LET OP! VIJFDAAGSE LIVE-CURSUS OVER HET LEIDERSCHAP VAN MARIA MAGDALENA VOORJAAR VAN 2022. JE KUNT INSTROMEN!

LET OP! VIJFDAAGSE LIVE-CURSUS OVER HET LEIDERSCHAP VAN MARIA MAGDALENA VOORJAAR VAN 2022. JE KUNT INSTROMEN!

In het voorjaar van 2022 wordt in Nederland het vervolg op de opmerkelijke cursus over de lange periode van het spiritueel leiderschap van Maria Magdalena gegeven. De meerdaagse cursus in meerdere modules neemt je mee naar Europa tweeduizend jaar geleden en laat zien hoe zij geleefd en gewerkt heeft en wat de impact daarvan in deze tijd op jou kan zijn.

VIJF DAGEN: Het betreft allereerst een apart te boeken vijfdaagse module, met een maandelijkse LIVE-cursusdag in de periode Januari t/m Juni 2022. 

INLEIDING: Na de kruisiging van Jezus verlaat Maria Magdalena halsoverkop Palestina via Alexandrië naar het huidige Frankrijk. Deze vlucht luidt een zeer lange periode van haar spiritueel leiderschap als de vrouwelijke Christus in. Ze zal uitgesproken oud worden en de tijd nemen om de leer van de Goddelijkheid van de mens, die zij samen met Jezus ontwikkelde, bij de mensheid bekend te maken en verder vorm te geven. Dit gebeurt met name in het huidige West- en Zuid-Europa waarbij zij wordt ondersteund door haar kinderen, vrouwelijke en mannelijke discipelen, Jozef van Arimathea en zijn metgezellen en zeker niet in de laatste plaats door Jezus die zich, vanuit de spirituele dimensie, regelmatig in zijn lichtlichaam aan haar presenteert. De Britse eilanden, Frankrijk, delen van Spanje en met name Galicië en Italië zijn gebieden waar zij regelmatig de vroegchristelijke gemeenten bezoekt en haar toehoorders onderwijst.

Tijdens deze cursus volgen wij Maria Magdalena en maken we mee hoe zij haar leven leidt, een leven dat vrijwel volledig in dienst staat van haar spirituele missie. Hoe geeft zij leiding aan de groeiende gemeenschap in Zuid-Frankrijk? Hoe ontwikkelt de leer van de Goddelijkheid van de mens in Europa zich onder haar inspiratie? Bijvoorbeeld in Ierland, Engeland en Schotland? Hoe ontwikkelt de band met Avalon en Iona zich? Hoe geeft zij vorm aan de relatie met de vrouwelijke en mannelijke discipelen? Welke positie nemen haar dochters Sarah en Sophia bij dit alles in? Hoe belichaamt zij de Vrouwelijke Christus?

PERSOONLIJKE GROEI: Via de doorgevingen aan Gabriela zullen wij van de bijzondere innerlijke processen van Maria Magdalena, van haar wijsheid en de leer van de Goddelijkheid van de mens in de praktijk van alledag mogen profiteren. Aan de hand van zegeningen, geleide meditaties, openbaringen, hedendaagse gebeden en oefeningen worden de cursisten, mede door de indringende aanwezigheid van Maria Magdalena en Jezus vanuit de spirituele dimensie, in velerlei opzicht in proces gebracht en in trilling verhoogd.

Wil je meer lezen over de Live-Leiderschapscursus van Maria Magdalena? Klik dan hier!

Over de schrijver
Reactie plaatsen