Page content

Voorjaar 2019. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de 6-daagse wandeltocht naar Santiago de Compostella!

Heb je altijd al een keer naar het legendarische Santiago de Compostella willen lopen? Dat kan nu! 

Want van dinsdag 22 april t/m woensdag 1 mei 2019 wandelen Gabriela en Reint samen met een groep ‘pelgrims’, 

voornamelijk Belgen en Nederlanders, vanuit noordelijke richting, de zogenaamde Camino Ingles, 

onder lenteachtige omstandigheden naar het beroemde Spaanse bedevaartsoord.

In de energie van Maria Magdalena en Jezus.

We gaan niet voor een lange route, maar een die te behappen is voor mensen die geen weken kwijt willen zijn en die niet om zeer geoefende wandelaars vraagt. We lopen zes dagen over de laatste trajecten van de ‘Camino Ingles’, kortom we bewandelen de route die traditioneel door de Engelsen werd genomen die in vroeger tijden met de boot aankwamen in La Coruna of  Ferrol.

We vliegen naar de luchthaven van La Coruna (aanbevolen), we verkennen ieder voor zich deze intrigerende oude Galicische havenstad en overnachten daar ook. De volgende dag na het gezamenlijk ontbijt kunnen we in de ochtenduren nogmaals de stad, de haven en de facinerende kust bekijken. In de middag is de transfer naar de 50 kilometer noordoostelijker gelegen havenstad Ferrol, de startplaats van onze camino 2019. 

Vanuit Ferrol lopen we in zes dagen door het prachtige en authentieke Galicië naar Santiago de Compostella. 

In totaal gaat het om zes natuurlijke wandeltrajecten van samen 115 kilometer over een deel heuvelachtig terrein, 

met oerbossen, boerderijen, kloosters, kerken, rivieren en beken, eeuwenoude steden en slaperige dorpjes.

Verder lezen? Klik hier!

Uiterst liefdevolle reinigers. De Najaarsreiniging is met een betrokken groep deelnemers mooi afgerond

Een mooie groep deelnemers heeft eind november met een pittige leverreiniging onze Reinigingsworkshop afgesloten. Wat een liefdevolle groep met Belgen en Nederlanders. Heerlijk om in zo’n huiselijke sfeer in een veilige en spirituele setting met elkaar op te trekken voor een schoon lijf met een hoge trilling.

Naast de spirituele workshops van Gabriela en haar kundige reinigingsadviezen was er ruimte voor veelzijdige activiteiten zoals massage, algenpakking, sauna, fitness, filmavond, wandelen, brondans, klankschalenconcert, musicshower, spirituele oefeningen, chillen, voedingsadviezen, geleide meditaties door Gabriela en nieuwe openbaringen en zegeningen van Maria Magdalena en Jezus. Kortom een veelzijdig aanbod en samenzijn met prachtige reinigingsresultaten. Nu tien dagen thuis voorzichtig en verstandig opbouwen naar een nieuw voedingspatroon.


Dank aan Eveline Boender (massages), Anja Zentveld (wellness), Esther van der Geer (klankschalen) Lya Verlinde en Joke Gielbert (ondersteuning) en Centrum Oostraven te Epe.

De volgende Goddelijkheidsactivatie Reinigingsworkshop is van 15 t/m 19 april 2019.

Gabriela en Reint Gaastra-Levin
Maria Magdalena en Jezus Wereldschool

Sexuele evolutie. De nieuwe column van Reint in Paravisie magazine

De aantrekkingskracht tussen man en vrouw, tussen mannelijk en vrouwelijk, houdt ons vanaf onze jeugd bezig. Zelf was ik er vroeg bij om met een groepje medekleuters ‘doktertje te spelen’, om het ‘anderszijn’ te verkennen. Ook herinner ik mij van de kleuterschool dat ik steevast in de pauze hand in hand met de surveillerende stagiaire het plein over wandelde. Ik zal niet ouder dan vijf zijn geweest. Ik was gefascineerd door haar rode nagels en sterke parfum.

Zo jong al? Ja, zo jong al.

In de door mijn echtgenote Gabriela ontvangen Maria Magdalena Code® legt Maria Magdalena uit hoe wij tijdens de huidige Scheppingscyclus in de spirituele dimensie, voorafgaand aan onze Aardse incarnaties, onszelf hebben gesplitst in mannelijk en vrouwelijk. Eerst in tweelingzielen, nog bij elkaar. En later onafhankelijk van elkaar om de Schepping van een extra pulserende kracht te voorzien.

Want het onderscheid tussen man en vrouw zorgt voor een forse dynamiek op Aarde. Flirten, aantrekken, afstoten, veroveren, vrijen, nestje bouwen, kinderen, bevaderen, bemoederen, familieleven, godin en wildeman, het man- of vrouwzijn brengt het leven onmiskenbaar in beweging.

De interactie tussen man en vrouw versterkt onze kracht om onze emotionele, psychische, energetische en fysieke processen op Aarde te doen. Onze sekse bepaalt mede hoe we in de samenleving staan, met onze medemens omgaan en reflecteren over wie we in dit leven zijn. Onze identiteit en onze persoonlijkheid worden voor een belangrijk deel bepaald door ons geslacht.

Vanuit evolutionair perspectief is de seksuele tweedeling bijzonder functioneel. We zijn …  (lees verder

 

Boekpresentatie ‘Maria Magdalena en Jezus – Deel 3’ annex Kerstviering 

Zondagmiddag 23 december in ’t Veerhuis te Nieuwegein van 13.45 tot 17.15 uur.

VROUWELIJKE DISCIPELEN. Je bent van harte welkom bij de officiële presentatie van ons nieuwe gechannelde boek ‘Maria Magdalena en Jezus Deel 3: Hun inwijding van de vrouwelijke en mannelijke discipelen’. Het boek telt maar liefst 292 pagina’s verspreid over 41 hoofdstukken met betekenisvolle openbaringen. De vrouwelijke discipelen worden hierbij gepresenteerd aan de wereld!

PROGRAMMA: Wij verzorgen, in samenwerking met en in de energie van de spirituele meesters Maria Magdalena en Jezus, een sfeervol hartopenend middagprogramma met openbaringen, geleide meditaties, mantra’s, gebeden, opwekkende liederen, klankheling, spirituele oefeningen met de zaal en kerstliederen. 

NYNKE BOEKEMA. We worden bijgestaan door de veelzijdige zangeres Nynke Boekema met opwekkende liederen, mantra’s, klankheling, samenzang en kerstliederen.

En door de Keltic harp-speelster Helena Sportel die Nynke zal begeleiden.

LOCATIE: ’t Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ te Nieuwegein (ten zuiden van Utrecht). (www.tveerhuis.nl)

Een lichte plek met modern café en restaurant. Parkeren is eenvoudig en gratis. Deze locatie in het midden van het land is zowel goed met de auto als met het openbaar vervoer (via Utrecht CS met de sneltram) te bereiken. Een centraal gelegen locatie die voor mensen uit Nederland en België op een nette reisafstand ligt.

ENTREE: Belangstellenden betalen 10,– euro bij de entree van de zaal.

GRATIS ENTREE: Donateurs van het ‘Vertaalfonds Maria Magdalena en Jezus’ kunnen de bijeenkomst gratis bezoeken. Wij bieden hen ook de mogelijkheid om een eventuele partner en vrienden gratis mee te nemen.

AANMELDING: Zowel donateurs als alle andere belangstellenden graag je bij voorkeur aanmelden in verband met een goede organisatie. En wel uitsluitend bij Lya Verlinde via fondsbeheer@mariamagdalenaenjezus.nl. Graag ook aangeven of je donateur bent of niet.

WELKOM! We zien je graag om deze heugelijke middag met ons te delen! Van harte welkom!

Gabriela en Reint Gaastra-Levin
Maria Magdalena en Jezus Wereld School

Lezing 19 december: Kerst en de missie van Jezus voor de mensheid

Kerstlezing woensdagavond 19 december te Den Bosch van tot 20.00-22.00 uur. 
Door medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot Reint bij het Antroposofisch Studiecentrum Den Bosch

Kerst is een bijzonder moment in het jaar, het is de tijd waarin al eeuwenlang de terugkeer van het licht, van de zon gevierd werd. Later werd dit feest ook verbonden met de geboorte van Jezus. Wat betekent deze geboorte voor ons in spiritueel opzicht? Hoe ging het leven van hem verder? Wat was/is zijn missie voor de mensheid en hoe gaf/geeft hij die vorm? Hoe betekenisvol is Jezus eigenlijk nog? In hoeverre is het traditionele beeld van hem veranderd?

                                        Een hartopenende bijeenkomst met lezing, geleide meditatie, gebed, openbaring, zegeningen,

interactie met de zaal, samenzang  met pianobegeleiding en veel hartsenergie.

Van harte welkom!

Plaats: De grote zaal van Vrijeschool de Driestroom
Adres: Waalstraal 30 te Den Bosch 
Bijdrage: € 7,-. bij de zaal. Contact: antroposofie-denbosch@live.nl

Gabriela en Reint Gaastra-Levin
Maria Magdalena en Jezus Wereldschool

 

Openbaring over de spirituele betekenis van de Ganges

Tijdens de India-reis oktober 2018 heeft Gabriela de 17 deelnemers gedoopt in de rivier de Ganges en wel in de Himalaya ter hoogte van Gangotri tijdens het eerste traject van deze heilige rivier. Op 3000 meter hoogte niet ver van de oorsprong van de rivier bij Gamoukh. Voor deze gebeurtenis mocht Gabriela onder meer de volgende openbaring over de spirituele impact van de verschillende fasen van de rivier ontvangen. 

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, jullie bevinden je hier in Gangotri, een van de energetische poorten van de wereld. Vanuit het Absolute niveau van God daalt Kosmisch bewustzijn naar de Aarde toe om de natuur en de mens te voeden en hun eigen veld van Absoluut bewustzijn te activeren.

Door in contact te komen met deze krachtige instroming van energie en bewustzijn wordt je eigen trilling verhoogd en je Goddelijkheid manifest. Door je te openen naar dit ontwaken dat Moeder Ganga kanaliseert, open jij je om je verbinding met het veld van eenheid in de Schepping te omarmen en te aanvaarden. Deze stroom van liefde en eenheid vervult je hart, raakt je cellen, atomen, organen en alle lagen van je bewustzijn. Door je op die manier te laten omarmen door de inbreng van Ganga wordt jouw connectie met je Goddelijke Bronnen op het Absolute niveau van God en in de Aarde actiever en sterker.

Deze Bronnen vullen je Innerlijke Goddelijke Bronnen in je hart, buik en hoofd met onvoorwaardelijke liefde, eenheid en creatiekracht, die je kunt laten stromen naar alles in jezelf, naar je relaties en de wereld om je heen. In het contact met deze energiepoort word je zelf een eigen Bron, een eigen Ganga, die liefde, eenheid en creatiekracht in de wereld brengt.”

Wil je verder lezen? Klik dan hier!

Paravisie-column Reint met als titel ‘Lieve lichtgroetjes’

(over niet-authentiek gedrag in de spirituele wereld)

Ik belandde onlangs in een discussie tussen mensen met een spirituele belangstelling over ‘spiritueel zijn’ en wat dat betekent voor het ‘in het leven staan’. De meesten voelden zich miskend in hun ‘anders’ zijn. Op hun werk, in hun families, in hun relatie en in allerlei maatschappelijke gremia werden ze als ‘zweverig’ en niet realistisch weggezet. Ze ervoeren onbegrip en eenzaamheid.

En dat is begrijpelijk. Tijdens eerdere levens met een heftige dualiteit zijn spirituele mensen gekleineerd, bespot of belandden ze op de brandstapel of tussen de leeuwen in de arena. Zelfs in deze tijd van emancipatie van de spirituele mens is de oude pijn nog te voelen. Ook nu vraagt het nog om moed om ’uit de kast te komen’. Ik heb er ook moeite mee gehad. Ik voelde mij ongemakkelijk als ‘gewone’ mensen mij vroegen wat ik deed en ik ‘moest bekennen’ dat ik en mijn vrouw een spirituele school hebben.

Ik vergelijk de ogenschijnlijke tweedeling van ‘normale’ en ‘spirituele’ mensen met …..  Verder lezen? Klik hier!

Je kunt nog meedoen aan de najaars- reinigingsworkshop! 26 t/m 29 nov.

Ontslakken, intensieve darm- en leverreiniging, op weg naar je ideale gewicht, oude patronen loslaten, een nieuw voedingspatroon opbouwen, een energiek en vitaal lichaam, een hogere trilling, een lang en gezond leven. Dat kan allemaal. Als jij het wilt! 

Begeleiding door Gabriela Gaastra-Levin (Ayurvedisch geneeskundige, therapeute, voedingsdeskundige, medium)

Deze Goddelijkheidsactivatie-reinigingsworkshop staat in het teken van ‘diepgaand ontslakken’ in combinatie met voedingsadviezen, fysiek, energetisch en spiritueel ‘werk’ om je trilling op een hoger niveau te brengen, je ideale gewicht te vinden en je eigen Goddelijkheid bewuster te activeren en te ervaren.

Op een prettige plek in de natuur op de Veluwe in groepsverband je psychisch, emotioneel, energetisch, maar bovenal je fysieke lichaam reinigen door middel van een intensieve kuur op basis van de inzichten van ‘De Goddelijkheid van de mens’ en ‘De Maria Magdalena Code’ in samenwerking en met ondersteuning van de spirituele meesters Maria Magdalena en Jezus.

Meer weten? Verder lezen? Klik hier!

Openbaring belang darm- en lever- reiniging voor Goddelijkheidsactivatie

Maria Magdalena en Jezus over het reinigen van het fysieke en energetische lichaam:  “Aandacht voor je binnenwereld ontstaat wanneer je in stilte bent. Door de stilte worden je vier Aardse lichamen ‘opgeruimd’. De fysieke, energetische, emotionele en psychische lagen van je Persoonlijkheid laten onzuiverheden los en hun verbinding met de Goddelijke Bron wordt geactiveerd. Dit zorgt voor een goed onderhoud van je Persoonlijkheid en een bewuste verbinding met je Goddelijke essentie. Daarnaast is er ook een diepere vorm van opruiming nodig waarbij onverteerde afvalstoffen, energetische blokkades en onopgeloste psycho-emotionele zaken kunnen worden getransformeerd en schoongemaakt. ……..” 

Wil je de gehele openbaring lezen? Klik dan hier!

We zijn weer terug uit India! (The best group ever!)

We zijn al onze India-ervaringen nog aan het verwerken. Nog aan het landen dus. Een beetje kouwelijk, grieperig. Heel veel te verteren. Een plek aan het geven. Het is ‘gek’ om weer in Nederland te zijn. Wat een andere samenleving! Als je uit de comfortzone wilt stappen moet je beslist naar India gaan. Alles is er anders. Heel vermoeiend dan ook al die ervaringen, geluiden, impressies, maar ook zo bijzonder inspirerend. We zijn het dan ook helemaal eens met de slogan ‘Incredible India’!

Jullie kunnen de komende tijd nog een aantal van onze Indiase avonturen op Facebook tegemoet zien.

Wat we niet onvermeld willen laten is onze groep van zeventien deelnemers uit Belgie en Nederland. Van de zeer ervaren gidsen die ons begeleidden in India kregen we onafhankelijk van elkaar te horen dat dit de beste groep is geweest die ze ooit hebben gehad. Wow. Zo liefdevol, zo behulpzaam, zo met elkaar verbonden, zo sociaal en met elkaar meelevend. Dat was nieuw voor hen. We hebben ook genoten van de groep.

En als er zich een keer ‘Trouble in Paradise’ aandiende, was dit ook snel weer uitgesproken en tot helderheid gebracht. Een hele volwassen groep derhalve. We zijn alle deelnemers dan ook heel dankbaar dat we samen dit avontuur, om de Ganges in de voetsporen van Maria Magdalena en Jezus te volgen, zijn aangegaan. Voor een deel van de deelnemers was dit de reis van hun leven en voor velen was de reis ook het begin van een nieuwe start van hun leven. Kortom, er zijn heel veel memorabele dingen gebeurd.

De kans is groot dat wij ooit weer naar India zullen gaan. De vraag is wanneer en of dit dan ook dezelfde reis zal zijn. De toekomst zal het leren!

Gabriela en Reint Gaastra-Levin

Pagina 1 van 41234