2 juni 2021 

ONLINE VOORLICHTINGSBIJEENKOMST OP 9 JUNI OVER DE MARIA MAGDALENA EN JEZUS ZOMERWORKSHOPS IN ZUID-FRANKRIJK.

Op woensdagavond 9 juni om 19.30 uur houden Gabriela en Reint een voorlichtingsbijeenkomst over de twee van elkaar verschillende zomerworkshops die zij van 17 t/m 23 juli en van 24 t/m 30 juli geven in het gebied in de Pyreneeën in de omgeving van het Zuid-Franse Maria Magdalena pelgrimsoord Rennes-le-Chateau. 

Wat komt er aan de orde? – Na een geleide meditatie van Gabriela houden we ons bezig met: Hoe praktisch om te gaan met de Corona-reisvoorschriften op weg naar en in Frankrijk, meerijden met iemand anders, de inhoud van de twee verschillende workshops, informatie over Centrum Les Labadous, etc. 

Je kunt je opgeven bij Jenneke Endepoel via cursisten@mariamagdalenaenjezus.nl. Je krijgt dan op woensdagavond 9 juni voor 19.30 uur een link voor de Zoom-bijeenkomst toegemaild.

Informatie over de twee zomerworkshops vind je hieronder: 

1. van 17 t/m 23 juli: Zomerworkshop waarbij het  intensiveren van de relatie met Moeder Aarde en Maria Magdalena centraal staan. Wij zijn veel op pad. Wandelen, ‘klimmen’, zwemmen. Een vrijage met Moeder Aarde. Kortom: een meer sportieve en aardende workshop. Check it out en klik hier!

2. van 24 t/m 30 juli: Zomerworkshop waarbij in interactie met Maria Magdalena en Jezus de nadruk ligt op het spiritueel creëren van een Nieuwe Wereld en het scheppen van nieuw perspectief voor de mensheid. De excursies hebben een meer historisch en cultureel karakter. Meer weten? Klik dan hier!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down