Page content

Cursussen en workshops

♥ Reiniging op alle niveaus: Vierdaagse Goddelijkheidsactivatie

Van 27 t/m 30 november 2017 in Centrum Oostraven te Epe

Ontslakken, intensieve darm- en leverreiniging, op weg naar je ideale gewicht, oude patronen loslaten, een nieuw voedingspatroon opbouwen, een energiek en vitaal lichaam, een lang en gezond leven, je trilling op een hoger niveau. Dat kan allemaal. Als jij het wilt! Onder begeleiding van Gabriela Gaastra-Levin (Ayurvedisch geneeskundige, therapeute, voedingsdeskundige en medium) in Centrum Oostraven te Epe. Met ondersteuning vanuit de spirituele dimensie van Maria Magdalena en Jezus.  (Lees verder)

 

 ♥ Maria Magdalena en Jezus: De lessen van hun gezamenlijke leiderschapsjaren

De lessen die de vrouwelijke en mannelijke discipelen kregen nu ook voor jou beschikbaar. Zowel in Nederland als in België!

Meerdaagse cursus in meerdere modules over de drie voornaamste leiderschapsjaren van Maria Magdalena en Jezus voor de kruisiging. De meesters delen hun leiderschapservaringen, zodat ook de cursisten in hun persoonlijk leiderschapsproces worden geactiveerd. Inschrijving op één of meer van de modules. De cursusdagen zijn op vrijdagen. De eerste module is in België van start gegaan en in Nederland afgerond. De tweede module wordt nu in Nederland gegeven. Je kunt je wel inschrijven voor de tweede module (vier cursusdagen) in België en voor de derde module (drie cursusdagen) in Nederland die in januari 2018 van start gaan. Om mee te kunnen doen, hoef je de eerdere modules niet te hebben gevolgd. (Lees verder)

Jezus preekt in India

♥ De Maria Magdalena Code Integratie Cursus 2017 – 2018 in België. Ook voor Zuid-Nederlanders!

DE COMPLETE LEER VAN MARIA MAGDALENA NU IN EEN CURSUS! Tijdens de negen cursusdagen in Borsbeek worden de eerste elementen van het verder te ontwikkelen Maria Magdalena Code Spel gebruikt. We zijn al begonnen, maar je kunt nog aanschuiven hoor!

Medium Gabriela Gaastra-Levin is al jaren bezig met het ontvangen van de omvangrijke leer van Maria Magdalena in haar Code. In deze cursus staan de dertien liefdeswegen van de mens op Aarde centraal.

Na het verschijnen van ‘De Maria Magdalena Codes I, II en III’ heeft Maria Magdalena aan Gabriela wederom nieuwe leringen en begeleiding doorgegeven voor een diepgaande cursus over de spirituele aspecten van de menselijke organen. Met deze Organencursus zijn – in combinatie met ‘De Maria Magdalena Code I, II en III’ – meerdere lagen van bewustzijn geïntegreerd in een holistische helings- en bewustwordingsmethode die het beleven van eenheid, het openen van het hart en het activeren van onze Goddelijkheid sterk bevordert. (Lees verder)