25 indringende openbaringen van de spirituele meesters

Ons nieuwste boek 'De Goddelijkheid van de mens - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria - Deel II' is uit! Als je gaat lezen kom je in de energie van de spirituele meesters!

Page content

Nieuwsbrieven

De 12e en meest actuele nieuwsbrief van de Maria Magdalena en Jezus Wereld School. Titel:Maria Magdalena en Jezus over de steencirkelformaties van Stonehenge en Avebury’. Klik op het onderstaande beeld om deze nieuwsbrief te lezen.

 

De 11e nieuwsbrief van de Maria Magdalena en Jezus Wereld School. Titel:Maria Magdalena en Jezus over je relatie met geld’. Klik op het onderstaande beeld om deze zomernieuwsbrief te lezen.

 

De 10e nieuwsbrief uit 2017 van de Maria Magdalena en Jezus Wereld School. Titel: De spirituele betekenis van de Zomerwende door Maria Magdalena en Jezus. Klik op onderstaand beeld om de nieuwsbrief te lezen. 

 

De 9e nieuwsbrief uit 2017 van de Maria Magdalena en Jezus Wereld School. Titel: Jezus over de ware betekenis van Hemelvaart en Pinksteren. Klik op onderstaand beeld om de nieuwsbrief te lezen. 

 

De 8e nieuwsbrief uit 2017 van de Maria Magdalena en Jezus Wereld School. Titel: Jezus en Maria over de betekenis van Pasen en hun beider rol tijdens de kruisiging. Klik op onderstaand beeld om de nieuwsbrief te lezen. 

 

De 7e nieuwsbrief uit 2017 van de Maria Magdalena en Jezus Wereld School. Special over de pelgrimage naar Santiago de Compostella. Klik op onderstaand beeld om de nieuwsbrief te lezen. 

 

Lees de 6e nieuwsbrief uit 2017 van de Mary Magdalene and Jesus World School. Titel: Openbaring en proclamaties van Jezus over het nemen van verantwoordelijkheid voor je verwekking, geboorte, leven en dood. Klik op onderstaand beeld om de nieuwsbrief te gaan lezen!

 

Lees de 5e nieuwsbrief uit 2017 van de Mary Magdalene and Jesus World School. Titel: Maria Magdalena, Jezus en Maria over armoede, rijkdom en het geboorterecht van ieder mens op overvloed. Klik op onderstaand beeld om de nieuwsbrief te gaan lezen!

 

Lees de 4e nieuwsbrief uit 2017 van de Mary Magdalene and Jesus World School. Titel: Valentijnsopenbaring van Maria Magdalena en Jezus over de man/vrouw-interactie. Klik op onderstaand beeld om de nieuwsbrief te gaan lezen!

 

Lees de 3e nieuwsbrief uit 2017 van de Mary Magdalene and Jesus World School. Titel: Maria Magdalena en Jezus over het belang van hun huwelijk voor de mensheid. Klik op onderstaand beeld om de nieuwsbrief te gaan lezen!

MM en J Doorgevingen

 

Lees de 2e nieuwsbrief van de Mary Magdalene and Jesus World School uit januari 2017.  Titel: De inwijding van Maria Magdalena en Jezus voor hun missie voor de mensheid. Klik op onderstaand beeld om de nieuwsbrief door te nemen!

Witte MM

 

Lees de 1e nieuwsbrief van de Mary Magdalene and Jesus World School uit januari 2017.  Titel: De nieuwjaarsopenbaring 2017 van Maria Magdalena en Jezus voor de mensheid. Klik op onderstaand beeld om de nieuwsbrief door te nemen!

Beiden