Boekpresentatie 'Maria Magdalena en Jezus - Deel 3' annex Kerstviering

Boekpresentatie 'Maria Magdalena en Jezus - Deel 3' annex Kerstviering 

Zondagmiddag 23 december in ’t Veerhuis te Nieuwegein van 13.45 tot 17.15 uur.

VROUWELIJKE DISCIPELEN. Je bent van harte welkom bij de officiële presentatie van ons nieuwe gechannelde boek ‘Maria Magdalena en Jezus Deel 3: Hun inwijding van de vrouwelijke en mannelijke discipelen’. Het boek telt maar liefst 292 pagina’s verspreid over 41 hoofdstukken met betekenisvolle openbaringen. De vrouwelijke discipelen worden hierbij gepresenteerd aan de wereld!

PROGRAMMA: Wij verzorgen, in samenwerking met en in de energie van de spirituele meesters Maria Magdalena en Jezus, een sfeervol hartopenend middagprogramma met openbaringen, geleide meditaties, mantra’s, gebeden, opwekkende liederen, klankheling, spirituele oefeningen met de zaal en kerstliederen. 

NYNKE BOEKEMA. We worden bijgestaan door de veelzijdige zangeres Nynke Boekema met opwekkende liederen, mantra’s, klankheling, samenzang en kerstliederen.

En door de Keltic harp-speelster Helena Sportel die Nynke zal begeleiden.

LOCATIE: ’t Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ te Nieuwegein (ten zuiden van Utrecht). (www.tveerhuis.nl)

Een lichte plek met modern café en restaurant. Parkeren is eenvoudig en gratis. Deze locatie in het midden van het land is zowel goed met de auto als met het openbaar vervoer (via Utrecht CS met de sneltram) te bereiken. Een centraal gelegen locatie die voor mensen uit Nederland en België op een nette reisafstand ligt.

ENTREE: Belangstellenden betalen 10,– euro bij de entree van de zaal.

GRATIS ENTREE: Donateurs van het ‘Vertaalfonds Maria Magdalena en Jezus’ kunnen de bijeenkomst gratis bezoeken. Wij bieden hen ook de mogelijkheid om een eventuele partner en vrienden gratis mee te nemen.

AANMELDING: Zowel donateurs als alle andere belangstellenden graag je bij voorkeur aanmelden in verband met een goede organisatie. En wel uitsluitend bij Lya Verlinde via fondsbeheer@mariamagdalenaenjezus.nl. Graag ook aangeven of je donateur bent of niet.

WELKOM! We zien je graag om deze heugelijke middag met ons te delen! Van harte welkom!

Gabriela en Reint Gaastra-Levin
Maria Magdalena en Jezus Wereld School

Over de schrijver
Reactie plaatsen