Page content

Online Intensieve Reinigingsworkshop bij jou thuis (N/B) voor een vriendelijke priis!

Online Intensieve Reinigingsworkshop bij jou thuis (N/B) voor een vriendelijke priis!

Het is tijd om de lockdown lichamelijk te unlocken!

Door diepgaand te ontslakken naar een schoon lijf, een hogere lichaamstrilling, je ideale gewicht, een vitaal lichaam en een gezonder leven tegen een vriendschappelijke prijs!

Na het lange thuis blijven in deze Corona-periode is er de nodige stagnatie bij veel mensen ontstaan. We zijn er fysiek, energetisch, emotioneel en psychisch aan toe om te reinigen.
Dit gegeven samen met het aangename voorjaar creëert een gunstige gelegenheid om te reinigen.

Daarvoor heeft Gabriela een Basisprogramma en een Uitgebreid programma samengesteld. Het Basisprogramma loopt van zondag 21 juni t/m vrijdag 26 juni. Het Uitgebreide programma loopt van zondag 21 juni t/m donderdag 2 juli. Jij kunt een van de programma’s kiezen.

Dit tweetal intensieve lichaamsreinigingsworkshops onder het motto ‘Goddelijkheidsactivatie-reiniging’ wordt in een spirituele setting bij jou thuis gegeven. Beide programma’s zijn zo georganiseerd dat je de gehele intensieve darm-,lever- en weefselreiniging in je vertrouwde omgeving kunt doen.

Gabriela Gaastra-Levin zal de professionele begeleiding van jou op zich nemen. Met openbaringen en inzichten over lichaam en geest van Maria Magdalena en Jezus.

Wil je checken of dit iets voor jou is, welk programma het beste bij jou past, of de data goed uitkomen en of de schappelijke prijs ok is, klik dan hier

Comment Section

0 reacties op “Online Intensieve Reinigingsworkshop bij jou thuis (N/B) voor een vriendelijke priis!

Plaats een reactie


*