Page content

Kerstopenbaring: DE GEBOORTE VAN JEZUS WAS EEN UNIEK INTERGALACTISCH GEBEUREN 

Kerstopenbaring: DE GEBOORTE VAN JEZUS WAS EEN UNIEK INTERGALACTISCH GEBEUREN 

Maria Magdalena, Jezus en Maria: “Er was ten tijde van de geboorte van Jezus sprake van een gigantische energie-uitstorting. Jezus werd bij de indaling in zijn lichaam vergezeld door vele andere meesters van de Broeder- en Zusterschap van Liefde en Licht. Er waren ook vele hogere zielen aanwezig van de Intergalactische Raad om Jezus tijdens zijn komst op Aarde te begeleiden. Alle aanwezige mensen en dieren in de directe omgeving van de geboortegrot werden door het licht ingestraald.

De dood en de geboorte van iedereen en van Jezus in het bijzonder vormen heilige momenten. De geboorte van Jezus is een moment geweest waarop de Aarde zich heeft geopend om Jezus als kind te ontvangen en hem als kind via Maria een aards lichaam te bieden. Er was sprake van een intens en uniek intergalactisch gebeuren waarbij op dat moment een totale versmelting van Hemel en Aarde tot stand werd gebracht.

De geboorte van Jezus en de omstandigheden waaronder hij werd geboren waren niet alleen belangrijk voor de Aarde, maar hadden ook een grote betekenis voor de gehele Kosmos. Jezus werd namelijk vanuit het hart van de Aarde ontvangen en zijn geboorte en de omstandigheden waaronder hij werd geboren vormden een inwijding van de Aarde naar een hoger niveau van trilling en dus een hoger niveau van liefde.

De taak van Jezus is en was het activeren van het Christusbewustzijn, de onvoorwaardelijke liefde in het hart van alle mensen op Aarde. Op die manier konden de Aarde en de mensheid …….

Verder lezen? Klik hier: https://mariamagdalenaenjezus.nl/de-geboorte-van-jezus-was…/

(Dit is een deel van de kerstopenbaring uit De Goddelijkheid van de mens – Deel II)

Gabriela en Reint Gaastra-Levin
Maria Magdalena en Jezus Wereld School

School: www.mariamagdalenaenjezus.nl (cursussen, workshops, consulten, reizen)
Uitgeverij: www.followyourheartpublishing.nl (Gechannelde Maria Magdalena en Jezus-boeken, kaarten, posters)

Comment Section

0 reacties op “Kerstopenbaring: DE GEBOORTE VAN JEZUS WAS EEN UNIEK INTERGALACTISCH GEBEUREN 

Plaats een reactie


*