CORONA-KERSTOPENBARING 2020 VAN MARIA MAGDALENA EN JEZUS OVER HET NIEUWE NORMAAL. WAT IS HET NIEUWE NORMAAL?

CORONA-KERSTOPENBARING 2020 VAN MARIA MAGDALENA EN JEZUS OVER HET NIEUWE NORMAAL. WAT IS HET NIEUWE NORMAAL?

“Lieve mensen, jullie naderen het jaarlijkse Kerstfeest. 

Dit is altijd een moment van bezinning en van verbinding met je hart, met je Goddelijke Bronnen in Hemel en Aarde en met de liefdesverbindingen die jullie in je leven geschapen hebben. In deze bijzondere tijd waar jullie nu in leven, dienen zich vele veranderingsprocessen aan. 

Jullie maatschappelijk systeem, dat met name tijdens meerdere generaties na de Tweede Wereldoorlog vorm heeft gekregen, is aan het einde van zijn groei en cyclus gekomen en is eraan toe om getransformeerd te worden.

Mede door de stevige bevolkingsgroei en door pittige maatschappelijke thema’s, die niet meer te ontkennen vallen, is de mensheid in een nieuwe fase aangekomen als gevolg van onderwerpen die om werkelijke aandacht en erkenning vragen……..”

Maria Magdalena en Jezus maken in deze openbaring duidelijk dat het wereldwijde Corona-virus een belangrijke rol in de veranderingsprocessen speelt.

Wat is is de belangrijkste verandering? Wat is het Nieuwe Normaal? Wil je het weten? Om de gehele openbaring te lezen, klik je hier!

Over de schrijver
Reactie plaatsen