Page content

Openbaring van Maria Magdalena en Jezus aan Gabriela over de activatie van het Christusbewustzijn in jou!

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, in deze activatie-openbaring staat het thema ‘Liefde’ centraal. Liefde geeft vorm aan je leven. Alles wat je doet draait om Liefde. De planeet Aarde is gericht op het ontwikkelen van onvoorwaardelijke liefde. Heel veel zielen komen hier juist naartoe om dit essentiële aspect te ontwikkelen. Het leven in de materiële dimensie geeft jullie de mogelijkheid om, door de confrontatie met de grenzen van het leven op Aarde, je hart te openen naar onvoorwaardelijkheid.

Onvoorwaardelijkheid ontstaat pas wanneer een individueel Goddelijk bewustzijn, zoals bij een mens, geconfronteerd wordt met de grenzen van de fysieke dimensie. Deze grenzen worden voelbaar vanuit jouw vier Aardse lichamen, het fysieke, energetische, emotionele en psychische lichaam. Het is de overgave aan deze grenzen dat het hart verder opent en de ervaring van liefde naar een hoger niveau tilt. Elk van deze vier lichamen vormen een poort naar het ontwaken van de Christus en het bewust ervaren van je Goddelijkheid. Het Christusbewustzijn, de geaarde onvoorwaardelijke liefde, wordt daardoor in jou geboren.”

Wil je de gehele activerende openbaring lezen? Klik dan hier!

Bouw met ons mee zodat Moona zelfstandig in de Nepalese Himalaya kan wonen!

Onze India-groep heeft gids-weldoener Ganesh belooft het project ‘Moona’ te adopteren. Help je ook mee het realistische doel te halen?

WIE KUN JE CONCREET HELPEN? Moona is een Nepalees meisje van 12 jaar. Haar levensomstandigheden zijn schrijnend. Haar onderlichaam is verlamd door een complicatie tijdens haar geboorte. Ze leeft in een afgelegen streek zo’n 700 kilometer van Kathmandu. Moona woont alleen met haar grootmoeder in oncomfortabele omstandigheden. Ze wordt dagelijks verzorgd door een fysiotherapeut en krijgt onderricht van een leraar.

MET WIE DOEN WE DIT? De Nepalese stichting “Association for Disabled and Helpless Children”. Via Ganesh, een van de gidsen tijdens de Indiareis in oktober jl., hebben wij rechtstreeks en vertrouwelijk contact met Moona’s vertegenwoordiger. Meer informatie te verkrijgen op volgende sites: www.adcsurkhet.org.np en https://www.facebook.com/adc.surkhet.

HET DOEL: De bouw van een huisje dat uitgerust is met keukentje en aangepaste badkamer, zodat Moona zelfstandig zal kunnen leven in nabijheid van het project. Benodigd realistisch bedrag is 2.500 euro. Dat moet toch samen te doen zijn! Doe je mee? En help Moona!

VERANTWOORDING: Alle donaties worden overgemaakt aan de overkoepelende Franse stichting Humanitaire Himalaya (erkend door de Franse wetgeving als vereniging zonder winstoogmerk), dat als doel heeft kinderen met een handicap medische hulp te verlenen. Hun kantoor is gevestigd in Parijs en hun website: http://humanitairehimalaya.com. Dokter Vigne is een van de actieve leden. Hij woont al 30 jaar in India en bezoekt regelmatig de projecten van de vereniging. Hij staat samen met de lokale verantwoordelijke garant voor het goed besteden van de fondsen.

HOE TE DONEREN? Donaties kunnen maandelijks of éénmalig gestort worden op de rekening van de Franse organisatie die gemachtigd is om fiscale verklaringen af te geven in verband met aftrekbaarheid van de belasting. Hierbij de gegevens voor het overmaken van bijdragen:

Association Humanitaire Himalaya

31 rue Jussieu, 75005 Paris, France

IBAN: FR76 3000 4000 4200 0100 4996 927

BIC: BNPAFRPPXXX

Vermelding: Project for MOONA – Nepal

OP BEZOEK EN FEEDBACK: De ontvangen bedragen zijn volledig ten bate van dit project. Voor verdere informatie of aanmelden als donateur kunt u terecht bij Jean-Paul Neusy, jeanpaul.neusy@hotmail.com. In november 2019 gaat hij op eigen kosten ter plaatse het project bezoeken om persoonlijk Moona te ontmoeten en feedback aan de sponsors van dit project te geven.

Rond Moederdag verbinden wij ons in wezen met de energie van de Goddelijke Moeder in en om ons heen

Je kunt je met haar verbinden door tot je tot haar te richten, door tot haar te bidden. Wat gebeurt er dan eigenlijk?

Maria Magdalena en Jezus, Maria en Jozef hierover: “Het moederlijke aspect van God is met ‘het Zijn’ verbonden. Door tot Haar te bidden activeer je het vermogen om ‘te mogen Zijn’ en de onvoorwaardelijke liefde van dit aspect. Maria vertegenwoordigt deze liefde en het moederlijke aspect van God.”

 

Hierbij een gebed tot de Goddelijke Moeder:

 

Lieve Goddelijke Moeder

Bron van onvoorwaardelijke liefde

Waar ik deel vanuit maak

Ontferm je over mij en over mijn leven

Help me om mijn hart te openen

Mijzelf te accepteren

En van mijzelf te houden precies zoals ik ben

Zegen mij om mijn Goddelijkheid als mens

Op Aarde bewust te ervaren

Met liefde en dankbaarheid omarm ik jou

Vanuit de diepten van mijn hart

 Amen

 

 

 

 

 

 

 

Interview Gabriela en Reint in Evolutiegids: ‘Jij bent grootser dan je denkt!’

We zijn geïnterviewd door Mary Span, grondlegger van de Evolutiegids. Interessant hoe de leer van Maria Magdalena en Jezus over ‘de Goddelijkheid van de mens’ een journalistieke uitwerking krijgt in het perspectief van de menselijke evolutie.

‘Het echtpaar Gabriela en Reint Gaastra-Levin brengt liefdevolle en wijze boodschappen van Maria Magdalena en Jezus in de wereld. Zij geven inzichten over wie je werkelijk bent en laten je spirituele evolutieweg zien. Je bent namelijk grootser dan je denkt!’

Als je het gehele evolutionaire interview wilt lezen klik je hier!

Sacred Scotland Summer Workshop Tour. 21 t/m 29 juli 2019. Ga je mee? Er zijn nog plaatsen vrij!

De verjaardag van Maria Magdalena vieren bij Rosslyn Chapel?

Er zijn diverse bronnen en overleveringen die ons eraan herinneren dat Maria Magdalena en Jezus naast hun bezoek aan Zuidwest-Engeland (Avalon, Stonehenge en Avebury) ook voor hun vorming en spirituele oriëntatie de heilige plaatsen van de oorspronkelijke volkeren en hun druïden en magiërs in Schotland bezochten. Daartoe volgden zij de bestaande routes via handelsschepen langs de kusten van Wales, Engeland, Ierland en Isle of Man.

De Engelse visionaire dichter en mysticus William Blake stelde dat Albion, de oudste naam voor de Britse eilanden eigenlijk het waarachtige Heilige land van Jezus was. Spiritueel-historisch auteur Barry Dunford deed jarenlang uitgebreid onderzoek en is overtuigd van de aanwezigheid in het verleden van Maria Magdalena, Jezus en Jozef van Arimathea. Gabriela mag voor deze reis openbaringen van de spirituele meesters over hun aanwezigheid aldaar ontvangen.

Globaal ziet deze reis er als volgt uit:

21 juli – aankomst in Edinburgh

22 juli – Op de verjaardag van Maria Magdalena vertrek naar de mystieke Rosslyn Chapel met onder meer een guided tour en geleide meditatie. Vandaar met de bus naar het westen. Diner en overnachting in Royal Hotel Oban.

23 juli – met de ferry naar eiland Mull. Met de bus naar de hoofdstad Tobermory en Kilmore Church te Dervaig met de gebrandschilderde ramen van Maria Magdalena en Jezus. Dan naar Fionnphort voor de ferry naar het heilige eiland Iona.

24 en 25 juli – diverse spirituele activiteiten op Iona

25 juli – met de boot naar druideneiland Staffa

26 juli – met de ferry naar Mull, met de bus naar Craignure, met de ferry naar Oban voor vertrek naar de Glen Lyon. We verblijven in het Fischer’s hotel in Pitlochry. Vanaf deze plaats kunnen we de omgeving verkennen. Lezing van spiritueel-historisch expert Barry Dunford.

27 en 28 juli – een afwisselend programma met spirituele en historische plekken zoals Aberfeldy, Fortingail, de 5000 jaar oude Taxusboom, Praying hands of Mary, Croft Moraig Stone Circle, heilige berg Schiehalion en veel meer. Ook bezoeken we de Manor van de Clan Menzies en sluiten we af met een bezoek aan de Highland games van St. Andrews.

29 juli – vertrek met de bus naar Edinburg.

–    Alle meditaties, openbaringen, helingen, spirituele duiding en coaching en begeleiding ter plekke op de diverse locaties of in een speciale hotelzaal door Gabriela en Reint

–    Map met cursusmateriaal ontvangen van Maria Magdalena en Jezus, onder meer over hun aanwezigheid in Schotland, samengesteld door Gabriela en Reint.

Alles over de Sacred Scotland-reis vind je hier!

TERUGBLIK OP DE CAMINO NAAR SANTIAGO 2019.

We zijn weer thuis. Moe, voldaan en inmiddels enigszins uitgerust. En rijker aan nieuwe levenservaringen en inzichten. De lichamen zijn nog aan het herstellen, de energie is bijna volledig terug, maar het was wel een pittige aardende Camino dit jaar!

STEVIG. We hebben in vorige jaren de Camino Portugues en Frances gelopen. Dit jaar stond de Ingles centraal. En dat hebben we geweten. Want deze zes trajecten vanuit het noorden vertonen veel hogere stijgings- en dalingspercentages. Kortom, het was stevig klimmen en dalen. Op de vierde dag van Bezantos naar Ordres stegen we maar liefst 880 meter en daalden ongeveer de helft. Kortom: dit was andere koek. En dan ook nog eens een paar dagen regen. Voor het eerst met een poncho gelopen.

EIGEN RITME LOPEN. Reint had voor het eerst meerdere blaren en zelfs Gabriela, die nooit wat heeft, had aan het einde last van een pijnlijk voet. De groep, met ons erbij bestaande uit 27 personen die in leeftijd verschilden van 14 tot 74, heeft er zich man- en vrouwmoedig doorheen geslagen. Knap hoor! Doorzetters! Een aantal mannen leek wel over het parcours te dansen, want ze waren gezegend met een grote mate lichtvoetigheid en snelheid. Alleen dochter Natalie kon in hun voetspoor blijven en kwam vaak als eerste vrouw aan. Nu is het geen wedstrijd, maar het is niettemin fijn om gewoon in je normale ritme te kunnen lopen. Daar word je het minst moe van. Dat geldt zowel voor de snelle lopers als de minder snelle deelnemers. Uiteindelijk liepen we allemaal in de richting van onze eigen Goddelijke Bron, wat daar kun je Santiago en in het bijzonder de kathedraal mee vergelijken.

NIET ALTIJD LEUK. De Camino is elke keer weer een bijzondere ervaring; cultureel, sociaal, fysiek en energetisch, maar bovenal ook spiritueel. De Camino is evenwel niet altijd leuk. Soms kom je in de confrontatie met je lichaam, Moeder Aarde, de groep en jezelf jezelf tegen. Maar dat biedt dan ook altijd houvast om helend met jezelf en met anderen in gesprek te gaan. En daar nu is de Camino juist voor bedoeld. Gabriela heeft veel coachinggesprekken mogen voeren. Er is heel wat uitgewerkt, veel naar voren gekomen, intenties gerealiseerd, indrukken opgedaan. Er was veel om van te genieten, maar ook om te verwerken en ook in de dagen daarna nog te verteren en een plaats te geven.

DIT JAAR ANDERS. Deze Camino was in meerdere opzichten anders. Zo stond de kathedraal aan de buitenkant niet meer in de steigers. Wel werd er nu intensief aan de binnenkant gewerkt. En daarom dit jaar geen pelgrimsdienst in de kathedraal, maar elders, en dus ook geen Botafumeiro, het grote slingerende wierookvat en dat was toch wel een gemis. Wel was het mogelijk om het museum van de kathedraal te bezoeken en over het dak van de kathedraal te wandelen. Ook kon de wereldberoemde Portico Gloria worden bekeken.

MARIA MAGDALENA EN JEZUS. We voelden ons tijdens de Camino weer erg gesteund door de energie van Maria Magdalena en Jezus. Ze liepen met ons allen mee om ons te dragen. Tijdens de spirituele start, elke dag om 7.00 uur onder leiding van Gabriela, kwam naar voren hoe betrokken zij zijn en betrokken zijn geraakt met dit gebied naar aanleiding van de teraardebestelling van de resten van de door hen zo geliefde apostel Jakobus. Sindsdien hebben zij hier veel opzienbarend lichtwerk gedaan en energetische poorten mogen openen die de huidige groeiende stroom van pelgrims mede verklaard. We hebben er de nodige opzienbarende openbaringen over mogen ontvangen die wij te zijner tijd zullen gaan publiceren.

TWO KIDS. Dit jaar liepen er ook twee ‘kinderen’ mee. Onze dochter Natalie (14), die voor het eerst alle zes trajecten meedeed, liep de Camino fluitend uit. En ook zoon Bouke (34), uit het eerste huwelijk van Reint, heeft intens van de tocht genoten. Bouke en Reint waren vanuit Nederland met de auto naar de startplaats gereden en hadden zo hun hun eigen vader-zoon ‘road movie’ heen en terug. Ze hebben veel kunnen uitwisselen en hadden zo hun eigen gezamenlijke Camino binnen de Camino.

CADEAU EN WAT DE VOLGENDE JAREN? Voor ons is het altijd een cadeau om deelnemers deze pelgrimage-ervaring te kunnen aanbieden, om het liefdesveld in de groep te zien groeien, het enthousiasme en de gezelligheid van de groep te ervaren en de deelnemers ingetogen, maar ook glunderend en uitzinnig op het plein van de kathedraal aan te zien komen en San Thiago, de apostel Jakobus, in de kathedraal ter afsluiting te begroeten. Het is een mooie traditie! Vorig jaar deden meer dan 300.000 mensen mee aan de Camino; een aantal dat nog jaarlijks groeit. Niettemin zullen wij in samenspraak met Maria Magdalena en Jezus de komende jaren andere voettochten in Europa en elders gaan ondernemen. Onze spirituele missie leidt ons naar andere plaatsen. We zijn benieuwd. We houden jullie op de hoogte. Buen Camino!

Gabriela en Reint Gaastra-Levin

Maria Magdalena en Jezus Wereld School

NASHVILLE-VERKLARING: Openbaring van Maria over het wel of niet accepteren van homoseksualiteit

We houden van Nashville, van country music. Maar goed, country is ook behoorlijk conservatief, net als de Nashville-verklaring die vorige week door een conservatief deel van Christelijk Nederland werd ondertekend. Vooral als het om het afwijzen van homoseksualiteit gaat.

Gabriela ontving een boodschap van Maria over homoseksuele relaties. Wat vindt onze Moeder Maria ervan?

Wanneer jullie hen erkennen zoals zij werkelijk zijn, wordt een verbinding op een essentieel niveau van het hart gecreëerd. Elke vorm van intermenselijke relaties kan een weg zijn naar het wakker worden van het Christusbewustzijn in het hart. Door pionierswerk op weg naar egoloze verbindingen.

Maria: “De seksuele energie is een krachtig instrument; als deze energie volledig op het hart gericht is, krijgt men toegang, door verbinding op alle niveaus met elkaar, tot hogere liefdesdimensies van het Goddelijke. Als de seksuele energie niet met het hart verbonden is, komt daar alleen maar verwarring, eenzaamheid, onrust en een gevoel van zoeken in het donker van en raakt men zichzelf kwijt. Sommigen zijn in een bepaalde ontwikkelingsfase waarin zij zelf de eigen seksuele energie met hogere energiecentra kunnen verbinden zonder een fysieke partner. Deze mensen maken van de mensheid in het algemeen en de natuur in het bijzonder hun partner. Dat kan soms ook verbonden zijn met het feit dat hun meest naaste zielsverwant op dat moment niet geïncarneerd op Aarde is.”

Wil je de gehele openbaring lezen? Klik dan hier!

 

 

 

 

NIEUWJAARSOPENBARING: Een dilemma als in Atlantis dient zich opnieuw voor de mensheid aan

Een waarschuwende doorgeving van Maria Magdalena en Jezus.

De mensheid staat voor eenzelfde dilemma als destijds in Atlantis. Liefde en bezieling dienen richting te geven aan de huidige digitale technologische ontwikkelingen. Een onafhankelijke internationale Raad als beheersinstrument is nodig. De grootste uitdaging nu is het omruilen van macht voor liefde. De hoogste tijd om verantwoordelijkheid te nemen voor de tere relatie met Moeder Aarde.

 Imaginaire voorstelling van Atlantis

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, met vreugde begroeten we jullie in jullie nieuwe jaar 2019. Dit jaar brengt veel uitdagingen met zich mee. Jullie bevinden je in een omkeerpunt in je relatie als soort met Moeder Aarde en haar bewoners. Daar heeft zij zich ook voor beschikbaar gesteld. Beschikbaar om jullie te dienen om jullie processen van overgave aan de fysieke dimensie en aan het Zijn van mens te verwerken. Jullie mogen haar daar dankbaar voor zijn. Nu is het evenwel de hoogste tijd om jullie verantwoordelijkheid te nemen voor deze tere relatie.”

Wil je de gehele openbaring lezen? Klik dan hier!  

BIJZONDER: JEZUS VERTELT OPENHARTIG ZIJN EIGEN GEBOORTEVERHAAL. En nog twee andere kerstopenbaringen!

1. Er dient een nieuwe incarnatie voor Jezus aan. Hij kiest zijn ouders en zijn ouders kiezen hem. Jezus beschrijft zijn verwekking en opmerkelijke geboorte. De impact van zijn geboorte op zijn celstructuur en trilling. Bijzonder bezoek dient zich aan. Jezus ontvangt betekenisvolle geschenken.
Verder lezen? Klik hier: https://mariamagdalenaenjezus.nl/jezus-vertelt-zijn-eigen-…/

2. Kerstopenbaring van Maria Magdalena en Jezus:
De mensheid op weg naar een verlichte beschaving. Activeer je innerlijk licht.
Lezen? Klik hier: https://mariamagdalenaenjezus.nl/kerstopenbaring-op-weg-na…/

3. Kerstopenbaring van Maria Magdalena en Jezus:
De activatie van het Christusbewustzijn in een ieder.
Lezen? Klik hier: https://mariamagdalenaenjezus.nl/kerstopenbaring-2017-over…/

Wij wensen jou hartverwarmende en speelse kerstdagen toe!

In verbondenheid!

Gabriela en Reint Gaastra-Levin
Maria Magdalena en Jezus Wereld School

School: www.mariamagdalenaenjezus.nl (cursussen, workshops, consulten, reizen)
Uitgeverij: www.followyourheartpublishing.nl (Gechannelde Maria Magdalena en Jezus-boeken, kaarten, posters)

Jaaah! Ons nieuwe boek is uit! Maria Magdalena en Jezus Deel 3

In dit indrukwekkende derde deel van de serie ‘Maria Magdalena en Jezus’, waarin zij de auteurs Gabriela en Reint hun opmerkelijke leven uit de doeken doen, leggen de spirituele meesters uit hoe zij hun leerlingen hebben geselecteerd en getraind. En hoe zij deze twaalf vrouwelijke en twaalf mannelijke discipelen hebben ingewijd in hun leer over de Goddelijkheid van de mens.

aureool mm

In de periode tussen hun dertigste en drieëndertigste levensjaar hebben Maria Magdalena en Jezus hun leiderschap vormgegeven en een eigen gemeenschap gecreëerd. Rekening houdend met de Joodse tradities hebben zij de ruimte genomen om hun spirituele visie naar buiten te brengen. Daarbij vervulde ook Maria Magdalena, ongebruikelijk in die tijd, als vrouw een prominente rol.

Maria Magdalena en Jezus vertellen hoe zij, geïnspireerd door de persoonlijkheden en processen van hun discipelen, hun leer verfijnd hebben en een basis legden voor ‘De Maria Magdalena Code®’. Uniek is de introductie van de vrouwelijke discipelen. Zij worden voorgesteld en krijgen een gezicht door de illustraties. Maria Magdalena in het bijzonder  en vrouwen in het algemeen hebben een speciale taak voor de mensheid.

Dit ‘inwijdingen’-boek laat in 41 openbaringen en 292 pagina’s zien hoe ongekend ver Maria Magdalena en Jezus waren 

in hun spirituele ontwikkeling. Zij stellen hun energetische ervaringen en omvangrijke kennis beschikbaar aan de mensheid. Bijvoorbeeld in de openbaringen over de bruiloft te Kana, de vermenigvuldiging van de vijf broden en twee vissen en de transfiguratie van Jezus op de berg Tabor als opmaat naar het ritueel van de kruisiging.

Maria Magdalena en Jezus staan voor een krachtige verandering in ons bewustzijn om tot activatie te komen van de multidimensionale Goddelijke mens die we in wezen zijn.

Meer lezen over ‘Maria Magdalena en Jezus Deel 3?

– Naar ‘Inhoudspagina’

– Naar ‘Voorwoord van Maria Magdalena en Jezus’

– Naar ‘Gabriela over het ontvangen van openbaringen voor dit boek’

– Naar ‘Voorwoord van Gabriela en Reint’

– Naar ‘Wat eraan vooraf gaat’

– Naar ‘Nawoord van Maria Magdalena en Jezus’

– Naar ‘Bestellen’

Pagina 1 van 512345