Kerstopenbaring 2021: De intensiteit van de collectieve ontwikkelingen brengt diepere lagen van jullie bewustzijn aan de oppervlakte.

Kerstopenbaring 2021: De intensiteit van de collectieve ontwikkelingen brengt diepere lagen van jullie bewustzijn aan de oppervlakte.

Jullie zijn in een versnelling van je evolutieproces terechtgekomen

Maria Magdalena en Jezus: “Bij Kerstmis wordt de geboorte van het Christuskind gevierd. Deze gebeurtenis die zich ‘buiten jou’ heeft voltrokken, voltooit zich voortdurend in jezelf. Elke keer wanneer je de weg naar onvoorwaardelijke liefde en eenheid door de dualiteit van goed en kwaad terugvindt, is het een beetje Kerst voor jou en ook voor de omgeving. Wat er in je hart en bewustzijn gebeurt, breidt zich uit naar de wereld om je heen. Het licht dat van hieruit ontstaat, draagt bij aan het activeren van het licht van de mensheid en van de Aarde. Jullie worden een levende ster van Bethlehem, die met haar licht de geboorte van Jezus aankondigde.

Zo kondigen jullie met je eigen licht de geboorte van de Christus aan, zowel in jezelf als om je heen.In deze bijzondere tijden van diepe individuele en collectieve transformatie mogen jullie de liefde en het licht van je eigen innerlijke Christuskind koesteren, omarmen en uitdragen.

Wil je de gehele inzichtgevende openbaring lezen? Klik dan hier!


Over de schrijver
Reactie plaatsen