Page content

Wandel je de Jesus Trail in Israel met ons? Van zondag 26 april t/m zondag 3 mei 2020

Wandel je de Jesus Trail in Israel met ons? Van zondag 26 april t/m zondag 3 mei 2020

Voorjaar 2020 wandelen wij de Jesus Trail van Nazareth naar Kapernaum

Je kunt je nu inschrijven: Na zesmaal naar Santiago de Compostella te zijn gelopen, hebben de spirituele meesters Maria Magdalena en Jezus ons gevraagd nu andere ‘liefdeswegen’ op Moeder Aarde te gaan bewandelen en te activeren. Daarbij is in overleg allereerst de keuze gevallen op de zogenaamde ‘Jesus Trail’ van Nazareth naar Kapernaum aan het meer van Galilea. Deze route, waarvan Jezus verondersteld wordt vergelijkbare trajecten te hebben gelopen, is 65 km die wij in vier etappes gaan lopen. De tocht is ondanks enig stijgen en dalen goed te doen voor een redelijk fitte en enigzins geoefende loper.

Aansluitend aan en rondom deze voettocht zullen wij een volwaardig-Israël-programma aanbieden met onder meer bezoeken aan de berg Tabor, de berg der Zaligsprekingen, Magdala, een boottocht over het meer en een doopritueel in de Jordaan. Dit allemaal als opmaat voor het bezoek aan Jeruzalem alwaar wij ook aandacht zullen hebben voor alles wat met de kruisiging van Jezus te maken heeft gehad. Dit laatste omdat wij ons nu in onze cursussen uitvoerig met de spirituele facetten van de kruisiging bezighouden en dan ons nieuwe boek over de kruisiging verschenen zal zijn.

Wij hebben ervoor gekozen om de Jesus Trail juist in het voorjaar te bewandelen, omdat het dan nog niet zo warm is in Israël/Palestina en de natuur nog groen en zeer bloemrijk is.

Wil je het gehele programma bekijken om te zien wat de Jesus Trail voor jou te betekenen heeft? Klik dan hier!

Comment Section

0 reacties op “Wandel je de Jesus Trail in Israel met ons? Van zondag 26 april t/m zondag 3 mei 2020

Plaats een reactie


*