Page content

Bouw met ons mee zodat Moona zelfstandig in de Nepalese Himalaya kan wonen!

Bouw met ons mee zodat Moona zelfstandig in de Nepalese Himalaya kan wonen!

Onze India-groep heeft gids-weldoener Ganesh belooft het project ‘Moona’ te adopteren. Help je ook mee het realistische doel te halen?

WIE KUN JE CONCREET HELPEN? Moona is een Nepalees meisje van 12 jaar. Haar levensomstandigheden zijn schrijnend. Haar onderlichaam is verlamd door een complicatie tijdens haar geboorte. Ze leeft in een afgelegen streek zo’n 700 kilometer van Kathmandu. Moona woont alleen met haar grootmoeder in oncomfortabele omstandigheden. Ze wordt dagelijks verzorgd door een fysiotherapeut en krijgt onderricht van een leraar.

MET WIE DOEN WE DIT? De Nepalese stichting “Association for Disabled and Helpless Children”. Via Ganesh, een van de gidsen tijdens de Indiareis in oktober jl., hebben wij rechtstreeks en vertrouwelijk contact met Moona’s vertegenwoordiger. Meer informatie te verkrijgen op volgende sites: www.adcsurkhet.org.np en https://www.facebook.com/adc.surkhet.

HET DOEL: De bouw van een huisje dat uitgerust is met keukentje en aangepaste badkamer, zodat Moona zelfstandig zal kunnen leven in nabijheid van het project. Benodigd realistisch bedrag is 2.500 euro. Dat moet toch samen te doen zijn! Doe je mee? En help Moona!

VERANTWOORDING: Alle donaties worden overgemaakt aan de overkoepelende Franse stichting Humanitaire Himalaya (erkend door de Franse wetgeving als vereniging zonder winstoogmerk), dat als doel heeft kinderen met een handicap medische hulp te verlenen. Hun kantoor is gevestigd in Parijs en hun website: http://humanitairehimalaya.com. Dokter Vigne is een van de actieve leden. Hij woont al 30 jaar in India en bezoekt regelmatig de projecten van de vereniging. Hij staat samen met de lokale verantwoordelijke garant voor het goed besteden van de fondsen.

HOE TE DONEREN? Donaties kunnen maandelijks of éénmalig gestort worden op de rekening van de Franse organisatie die gemachtigd is om fiscale verklaringen af te geven in verband met aftrekbaarheid van de belasting. Hierbij de gegevens voor het overmaken van bijdragen:

Association Humanitaire Himalaya

31 rue Jussieu, 75005 Paris, France

IBAN: FR76 3000 4000 4200 0100 4996 927

BIC: BNPAFRPPXXX

Vermelding: Project for MOONA – Nepal

OP BEZOEK EN FEEDBACK: De ontvangen bedragen zijn volledig ten bate van dit project. Voor verdere informatie of aanmelden als donateur kunt u terecht bij Jean-Paul Neusy, jeanpaul.neusy@hotmail.com. In november 2019 gaat hij op eigen kosten ter plaatse het project bezoeken om persoonlijk Moona te ontmoeten en feedback aan de sponsors van dit project te geven.

Comment Section

1 reactie op “Bouw met ons mee zodat Moona zelfstandig in de Nepalese Himalaya kan wonen!


Door Lya Verlinde op 20 juni 2019

Een heel mooi en bijzonder project dat helemaal ‘past’ in het kader van de spirituele reis naar India. De gids is betrouwbaar alsook de organisatie. Helpen zodat Moona geholpen kan worden. Gewoon doen!

Plaats een reactie


*