Page content

DOE JE MEE AAN DE SPIRITUELE WANDELVIERDAAGSE IN HET RIJK VAN NIJMEGEN? VAN 22 T/M 25 OKTOBER

Een spiritueel Maria Magdalena en Jezus-programma met vier prachtige wandeltochten.
Thema: Dieper aarden om spiritueel te kunnen volgroeien
Een spiritueel programma geopenbaard aan Gabriela Gaastra-Levin door Maria Magdalena en Jezus in combinatie met een viertal wandeltochten door het geologisch, historisch en uit oogpunt van natuurschoon bijzondere Rijk van Nijmegen.
Het bekende Conferentiecentrum De Poort in Groesbeek is onze thuisbasis.
We sluiten ritueel af op 25 oktober in de middag in het kunstzinnig tuinatelier De Tempelhof te Winssen aan de oevers van de Waal.
We gaan dit najaar weliswaar niet met een groep naar het buitenland, maar dit initiatief maakt veel goed denken wij. Oh ja, we doen al wandelende wel Duitsland aan. 
Deze wandelvierdaagse is een bijzondere gelegenheid om elkaar (weer) in een sportieve en spirituele setting te kunnen ontmoeten.
Voor uitgebreide informatie, vragen en inschrijvingsmogelijkheden verwijzen we je naar onze website en  klik je daarvoor hier!

TERUGBLIK OP DE MARIA MAGDALENA ZOMERWORKSHOP IN JULI TE RENNES-LE-CHATEAU IN ZUID-FRANKRIJK

We hebben een bijzondere Maria Magdalena en Jezus Zomerworkshop in Rennes-le-Chateau (departement Aude in de Pyreneeën) mogen houden. Na de abrupte afgelasting van de Schotland-reis als gevolg van Corona hebben we, onder inspiratie van Maria Magdalena en Jezus, direct doorgeschakeld naar Centrum Les Labadous, dat gelukkig beschikbaar was. Heerlijk om zo welkom te zijn! 

Uiteindelijk hebben 25 deelnemers gekozen om te participeren in de workshop met als thema ‘Maria Magdalena: de vrouwelijke Christus en het scheppen van een Nieuwe Wereld’. De workshop ging, hoe bijzonder is dat, op de heiligendag van Maria Magdalena op 22 juli 2020 van start.

Het gehele zomerworkshop-verslag lezen? Klik dan hier!

 

NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ VOOR WORKSHOP OVER HET OPENEN VAN DE CHRISTUSPOORT OP VRIJDAG 9 OKTOBER

Tijdens hun drie jaren van leiderschap in Galilea, hebben Maria Magdalena en Jezus hun leerlingen, de vrouwelijke en mannelijke discipelen, getraind in een van de belangrijkste gereedschappen om het hart te openen, de Christuspoort.

Door het openen van de Christuspoort konden ze de trilling van onvoorwaardelijke liefde in en om zich heen scheppen. 

De Christuspoort is een Universeel en tijdloos instrument dat de spirituele en persoonlijke groei en de liefdestrilling van de mensheid bevordert. En dat in beginsel door iedereen kan worden aangeleerd.

Het spirituele instrument van het openen van de ‘Christuspoort’ is in wezen een meditatieve oefening die Jezus en Maria Magdalena hun vrouwelijke en mannelijke discipelen hebben aangeleerd om een veld van onvoorwaardelijke liefde voor specifieke levenssituaties, voor anderen en voor henzelf te kunnen manifesteren. 

Voor de bijeenkomst op vrijdag 9 oktober in Centrum ‘In het Pakhuis’ te Hemmen zijn nog enige plaatsen vrij! 

(Hemmen ligt in de Betuwe, vlakbij Zetten. Niet ver bij Arnhem vandaan via de A15. Hemmen is ook per spoor bereikbaar)

Meer weten? Klik hier!

 

CORONA-VERZAMELPAGINA MET MAAR LIEFST ZEVEN OPENBARINGEN VAN DE SPIRITUELE MEESTERS OVER HET VIRUS

Het Coronavirus heeft een wereldwijde impact op de menselijke processen. We kunnen ons er er niet aan onttrekken. 

Wat heeft het virus ons te zeggen? Wat is de boodschap van het virus voor ons? Maria Magdalena, Jezus en Moeder Aarde

leggen in diverse openbaringen aan Gabriela de spirituele betekenissen van de impact van het virus uit.

Elke openbaring heeft een eigen invalshoek en biedt een andere kijk op de Coronacrisis.

De overzichtspagina bekijken en de openbaringen lezen? Klik dan hier!

MOEDERDAG – DE SPIRITUELE BETEKENIS VAN HET MOEDERPRINCIPE VOLGENS DE SPIRITUELE MEESTERS MARIA EN JOZEF

Gabriela heeft als medium contact met de Heilige Familie. In deze tijd staat in veel gevallen het contact met Maria Magdalena en Jezus centraal. Maar rond Moederdag laten wij Maria en Jozef aan het woord in een veelzeggende openbaring uit ons boek ‘De Helende Kracht van Familierelaties’ over ‘Het Moederprincipe’.

Maria en Jozef:De overdracht van het Zijnsgevoel is de belangrijkste taak die een moeder ten opzichte van haar kinderen heeft. Afhankelijk van de mate hoe ze zelf het Zijn overgedragen heeft gekregen en ze dit gevoel zelf verder heeft weten te ontwikkelen, zal ze in staat zijn om het verder aan haar kinderen over te dragen.
In de praktijk wordt het Zijn van de moeder aan het kind overgedragen door aandacht en onvoorwaardelijke liefde aan het kind te geven. Door zich beschikbaar te stellen aan het kind. Om zich te hechten. Door de behoeften van het kind serieus te nemen. Door naar het kind te luisteren en het waar te nemen als een apart individu met een eigen bestaansrecht. En door aan het kind de ruimte te geven om zijn of haar eigen individualisatieproces vorm te geven.”

Wil je de gehele openbaring lezen? Klik dan HIER!

 

OPENBARING VAN MARIA MAGDALENA EN JEZUS OVER HET BELANG VAN DE VROUWELIJKE CHRISTUS VOOR DE MENSHEID

Maria Magdalena neemt haar gelijkwaardige positie in naast Jezus, zijnde de mannelijke Christus.

Vanuit de vrouwelijke bezieling dient een nieuwe wereld gebaard worden.

Maria Magdalena en Jezus: “De Vrouwelijke Christus is een manifestatie van de Christusenergie, de onvoorwaardelijke liefde die ontstaat als een vrouw de weg naar eenheid tussen goed en kwaad heeft weten te vinden. Zij zet de Christusenergie neer vanuit haar vrouwzijn in de wereld, zelfs als ze op haar zielepad ook in andere incarnaties een man is geweest. De vrouwelijke Christus richt  haar liefde op de mensheid, de natuur en de hele Schepping door middel van het omarmen van, overgeven aan en doorgronden van de Aarde.

De vrouwelijke Christus wijst jullie de weg naar het helen van je relatie met je Zijn en met de natuur om je heen. De vrouwelijke Christus is in elke vrouw aanwezig, maar ook in mannen. De vrouwelijke Christus is een spiegel en een inspiratiebron voor ieder mens. Het leidt het vrouwelijke principe naar het aannemen van haar ware rol in het helen van de mensheid en de Aarde, naar het in balans brengen van het mannelijke en het vrouwelijke en naar het volledig integreren van de verbinding met jullie Goddelijke Bron in je dagelijks leven.”

Wil je de gehele openbaring lezen? Klik dan hier!

GOEDE VRIJDAG OPENBARING VAN MARIA MAGDALENA EN JEZUS: DE MENS IN ZIJN RELATIE TOT ZIJN AARDSE BEPERKINGEN.

Goede Vrijdag 2020-openbaring van Maria Magdalena en Jezus voor het eerste Paas-webinar van Gabriela en Reint. 

Goede Vrijdag is een inwijdingsdag!

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, welkom op deze bijeenkomst op Goede Vrijdag. Ons hart staat open om jullie te omarmen en lief te hebben. Wij bewonderen jullie processen en de manier waarop jullie, stap voor stap, je eigen weg bewandelen naar het openen van je hart en het activeren van het Christusbewustzijn. We hebben 2000 jaar geleden een opening in het collectieve bewustzijn gefaciliteerd, voor alle mensen, ongeacht hun richting in het leven. De Christus is beschikbaar voor iedereen. Onvoorwaardelijke liefde is jullie geboorterecht, in eerste instantie naar jezelf toe en verder naar anderen en de Aarde. Het is nu de tijd om deze liefde in actie te brengen en je leven erdoor  te laten leiden.  Meestal wordt Goede Vrijdag als een dag van verdriet en verlies en van pijn en rouw ervaren. Echter, we willen jullie uitnodigen om het als een inwijdingsdag te omarmen. Een dag waarop dualiteit in eenheid  kan worden getransformeerd. Waar de Goddelijkheid die inherent is aan jezelf, aan je processen en aan alles wat  is, tevoorschijn komt. Het is het moment waarop het Christusbewustzijn manifest wordt op Aarde.” 

Wil je de gehele openbaring lezen over het omgaan met je Aardse beperkingen? Klik dan hier!

OPENBARING MARIA MAGDALENA EN JEZUS AAN GABRIELA: HET CORONAVIRUS STELT DE MENSHEID EEN GRENS!

Tweede openbaring met een spirituele visie op het waarom van het Coronavirus. 

Doorgeving van Maria Magdalena en Jezus aan Gabriela.

Het Coronavirus zegt nu tegen jullie: ‘Dit kan niet meer!’

De robotisering van de samenleving kan tot de ontzieling van de mens leiden.

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, jullie zijn door middel van het Coronavirus in een wereldwijd proces terechtgekomen. De eenheid en  verbondenheid met elkaar wordt door dit virus expliciet gemaakt. Tegelijkertijd stelt het jullie in staat om je eenheid met en deelname aan de natuur te doorgronden. Jullie hebben namelijk in de loop der tijd je persoonlijke en collectieve dagelijkse werkelijkheid opgebouwd zonder echt met de natuur rekening te houden. De menselijke soort heeft het recht op de Aarde en op andere wezens voor zichzelf opgeëist. Naast het domineren van elkaar heeft het domineren van de natuur de laatste paar eeuwen steeds sterker plaatsgevonden.

Wil je de gehele openbaring lezen? Klik dan hier!

Pagina 1 van 712345...Minst recente »