Page content

Pers

BIJZONDER NIEUWS! GABRIELA GAASTRA-LEVIN UITGEROEPEN TOT MEDIUM VAN HET JAAR!

Gabriela heeft uit handen van de redactieleden Niels en Arthur van het spirituele magazine PARAVISIE de Award passend bij de titel ‘Medium van het Jaar 2016’ ontvangen! De lezers van Paravisie hebben haar naar aanleiding van de nominatie gekozen.

In een eerste reactie zegt Gabriela:
“Hartelijk dank Paravisie-lezers! Ik vind het een eer om Medium van het Jaar 2016 te zijn. Deze titel doet ook eer aan het werk van Maria Magdalena en Jezus! Hun leer over de Goddelijkheid van de mens mag de wereld in! Elk mens dient zijn of haar erkenning niet buiten zichzelf te zoeken. Toch is het fijn als er oprechte waardering is voor het bijzondere werk dat ik, samen met mijn partner Reint, mag doen. Ik ontvang deze titel met een blij hart en zie het als een stimulans om door te gaan met het schijven van onze gechannelde boeken, onze workshops en reizen.”

img_3235-004

VIDEO-INTERVIEW GABRIELA EN REINT DOOR LILIAN FERRU

We zijn onlangs uitgebreid voor de camera geïnterviewd over ons nieuwe boek en over ons werk met Maria Magdalena en Jezus door de bekende Limburgse spirituele coryfee Lilian Ferru. Lilian Ferru was grondlegger van het Spiritueel Café in Heerlen. Ze lanceerde onlangs haar eigen boek ‘Liefde kijkt naar Liefde’. Op You Tube heeft ze haar eigen videokanaal met diverse interviews.  Wil je het interview bekijken? Klik dan op het onderstaande beeld van Lilian Ferru: 

lilian_frontpage

 

NIEUW RADIOINTERVIEW: LEER HET WERK VAN GABRIELA EN REINT KENNEN

Onlangs zijn wij, Gabriela en Reint, geïnterviewd door Désirée L. Röver over ons werk met Maria Magdalena en Jezus voor haar populaire internet-radioprogramma KALEIDOSCOPE. Het gaat hier om een twee uur-durend gesprek. Dus neem er even lekker de tijd voor. We raden je aan het programma niet te downloaden, veel te ingewikkeld, maar gewoon via het scherm te beluisteren. Klik op onderstaand beeld om het ons inziens zeer luisterwaardige programma te beluisteren!

IMG-20160405-WA0003

Het werk van de maatschappelijk zeer betrokken Désirée L. Röver (medical research journalist, author, radio & tv host) vind je onder meer via KALEIDOSCOPE on http://www.findingvoicesradio.com en THE MINORITY OF ONE REPORT on http://consciousconsumernetwork.tv 

 

EEN GROOT INTERVIEW MET GABRIELA EN REINT IN HET MAGAZINE PARAVISIE

We zijn uitvoerig geïnterviewd door journalist/hoofdredacteur Niels Brummelman over ons spirituele werk met Maria Magdalena en Jezus voor het decembernummer. Een zeer lezenswaardig verhaal onder de kop ‘Dagelijks werkoverleg met Maria Magdalena en Jezus’. Wil je ons werk en onze samenwerking met Maria Magdalena en Jezus beter leren kennen? Om het interview te lezen klik je op onderstaande cover!

coverdec16scherper-002