25 indringende openbaringen van de spirituele meesters

Ons nieuwste boek 'De Goddelijkheid van de mens - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria - Deel II' is uit! Als je gaat lezen kom je in de energie van de spirituele meesters!

Page content

Cursussen en workshops

♥ Reiniging op alle niveaus: Vierdaagse Goddelijkheidsactivatie

Van 26 t/m 29 maart 2018 in Centrum Oostraven te Epe

Ontslakken, intensieve darm- en leverreiniging, op weg naar je ideale gewicht, oude patronen loslaten, een nieuw voedingspatroon opbouwen, een energiek en vitaal lichaam, een lang en gezond leven, je trilling op een hoger niveau. Dat kan allemaal. Als jij het wilt! Onder begeleiding van Gabriela Gaastra-Levin (Ayurvedisch geneeskundige, therapeute, voedingsdeskundige en medium) in Centrum Oostraven te Epe. Met ondersteuning vanuit de spirituele dimensie van Maria Magdalena en Jezus.  (Lees verder)

 

 ♥ Maria Magdalena en Jezus: De lessen van hun gezamenlijke leiderschapsjaren – Start februari 2018!

De lessen die de vrouwelijke en mannelijke discipelen kregen nu ook voor jou beschikbaar. In België!

Meerdaagse cursus in meerdere modules over de drie voornaamste leiderschapsjaren van Maria Magdalena en Jezus voor de kruisiging. De meesters delen hun leiderschapservaringen, zodat ook de cursisten in hun persoonlijk leiderschapsproces worden geactiveerd. Inschrijving op één of meer van de modules. De cursusdagen zijn op vrijdagen.

De eerste module is in België afgerond. De derde module wordt nu in Nederland gegeven. Je kunt je nog inschrijven voor de tweede module (vier cursusdagen) in België (nabij Antwerpen) op 23 februari 2018 van start gaat. Om mee te kunnen doen, hoef je de eerdere modules niet te hebben gevolgd. (Lees verder)