25 indringende openbaringen van de spirituele meesters

Ons nieuwste boek 'De Goddelijkheid van de mens - Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria - Deel II' is uit! Als je gaat lezen kom je in de energie van de spirituele meesters!

Page content

Consulten Gabriela Gaastra-Levin

gabriela_consultenGabriela Gaastra-Levin heeft een uitgebreide geneeskundige en therapeutische vorming achter de rug. Zij studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Buenos Aires met de specialisatie Psychiatrie. Ze geeft ayurvedische en therapeutische consulten in Apeldoorn. Haar consulten hebben een holistisch karakter. Ongeacht de klacht wordt naar de totale mens gekeken. Bij haar benadering wordt ook gebruik gemaakt van reinigingskuren, leefstijl- en dieetadviezen, kruidenpreparaten en voedingssupplementen.

In haar therapeutische praktijk wordt aandacht gegeven aan het hele spectrum van psychische en emotionele patronen en wel mede vanuit een spiritueel perspectief. Gabriela is gericht op het opheffen van blokkades die de liefde van de mens voor zichzelf en de opening van het hart in de weg staan. Ook geeft zij consulten voor het helen van intieme relaties (relatietherapie) en familiebanden (familietherapie).

Gabriela doet haar werk met ondersteuning vanuit de spirituele wereld, maar daarbij geeft zij geen individuele ‘chanelling’ van Maria Magdalena, Jezus en Maria, tenzij zich dit in speciale omstandigheden aandient. De essentie van haar werk is het begeleiden van mensen om ze in hun eigen kracht te laten komen, de relatie met zichzelf te helen en om ze hun eigen Goddelijkheid te laten ervaren.

In het voorjaar van 2017 werd Gabriela door de lezers van het spiritueel magazine Paravisie uitgekozen tot Medium van het Jaar 2016.

Gabriela is bij de beroepsverenigingen NWP en VNT aangesloten. Haar Ayurvedische consulten en consulten Chinese geneeskunde worden door de meeste ziektekostenverzekeraars vergoed op basis van een aanvullende verzekering.

Voor informatie en het maken van afspraken voor consulten kan Gabriela worden gemaild op gabriela@followyourheart.nl of gebeld op (0031) 06 -15010000.