Page content

FRAGMENTEN UIT HET KRUISIGINGSBOEK-PAGINA. Om ons nieuwe boek ‘Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam’ beter te leren kennen!

FRAGMENTEN UIT HET KRUISIGINGSBOEK-PAGINA. Om ons nieuwe gechannelde boek ‘Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam’ beter te leren kennen!

Voor degenen die ons belangwekkende gechannelde boek nog niet kennen, hebben we een aantal belangwekkende fragmenten uit het boek naar voren gehaald en verzameld op een overzichtelijke FRAGMENTEN-PAGINA.

Op deze FRAGMENTEN-pagina kun je onder meer de volgende alinea lezen waarin Jezus vertelt over het omarmen van het kwaad op zijn kruisweg:

Jezus: “Dankzij alle fysieke aanvallen van de Romeinen op mijn lichaam heb ik de kans gekregen om volledig met het kwaad geconfronteerd te worden. Dit kwaad heb ik in mijn hart omarmd, als een onderdeel van God. Nu hoef ik dit aspect van God niet meer van mij af te wenden. Ik heb het omarmd en getranscendeerd.”

Nog meer cruciale alinea’s van Maria Magdalena en Jezus lezen? Klik dan hier!

 

Vierde Corona-openbaring van Maria Magdalena en Jezus aan Gabriela: De helende werking van het Coronavirus op de mensheid

“De mensheid is aan de volgende fase toe.”

Maria Magdalena en Jezus: “De naam Corona staat voor kruin. Op deze manier attendeert dit virus jullie erop om je via je kruin met je eigen Goddelijke Bron op het Absolute niveau van God te verbinden. En ook om je met je Goddelijke Bron in de Aarde in verbinding te treden. Als jij je connectie met deze Bronnen vanuit je hart vormgeeft en omarmt, kom je in contact met je innerlijke kracht en beziel jij je lichaam en je leven.

Het is deze connectie en deze bezieling die de grenzen bepalen voor je bestaan als mens. Beide bronnen vormen de basis voor het neerzetten van je individuele bewustzijn op Aarde als een Goddelijk wezen. Ze vormen de belangrijkste voeding voor je immuunsysteem, de functie in jouw lichaam
die je recht om op Aarde te zijn, beschermt. Het binnen zijn, het thuisblijven in deze tijd, stimuleert je bezinning en brengt jou juist in contact met je Bronnen en met de liefdeskracht van je hart.

Naast dit individueel proces brengt ‘Corona’ jullie in contact met het veld van eenheidsbewustzijn, waar jullie deel vanuit
maken. Het uitgebreide netwerk van besmettingen maakt de eenheid tussen alle mensen zichtbaar en manifest.
Hoe hard jullie ook tegen het virus strijden, steeds duidelijker wordt: ‘Jullie zijn één!’”

Wil je de gehele openbaring lezen? Klik dan hier!

Derde openbaring van Maria Magdalena en Jezus over het Coronavirus. Een viertrapsraket over hoe je te weren tegen het Coronavirus:

DERDE OPENBARING VAN MARIA MAGDALENA EN JEZUS OVER HET CORONAVIRUS. Dit is een viertrapsraket met de nadruk op hoe je te weren tegen het Coronavirus: ‘Zelfliefde is de sterkste immuunversterker!’ Gabriela heeft daar vanuit haar geneeskundige en spirituele achtergrond een IMMUUNPROTOCOL en een serie BESTRIJDINGSMIDDELEN VAN HET VIRUS aan toegevoegd en de spirituele meesters hebben haar een krachtige GEZONDHEIDSPROCLAMATIE doorgegeven.

Lezen? Klik hier!

Eerste openbaring over de meerdere redenen voor de uitbraak van het Coronavirus vanuit een spiritueel perspectief

Maria Magdalena en Jezus leggen aan medium Gabriela Gaastra-Levin uit dat de mensheid grenzen overschrijdt in de relatie tot de natuur en het eigen immuunsysteem aantast. 

Maria Magdalena en Jezus: “De huidige virusuitbraak is in wezen een grens die de natuur aan de mens stelt en een uitnodiging voor een meer respectvolle en bewuste omgang met microben, dier en natuur in het algemeen. In deze tijden van milieu- en klimaatcrises vormt deze epidemie de zoveelste waarschuwing aan de mens om meer respect voor de Aarde te ontwikkelen en zich aan de samenwerking met de natuur en de dierenwereld in het bijzonder over te geven.

De menselijke wil aan de natuur opleggen kent grenzen en die worden nu steeds meer manifest. Het aanvaarden van deze grenzen speelt een belangrijke rol bij het openen van jullie hart en het omarmen van je Goddelijkheid als mens.”

Wil je de gehele openbaring over dit actuele onderwerp lezen? Klik dan hier!

Openbaring van Maria Magdalena en Jezus over de spirituele waarde van het ego van de mens

Leerstuk van Maria Magdalena en Jezus over de meerwaarde van ons ego voor het activeren van het Christusbewustzijn

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, het onderwerp ‘ego’ is een frequent aandachtspunt in jullie spirituele ontwikkeling. In diverse spirituele tradities werd en wordt het ‘loslaten van het ego’ aangeraden als een essentiële stap in je spirituele realisatie. Het ego wordt afgekeurd en zou je op het verkeerde pad kunnen brengen waardoor je niet in staat bent om je eenwording met God te realiseren. Je zou alle manifestaties van je individualiteit dienen los te laten om je met het Goddelijke veld van eenheid te kunnen verbinden.

Echter, deze visie is volledig in strijd met je menselijke behoeften, verlangens en de impuls van je Persoonlijkheid om zich op Aarde te manifesteren. Jullie zijn permanent zoekende hoe je persoonlijke realisatie en je connectie met God te kunnen verenigen. Het ego kan daarbij niet worden ontkend, maar speelt daarin juist een grote rol. Graag leggen wij het essentiële belang van jouw ego voor je Aardse incarnatie en zelfrealisatie uit. Daarbij tekenen we allereerst aan dat het ego een bewustzijnsmanifestatie op Aarde van je Goddelijke Bron en je Hogere Zelf is. Het maakt je ‘ik’-gevoel en je identiteit als mens mogelijk.

Daarbij is je ego je meest moedige deel en wel omdat het zich voor jou het diepst in de materie en de dualiteit begeeft en zich het verst van de Goddelijke Bron heeft verwijderd. Om de wezenlijke functie van het ego te kunnen begrijpen …

Wil je de volledige openbaring lezen? Klik dan hier!

Sacred Scotland Summer Tour 2020. Een avontuurlijke spirituele reis in het kielzog van Maria Magdalena en Jezus. 29 juli t/m 6 augustus 2020

Wat deden Maria Magdalena en Jezus in Schotland?
Vier dagen op het holy island Iona, het druiden inwijdingseiland Staffa, the fameuze Glen Lyon in de highlands, Praying hands of Mary, Rosslyn Chapel

Er zijn diverse bronnen en overleveringen die ons eraan herinneren dat Maria Magdalena en Jezus naast hun bezoek aan Zuidwest-Engeland (Avalon, Stonehenge en Avebury) ook voor hun vorming en spirituele oriëntatie de heilige plaatsen van de oorspronkelijke volkeren en hun druïden en magiërs in Schotland bezochten. Daartoe volgden zij bestaande routes via vracht- en handelsschepen langs de kusten van Wales, Engeland, Ierland en het Isle of Man.

De Engelse visionaire dichter en mysticus William Blake stelde dat Albion, de oudste naam voor de Britse eilanden eigenlijk het waarachtige Heilige land van Jezus was. Spiritueel-historisch auteur Barry Dunford deed jarenlang uitgebreid semi-wetenschappelijk onderzoek en is overtuigd van de aanwezigheid in het verleden van de Heilige Familie, in het bijzonder Maria Magdalena, Jezus en Jozef van Arimathea.

Gabriela mag voor de zomerworkshop-reis in Schotland openbaringen van de spirituele meesters over hun aanwezigheid alhier ontvangen.

Tijdens deze 9-daagse zomerworkshop tour gaan wij naar diverse heilige plaatsen die ook zij bezochten, maar ook de meest spirituele plekken van historisch Schotland in het algemeen. We zijn enthousiast over de gebieden die we gaan bezoeken, de impact van Maria Magdalena en Jezus aldaar en Schotland in het algemeen! Natuur, spiritualiteit  en historie zijn volop aanwezig in combinatie met hartelijke mensen. 

Meer lezen over de Sacred Scotland Summer Tour 2020? Klik dan hier!

Eendaagse workshop: Het gebruik van de Christuspoort in jouw dagelijks leven. Op 10 en 12 juni!

Eendaagse workshop: Het gebruik van de Christuspoort in jouw dagelijks leven. 

(voor een aantrekkelijke prijs) Op 10 juni te Breda en 12 juni te Lunteren

Tijdens hun drie jaren van leiderschap in Galilea, hebben Maria Magdalena en Jezus hun leerlingen, de vrouwelijke en mannelijke discipelen, getraind in een van de belangrijkste gereedschappen om het hart te openen, de Christuspoort. Door het openen van de Christuspoort konden ze de trilling van onvoorwaardelijke liefde in en om zich heen scheppen.

De Christuspoort is een Universeel en tijdloos instrument dat de spirituele en persoonlijke groei en de liefdestrilling van de mensheid bevordert. En dat in beginsel door iedereen kan worden aangeleerd. Het spirituele instrument van het openen van de ‘Christuspoort’ is in wezen een meditatieve oefening die Jezus en Maria Magdalena hun vrouwelijke en mannelijke discipelen hebben aangeleerd om een veld van onvoorwaardelijke liefde voor specifieke levenssituaties, voor anderen en voor henzelf te kunnen manifesteren.

Nu ben jij aan de beurt!

Wil je meer over deze workshop lezen? En je mogelijk opgeven? Klik dan hier!

Nu te koop! Ons nieuwe opzienbarende boek ‘Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam’

NU TE KOOP – JEZUS ZIJN KRUISIGING EN OPSTANDING IN EEN LICHTLICHAAM – Veruit ons meest opzienbarende gechannelde boek!

Jezus vertelt hoe zijn kruisiging verliep en waarom. Wat gebeurde er in het graf?

Met gepaste trots kondigen we de lancering van ons nieuwe boek aan.

De kroon op ons werk met betrekking tot de leer over de Goddelijkheid van de mens van Maria Magdalena en Jezus.

Nu in de voorverkoop voor Belgen en Nederlanders! Boek leverbaar rond de kerstdagen.

– Maria Magdalena en Jezus nemen ons, in dit vierde deel over hun gezamenlijke leven, via de doorgevingen aan Gabriela mee naar de laatste fase van Jezus’ leiderschap op Aarde. Zijn kruisiging heeft wereldwijd een grote betekenis gehad. En heeft dat nog steeds. Zowel door de grote energetische impact op de mensheid, de Aarde en de Kosmos, maar ook door de misvattingen die erover zijn ontstaan en de schuldgevoelens die als gevolg van de kruisiging bij de mensheid opspeelden.

Waarom is de kruisiging het belangrijkste ritueel ooit op Aarde? Waarom heeft Jezus zich laten kruisigen? Hoe heeft hij zijn kruisiging ervaren? Wat was de eigenlijke rol van Judas? Hoe werden Maria Magdalena en Jezus gesteund vanuit de spirituele dimensie? Hoe kon Jezus opstaan uit de dood? Wat gebeurde er in het graf? Wat is een lichtlichaam en hoe heeft Jezus dit kunnen creëren?

Vragen die Maria Magdalena en Jezus zelf in dit boek beantwoorden!

BESTELLEN: Je kunt een exemplaar voor jou bestellen via onze webwinkel en door naar www.followyourheartpublishing.nl te gaan!

Gabriela en Reint Gaastra-Levin

Openbaring MM en J – Oermissie van de mensheid mag niet overspoeld worden door technologische ontwikkelingen

Een waarschuwende openbaring van Maria Magdalena en Jezus aan de mensheid. Hoe gaan wij om met vergaande internettoepassingen zoals 5G, robotica en chips in een menselijk lichaam?

Liefde en bezieling dienen richting te geven aan de huidige digitale technologische ontwikkelingen. Een onafhankelijke internationale Raad is als beheersinstrument nodig. De grootste uitdaging nu is het omruilen van macht voor liefde.

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, jullie bevinden je in een omkeerpunt in je relatie als soort met Moeder Aarde en haar bewoners. Daar heeft zij zich ook voor beschikbaar gesteld. Beschikbaar om jullie te dienen om jullie processen van overgave aan de fysieke dimensie en aan het Zijn van mens te verwerken. Jullie mogen haar daar dankbaar voor zijn. Nu is het evenwel de hoogste tijd om jullie verantwoordelijkheid te nemen voor deze tere relatie.”

Wil je gehele inzichtgevende openbaring lezen? Klik dan hier!

5G IS DE GROOTSTE BEDREIGING VAN DE MENSHEID. LAAT JE VOORLICHTEN. EN WORDT WAKKER!

Statement van Gabriela en Reint Gaastra-Levin. Onze beleving van de enorme 5G-impact op de samenleving en de talrijke nadelen hieronder op een rij.

Zo’n 900 mensen kwamen maandag 9 september bij elkaar bij de parlementsgebouwen in Den Haag om te protesteren tegen de (ondemocratische) invoering van het grootschalige 5G-netwerk. Als je de ernst van de problematiek tot je door laat dringen, is dat een bijzonder laag aantal. Maar goed, ergens moet de omwenteling beginnen. Dank voor de bevlogen organisatoren en de geïnspireerde sprekers die ons informeerden over de talrijke gevaren die de mensheid te wachten staat als 5G ook daadwerkelijk in de lucht gaat. Het ging er dan ook ernstig, betrokken en vastberaden aan toe in Den Haag,  maar door de mooie onderlinge uitwisseling ook licht en gezellig. We zijn erbij geweest. We zijn verder wakker geworden!

Het bewustzijn over wat 5G voorstelt, is nog bijzonder laag in Nederland. En intussen maken de EG, de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven gebruik van de onwetendheid om inmiddels al heel ver te zijn met de voorbereidingen. En stug daarmee door te gaan, alle waarschuwingen van wetenschappers in de wind te slaan en kritische burgers in de kou  te laten staan. Ondanks alle potentiele risico’s gaat het economisch belang voor alles!  5G is een ondemocratisch plan dat over menselijke grenzen heengaat.

Om je wakker te schudden enige punten uit de lezingen op een rij:
– Er zijn nu 1800 satellieten. Daar moeten er vanwege het nieuwe wereldomspannende 5G netwerk maar liefst 20.000 bijkomen die ons leefmilieu op Aarde volledig zullen omringen. En door wie worden ze bestuurd? – We zullen daardoor permanent  gescreend kunnen worden en onze privacy zal in het geding zijn.Wie de satellieten beheerst, beheerst de wereld. Een wereldwijde strijd om de satellieten in de ruimte ligt in het verschiet.

– De impact van 5G op de gehele Aarde zal groot zijn. 4G heeft al een grote invloed op ons leven. 5G zal dat  ruim overtreffen. Wifi kun je thuis uitzetten. Bij 5G is er vanwege het oneindige aantal toepassingen vrijwel permanent een hoog stralingsniveau in jouw omgeving.

– Er wordt volkomen aan voorbijgegaan aan het feit dat de mens bij uitstek een fijngevoelig energetisch wezen is dat daarmee permanent onder stralingsdruk komt te staan met alle gezondheidsrisico’s van dien.Onze natuurlijke staat van zijn komt zwaar onder druk te staan.

Wil je alle verontrustende nadelen van het 5G-netwerk lezen? Klik dan hier!

 

Pagina 1 van 612345...Minst recente »