Page content

Je kunt nog instromen bij de Maria Magdalena leiderschapscursus – najaar 2019 – voorjaar 2020 – najaar 2020

Je kunt nog instromen bij de Maria Magdalena leiderschapscursus – najaar 2019 – voorjaar 2020 – najaar 2020

In september begint in België  (Borsbeek/Antwerpen) en in Nederland (Lunteren / Gelderland) de langverwachte cursus, over de langdurige periode van spiritueel leiderschap van Maria Magdalena. je kunt nog instromen

De 13-daagse cursus (in meerdere apart te boeken modules) neemt je mee naar Europa tweeduizend jaar geleden en laat zien hoe zij na de kruisiging van Jezus geleefd en gewerkt heeft en hoe dat bijdraagt aan jouw ontwikkeling.

Na de kruisiging van Jezus verlaat Maria Magdalena halsoverkop Palestina via Alexandrië naar het huidige Frankrijk. Deze vlucht luidt een zeer lange periode van haar spiritueel leiderschap als de vrouwelijke Christus in. Ze zal uitgesproken oud worden en de tijd nemen om de leer van de Goddelijkheid van de mens, die zij samen met Jezus ontwikkelde, bij de mensheid bekend te maken en verder vorm te geven.  

Tijdens deze cursus maken we mee hoe zij haar leven leidt, een leven dat vrijwel volledig in dienst staat van haar spirituele missie. Via de doorgevingen aan Gabriela zullen wij van de wijsheid van Maria Magdalena en de leer van de Goddelijkheid van de mens in de praktijk van alledag mogen profiteren. 

Verder lezen? Je orienteren? Je aanmelden? Klik hier!

Comment Section

0 reacties op “Je kunt nog instromen bij de Maria Magdalena leiderschapscursus – najaar 2019 – voorjaar 2020 – najaar 2020

Plaats een reactie


*