Door kenners aangeduid als de mooiste eendaagse wandelroute in Nederland. De wandeling kenmerkt zich door haar sterk afwisselende landschap en haar cultuurhistorisch karakter. De route is vormgegeven in 1970, het natuurbeschermingsjaar. Deze unieke wandeling voert over acht bosrijke heuvels met namen als Boterberg, Sterrenberg en Duivelsberg. Het landschap biedt prachtige vergezichten op polders, schilderachtige laantjes en het rivierenlandschap. We passeren onder meer het Filosofendal en de Elyseesche velden. De wandeling is 16 km lang en kent een hoogteverschil van 375 meter. (heuvelachtig) Let op! De N70 is een ‘rondje’ en dat betekent dat we op zes plaatsen kunnen opstappen om te beginnen, maar ook dat je tussentijds kunt stoppen, mocht de route je mogelijk iets te gortig zijn. 

null


 Zondag 25 oktober: Walk of Wisdom/Klompenpad. Tijdens de laatste etappe van de Spirituele Wandelvierdaagse lopen we het Doddendaelpad ten noorden van Beuningen, ten westen van Nijmegen. Een van de mooiste Klompenpaden van Nederland. Het gebied is gevormd door een eeuwenlange interactie met de Waal. We ervaren het kleinschalige landschap op de oeverwal en

in de uiterwaarden langs de Waal. Wandelen langs boomgaarden, weilanden, bossen en landgoed Doddendael. Het gedeelte

van de route dat direct langs de Waal ligt, loopt parallel aan de zogenaamde Walk of Wisdom, een 136 kilometer lang bedevaartspad rond het Rijk van Nijmegen. Het Doddendaelpad is een ‘rondje’ en is 15 km lang. (vlak)


null

 

 1. Afsluiting bij de Tempelhof te Winssen. Na het afronden van het Doddendaelpad rijden we op zondagmiddag naar de nabij de Waal gelegen Tempelhof van het internationaal bekende kunstenaarsechtpaar Adelheid en Huub Kortekaas. De Tempelhof is een zeldzaam geheel. Het kunstenaarshuis met atelier, de tuin, het interieur en de inrichting: alles is doortrokken van de geheel eigen vormentaal. Adelheid en Huub Kortekaas zijn ook de ontwerpers van het logo van de Walk of Wisdom. De Tempelhof is een meer dan waardige plek om de Wandelvierdaagse op reflectieve wijze af te sluiten.

null

 

Opbouw van de dagen

 1. Ochtendontmoeting van 7.15 uur tot 8.15 uur (met uitzondering van 22 oktober) met kort spiritueel programma. (Geleide meditatie, gebed, openbaring, belichting van het thema, uitwisseling, opdracht voor voeloefeningen tijdens de wandeling in de natuur) 
 1. Daarna gezamenlijk ontbijt en focus op de komende wandeldag.
 2. Met uitzondering van de ochtend van 22 oktober, omdat deze dag de startbijeenkomst pas om 9.30 uur begint. 

null

 1. Met auto of bus vanuit De Poort naar vertrekpunt voor wandeling.
 2. Gezamenlijk vertrek. Iedereen loopt op eigen tempo.
 3. Aantal korte voelopdrachten onderweg verband houdende met het spirituele thema van de Wandelvierdaagse.
 4. Nuttigen van lunchpakket verstrekt door De Poort.
 5. Na aankomst van iedereen met auto of bus terug naar De Poort. 
 1. Gezamenlijk diner bij De Poort aan het begin van de avond. (Met uitzondering van zondag 25 oktober)
 2. Afsluitend spiritueel programma in de avonduren. (Met uitzondering van zondag 25 oktober)

null

 

Vervoer

 1. Afhankelijk van de omstandigheden gaan we naar het vertrekpunt van de wandeling met eigen auto’s of met een door ons gehuurde bus. Is de wandeling een rondje dan kunnen we met eigen auto’s gaan; we lopen immers terug naar het vertrekpunt. Heeft de wandeling een ander eindpunt dan het vertrekpunt, dan zullen we van een bus gebruik maken. 

 null


Er dagen aan vastknopen

 1. In overleg met De Poort kun je beslissen of je een of meer dagen wilt bijboeken. Deze dagen zijn voor eigen rekening. (Telefoon: 024 - 397 1204)


null 

Fysieke gesteldheid en schoeisel

 1. Om de vier dagen goed te kunnen voltooien, dien je je fit en gezond te voelen. Het is aan te raden om van tevoren een aantal keren te hebben geoefend met vergelijkbare afstanden. Je dient daarbij stevige goed ingelopen wandelschoenen te gebruiken. Het is erg fijn om de dagen uit te kunnen lopen, dat stellen we ook op prijs, maar ervaar je toch dat om een of andere fysieke reden bepaalde parcoursen te zwaar zijn, dan kun je tussentijds stoppen en je je door een taxi op laten halen. Of desnoods een wandeldag overslaan. Het is geen prestatietocht, maar een belevingstocht. 

null

 Centrum de Poort en Corona

De Poort in Groesbeek is al jarenlang een bekend internationaal spiritueel conferentiecentrum. Het is eigendom van

de Bahaï. Ook bij De Poort dient men rekening te houden met de Corona-regels. Zo is er speciale 

aandacht voor passende afstand bij ontbijt en diner en in de door ons te gebruiken zalen.


De Poort heeft in tientallen jaren een uitstekende traditie opgebouwd als het gaat om gastvrijheid

en wordt geroemd om haar uitstekende keuken.  


null

 Kosten: 

De bijdrage voor dit bijzondere samenzijn en samendoen is: 

€ 650,- p.p. voor een eenpersoonskamer

€ 625,- p.p. bij gebruik van een tweepersoonskamer (eenpersoonsbedden)


In beginsel kan men er niet op een tweepersoonskamer slapen. Standaard slapen de deelnemers solo op een eenpersoonskamer,  

tenzij er sprake is van partners of vrienden of vriendinnen die geregistreerd samenwonen op hetzelfde adres. 


null

Wat heb je daarvoor? 

Genoemde prijzen zijn inclusief kamer met douche (4 dagen, 3 nachten), ontbijt (3x), lunchpakket (4x), diner (3x), alle workshops, bijeenkomsten, map met uitgereikt workshopmateriaal, busvervoer indien nodig, entree van de Tempelhof in Winssen en 

na afspraak coaching onderweg van Gabriela of Reint. (Beperkte beschikbaarheid)


 null

Inschrijving:

Wil je een spiritueel wandelaar en een ‘Earth lover’ zijn, aan jezelf werken, een bewustzijnssprong maken, je ontspannen,

dieper contact met de Aarde maken en het zo interessante Rijk van Nijmegen met soulmates verkennen?

Vraag dan het inschrijfformulier aan via cursisten@mariamagdalenaenjezus.nl.


Je bent ingeschreven als je het formulier hebt ingevuld en teruggemaild en het door jou gekozen workshopbedrag hebt overgemaakt aan Human Divinity Travel op rekening NL08 RABO 0316 9572 08 (BIC RABONL2U).


Je kunt contact met Reint opnemen voor een gespreide betaling via reint@mariamagalenaenjezus.nl

of via (0031) 06-53646410.


null

Vragen: 

Je kunt Reint ook vragen stellen via bovengenoemd mailadres en telefoonnummer. 


null

Wij stellen het bijzonder op prijs om met jou Moeder Aarde te bewandelen in het spectaculaire Rijk van Nijmegen!

Van harte welkom!


Gabriela en Reint Gaastra-Levin


WIL JE ANDERE FYSIEKE ACTIVITEITEN/REIZEN VAN GABRIELA EN REINT BEKIJKEN? Klik dan hier!

null