Page content

Sacred Scotland Summer Workshop Tour. 21 t/m 29 juli 2019. Ga je mee? Er zijn nog plaatsen vrij!

Sacred Scotland Summer Workshop Tour. 21 t/m 29 juli 2019. Ga je mee? Er zijn nog plaatsen vrij!

De verjaardag van Maria Magdalena vieren bij Rosslyn Chapel?

Er zijn diverse bronnen en overleveringen die ons eraan herinneren dat Maria Magdalena en Jezus naast hun bezoek aan Zuidwest-Engeland (Avalon, Stonehenge en Avebury) ook voor hun vorming en spirituele oriëntatie de heilige plaatsen van de oorspronkelijke volkeren en hun druïden en magiërs in Schotland bezochten. Daartoe volgden zij de bestaande routes via handelsschepen langs de kusten van Wales, Engeland, Ierland en Isle of Man.

De Engelse visionaire dichter en mysticus William Blake stelde dat Albion, de oudste naam voor de Britse eilanden eigenlijk het waarachtige Heilige land van Jezus was. Spiritueel-historisch auteur Barry Dunford deed jarenlang uitgebreid onderzoek en is overtuigd van de aanwezigheid in het verleden van Maria Magdalena, Jezus en Jozef van Arimathea. Gabriela mag voor deze reis openbaringen van de spirituele meesters over hun aanwezigheid aldaar ontvangen.

Globaal ziet deze reis er als volgt uit:

21 juli – aankomst in Edinburgh

22 juli – Op de verjaardag van Maria Magdalena vertrek naar de mystieke Rosslyn Chapel met onder meer een guided tour en geleide meditatie. Vandaar met de bus naar het westen. Diner en overnachting in Royal Hotel Oban.

23 juli – met de ferry naar eiland Mull. Met de bus naar de hoofdstad Tobermory en Kilmore Church te Dervaig met de gebrandschilderde ramen van Maria Magdalena en Jezus. Dan naar Fionnphort voor de ferry naar het heilige eiland Iona.

24 en 25 juli – diverse spirituele activiteiten op Iona

25 juli – met de boot naar druideneiland Staffa

26 juli – met de ferry naar Mull, met de bus naar Craignure, met de ferry naar Oban voor vertrek naar de Glen Lyon. We verblijven in het Fischer’s hotel in Pitlochry. Vanaf deze plaats kunnen we de omgeving verkennen. Lezing van spiritueel-historisch expert Barry Dunford.

27 en 28 juli – een afwisselend programma met spirituele en historische plekken zoals Aberfeldy, Fortingail, de 5000 jaar oude Taxusboom, Praying hands of Mary, Croft Moraig Stone Circle, heilige berg Schiehalion en veel meer. Ook bezoeken we de Manor van de Clan Menzies en sluiten we af met een bezoek aan de Highland games van St. Andrews.

29 juli – vertrek met de bus naar Edinburg.

–    Alle meditaties, openbaringen, helingen, spirituele duiding en coaching en begeleiding ter plekke op de diverse locaties of in een speciale hotelzaal door Gabriela en Reint

–    Map met cursusmateriaal ontvangen van Maria Magdalena en Jezus, onder meer over hun aanwezigheid in Schotland, samengesteld door Gabriela en Reint.

Alles over de Sacred Scotland-reis vind je hier!

Comment Section

1 reactie op “Sacred Scotland Summer Workshop Tour. 21 t/m 29 juli 2019. Ga je mee? Er zijn nog plaatsen vrij!


Door Smitz marie op 31 mei 2019

Mag ik even de prijs. Danku

Plaats een reactie


*