24 augustus 2021 

ONLINE MEDITATIE WORKSHOP: VRIJDAG 24 SEPTEMBER GODDELIJKHEIDSACTIVATIE MEDITATIE-TECHNIEK TRAINING

Maria Magdalena en Jezus hebben aan Gabriela een meditatietechniek doorgegeven.

Een methode die nauw aansluit op de leringen van ‘De Goddelijkheid van de Mens’  en ‘De Maria Magdalena Code’.

De meditatietechniek en het -programma onder de naam ‘Goddelijkheidsactivatie Meditatie’ is dagelijks praktisch toe te passen en maakt dat wij het zijn van een Goddelijk Mens op Aarde activeren, ons bewustzijn vergroten en onszelf zo gericht en consequent in een hogere trilling brengen en in een hogere trilling houden. 

De techniek is er specifiek op gericht om je hogere bewustzijnslichamen, zoals je Hogere Zelf, dieper in je persoonlijkheid te doen indalen. Je incarneert dieper en ontwikkelt je stap voor stap tot een kanaal van Goddelijke liefde en licht. De techniek is eenvoudig aan te leren. Er zijn diverse variaties en niveaus van diepgang.

Graag nodigen wij je uit om op vrijdag 24 september 2021 digitaal bij elkaar te komen, zodat wij deze techniek aan je over kunnen dragen.

In overleg met de spirituele meesters is een dagprogramma samengesteld, zodat wij de juiste randvoorwaarden kunnen scheppen voor de overdracht van het meditatieprogramma en het oefenen van de techniek, zodat je daar thuis mee verder kunt gaan.

Verder lezen? Je aanmelden? Klik hier!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down