24 augustus 2021 

ONLINE CURSUS: DE VROUWELIJKE EN MANNELIJKE CHRISTUS EN DE CREATIE VAN EEN NIEUWE WERELD. JE KUNT INSTROMEN!

Onder leiding van Maria Magdalena en Jezus gaan wij de eerste beginselen van een Nieuwe Wereld vormgeven. Een wereld waarin de energie van de Vrouwelijke Christus, waarvan Maria Magdalena de personificatie is, in harmonie met de energie van de Mannelijke Christus, waar Jezus voor staat, zich over de Aarde uitspreidt en haar helende werk doet.

Vanuit de ‘Maria Magdalena en Jezus Wereldschool’ bieden we nu een meerdaagse online-cursus aan om, samen met Maria Magdalena en Jezus, jullie een verdieping te bieden bij het opbouwen van een Nieuwe Wereld. 

Geïntegreerd met de kennis van De Maria Magdalena Code zullen we een stap verder gaan in het ontwikkelen van onze creatiekracht in samenwerking met de Aarde, met de natuur en met de spirituele dimensie. Deze samenwerking zal onze connectie met het eenheidsveld van de Schepping integreren in onze Persoonlijkheid en in ons dagelijks leven. 

De eenheid met de Aarde, de natuur en de spirituele dimensie zal ons een stap verder brengen in het beleven van het Christusbewustzijn en het belichamen van onze Goddelijkheid als mensen.

We zullen met behulp van De Maria Magdalena Code onze bewustzijnscentra activeren, een diepere connectie en samenwerking met onze organen en met de natuur bereiken en onze innerlijke spirituele vermogens verkennen en doen ontwaken. Deze centra fungeren als een schakel tussen Hemel en Aarde.

Door met hen aan de slag te gaan, wordt een essentiële bijdrage geleverd aan het omarmen van de eenheid met God in de Schepping vanuit je fysieke, energetische, emotionele en psychische lichamen. 

Meedoen aan deze bijzondere spirituele online cursus? Verder lezen? Mee weten? Klik hier!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down