25 indringende openbaringen van de spirituele meesters

Ons nieuwste boek 'De Goddelijkheid van de mens - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria - Deel II' is uit! Als je gaat lezen kom je in de energie van de spirituele meesters!

Page content

Lezingen en Evenementen

MARIA MAGDALENA-LEZING VAN GABRIELA TIJDENS GROTE SPIRITUELE BEURS TE GOES
En nog wel in de Grote Maria Magdalena-kerk op zaterdag 13 januari!
Twee Maria Magdalena-kerken tegenover elkaar! Hoe bijzonder is dat?!

Op 13 januari organiseert Mieke Boot van Centrum ’t Westlicht (www.twestlicht.nl) te Goes een groots opgezette spirituele beurs in de tegenovergelegen Grote of Maria Magdalena-kerk. Een evenement met 100 stands voor verkoop van vele spirituele artikelen, wierook, mediums, tarot en andere kaartleggingen, kristallen, yoga, consulten, beelden, healing, massages, info stands, reiki, religieuze beelden, paragnosten, aura fotografie, personal coaching, engelen kaarten, buddha’s, mandala’s, natuurlijke producten, mindfulness, consulten, gezonde voeding, sieraden, muziek, maar ook speciale gastsprekers zoals Gabriela en Reint Gaastra-Levin.

Zij spreken over de heilige reizen van Maria Magdalena en Jezus naar Egypte, Perzië, India en Brittannië.

De lezing begint om 13.00 uur en is gratis.
De entree van de beurs is 5 euro.
De Grote of Maria Magdalena-kerk is gesitueerd aan de Singelstraat in het centrum van Goes.

TWEE MARIA MAGDALENA-KERKEN: Let op! Centrum ’t Westlicht is te vinden aan de Singelstraat naast de Katholieke Heilige Maria Magdalena-kerk in het oude centrum. De beurs wordt echter gehouden in de daartegenover gelegen Grote of Maria Magdalena-kerk. Dit is een protestantse kerk uit de vijftiende eeuw die ook gebruikt wordt voor allerlei culturele evenementen. Hoe bijzonder is dat?! Twee Maria Magdalena-kerken vlakbij elkaar! De Grote kerk was vroeger katholiek en is tijdens de Reformatie overgegaan in protestantse handen. Eind negentiende eeuw heeft de katholieke gemeenschap in de herkansing de Heilige Maria Magdalena-kerk daar dus vlakbij gesticht.

STAND EN CONSULTEN: Gabriela en Reint zijn ook met een stand op de beurs aanwezig en mogelijk is ervoor Gabriela ook ruimte voor het geven van halfuurs-consulten voor 25 euro.

Welkom op de beurs en tijdens de lezing!

Gabriela en Reint Gaastra-Levin
Maria Magdalena en Jezus Wereld School
www.mariamagdalenaenjezus.nl (trainingen, workshops, reizen)
www.followyourheartpublishing.nl (boeken, kaarten, posters)

 

♥ GABRIELA en REINT op TOURNEE met MARIA MAGDALENA en JEZUS-LEZINGEN

Voorjaar 2018 – Je kunt ons nog boeken

Wij, Gabriela en Reint, zijn zo’n twee jaar niet op tournee geweest met lezingen. Het komende seizoen komt daar weer verandering in. En willen we graag weer een overzichtelijk aantal lezingen geven in Nederland en België in 2018.

Graag willen we spirituele verenigingen, genootschappen, zalen en eventueel particulieren uitnodigen zich bij ons te melden om de mogelijkheden te bespreken.

We hebben de intentie om onze lezing ‘Maria Magdalena en Jezus: hun spirituele reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië’ te houden naar aanleiding van de twee recent verschenen boeken over hun leven. Kijk op www.followyourheartpublishing.nl

Denk je aan een lezing? Stuur dan een mail naar reint@mariamagdalenaenjezus.nl of bel 0031 6 53646410.

 

O