Page content

NIEUW! ONLINE 5-DAAGSE MARIA MAGDALENA-CURSUS OVER ‘DE VROUWELIJKE CHRISTUS’ TE BEGINNEN OP VRIJDAG 1 MEI

NIEUW! ONLINE 5-DAAGSE MARIA MAGDALENA-CURSUS OVER ‘DE VROUWELIJKE CHRISTUS’ TE BEGINNEN OP VRIJDAG 1 MEI

Na de kruisiging van Jezus is Maria Magdalena als vrouw gaan staan voor het Christusbewustzijn in deze tweede fase van haar lange leven. Dit is vergelijkbaar met de huidige periode van de mensheid waarin er ruimte ontstaat voor het vrouwelijke om haar positie in te nemen. En zo belichaamde Maria Magdalena vanaf 2000 Jaar geleden de Vrouwelijke Christus, zowel op Aarde als in de spirituele dimensie!

Vanuit de ‘Maria Magdalena en Jezus Wereldschool’ bieden we nu een online-cursus aan om, samen met Maria Magdalena, jullie een verdieping te bieden in wat de Vrouwelijke Christus precies is en inhoudt en hoe we haar ook in ons bewustzijn en in ons leven kunnen doen ontwaken.

Voor wie is deze cursus bedoeld? Moet je iets hebben gelezen?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die de behoefte voelt om het vrouwelijke principe te omarmen en nieuwe openingen te scheppen in hoe jij jezelf en je leven tot nu toe ervaren hebt. Het is fijn als je een of meer van onze boeken over ‘De Goddelijkheid van de mens’, ‘De Maria Magdalena Code®’ en de serie ‘Maria Magdalena en Jezus’ hebt gelezen, maar het is geen voorwaarde voor deelname.

Je ontvangt een schat aan informatie van Maria Magdalena.

Wil je de gehele opzet van de 5-daagse online-cursus lezen? Klik dan hier!

Comment Section

2 reacties op “NIEUW! ONLINE 5-DAAGSE MARIA MAGDALENA-CURSUS OVER ‘DE VROUWELIJKE CHRISTUS’ TE BEGINNEN OP VRIJDAG 1 MEIPlaats een reactie


*