Page content

MOEDERDAG – DE SPIRITUELE BETEKENIS VAN HET MOEDERPRINCIPE VOLGENS DE SPIRITUELE MEESTERS MARIA EN JOZEF

MOEDERDAG – DE SPIRITUELE BETEKENIS VAN HET MOEDERPRINCIPE VOLGENS DE SPIRITUELE MEESTERS MARIA EN JOZEF

Gabriela heeft als medium contact met de Heilige Familie. In deze tijd staat in veel gevallen het contact met Maria Magdalena en Jezus centraal. Maar rond Moederdag laten wij Maria en Jozef aan het woord in een veelzeggende openbaring uit ons boek ‘De Helende Kracht van Familierelaties’ over ‘Het Moederprincipe’.

Maria en Jozef:De overdracht van het Zijnsgevoel is de belangrijkste taak die een moeder ten opzichte van haar kinderen heeft. Afhankelijk van de mate hoe ze zelf het Zijn overgedragen heeft gekregen en ze dit gevoel zelf verder heeft weten te ontwikkelen, zal ze in staat zijn om het verder aan haar kinderen over te dragen.
In de praktijk wordt het Zijn van de moeder aan het kind overgedragen door aandacht en onvoorwaardelijke liefde aan het kind te geven. Door zich beschikbaar te stellen aan het kind. Om zich te hechten. Door de behoeften van het kind serieus te nemen. Door naar het kind te luisteren en het waar te nemen als een apart individu met een eigen bestaansrecht. En door aan het kind de ruimte te geven om zijn of haar eigen individualisatieproces vorm te geven.”

Wil je de gehele openbaring lezen? Klik dan HIER!

 

Comment Section

0 reacties op “MOEDERDAG – DE SPIRITUELE BETEKENIS VAN HET MOEDERPRINCIPE VOLGENS DE SPIRITUELE MEESTERS MARIA EN JOZEF

Plaats een reactie


*