Page content

IEDEREEN VAN HARTE WELKOM OP ONZE JEZUS EN MARIA MAGDALENA KERSTVIERING

OP DONDERDAGMIDDAG 21 DECEMBER IN NIEUWEGEIN en wel van 13.30 tot 17.15 uur.

We worden daarin bijgestaan door de professionele sopraan Greetje de Haan die kerstliederen en andere werken ten gehore zal brengen.

Luister naar Laudate Dominum: https://www.youtube.com/watch?v=CXW4uDbQl_U

WAAR: We houden deze speciale bijeenkomst met nieuwe openbaringen, geleide meditatie, gebeden, interactie en zang op een mooie locatie in het midden van het land die zowel goed met de auto als met het openbaar vervoer (via Utrecht CS met de sneltram) bereikbaar is. Een centraal gelegen locatie die voor mensen uit de verschillende delen van Nederland en België op een redelijk reisafstand ligt.

LOCATIE: ’t Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ te Nieuwegein (even ten zuiden van Utrecht). (www.tveerhuis.nl) Een lichte en speelse plek met ook een modern café en een restaurant. Het parkeren is er eenvoudig en gratis. In de grote Albatros-zaal verzorgen wij, in samenwerking met de spirituele meesters Maria Magdalena en Jezus, een sfeervol spiritueel middagprogramma. De consumpties zijn voor eigen rekening.

GRATIS ENTREE: Donateurs van het ‘Vertaalfonds Maria Magdalena en Jezus’ kunnen de bijeenkomst gratis bezoeken en wij bieden hen ook de mogelijkheid om een vriend/vriendin of partner mee te nemen. Het mogen er ook meer zijn.

ENTREE: Overige belangstellenden, die ons werk een warm hart toedragen, betalen ieder 12,50 euro bij de entree van de zaal.

AANMELDING: Zowel donateurs als alle andere belangstellenden dienen zich bij voorkeur in verband met een goede organisatie wel aan te melden! En wel uitsluitend bij Lya Verlinde via fondsbeheer@mariamagdalenaenjezus.nl. Graag daarbij ook aangeven of je donateur bent of juist niet.

BOEKPRESENTATIE: We gaan tijdens de bijeenkomst de heruitgave van het boek ‘De Goddelijkheid van de mens – Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria – Deel II’ presenteren.

We zien jullie graag op deze gezamenlijke, betekenisvolle en gezellige bijeenkomst! Van harte welkom! Gabriela en Reint

 Sopraan Greetje de Haan

Gabriela over werkoverleg met de spirituele meesters

Lieve vriend of vriendin

Even een update van onze kant. Na de goed verlopen zomerworkshop in Glastonbury hebben we van een korte vakantie met onze dochters Anne en Natalie mogen genieten. We hadden het nodig om er even helemaal uit te zijn. Inmiddels weer een paar dagen terug in Apeldoorn. De eerste wassen zijn gedraaid en stap voor stap zijn we weer aan het wennen aan een normaal werkritme.

Inmiddels hebben we, zoals gebruikelijk, het eerste werkoverleg na de vakantie met de spirituele meesters gehad. Wij leggen dan onze vragen en gedachten over verdere stappen voor het komende half jaar aan Maria Magdalena en Jezus voor. We krijgen dan onmiddellijk via Gabriela feedback van hen, ze doen suggesties over het te volgen ‘beleid’ voor de eerstkomende tijd en schetsen een duidelijk toekomstperspectief in de samenwerking met hen, maar houden ons daarnaast ook liefdevol de spiegel voor als het om onze persoonlijke ontwikkeling gaat. Aan ons de taak om de gezamenlijk geformuleerde uitgangspunten handen en voeten op Aarde te geven en daaraan parallel onze eigen Aardse processen te doen.

Voor enige mensen komt ‘werkoverleg met de spirituele dimensie’ mogelijk wat merkwaardig over. Voor ons is het …..  (Lees verder)

GABRIELA en REINT TOURNEE met MARIA MAGDALENA en JEZUS-LEZINGEN

Najaar 2017/Voorjaar 2018 – Je kunt ons nog boeken

Wij, Gabriela en Reint, zijn zo’n twee jaar niet op tournee geweest met lezingen. Het komende seizoen komt daar weer verandering in. En willen we graag weer een overzichtelijk aantal lezingen geven in Nederland en België in het najaar van 2017 en het voorjaar van 2018.

Zo geven wij op woensdagavond 4 oktober een lezing bij de bekende Stichting Inzicht te Joure. Maar er kunnen dus nog een respectabel aantal lezingen bij! Graag willen we spirituele verenigingen, genootschappen, zalen en eventueel particulieren uitnodigen zich bij ons te melden om de mogelijkheden te bespreken.

We hebben de intentie om onze lezing ‘Maria Magdalena en Jezus: hun spirituele reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië’ te houden naar aanleiding van ons laatst verschenen boek. Kijk op www.followyourheartpublishing.nl

Denk je aan een lezing? Stuur dan een mail naar reint@mariamagdalenaenjezus.nl of bel 0031 6 53646410.

Gabriela en Reint Gaastra-Levin
www.mariamagdaenaenjezus.nl

Boekbespreking in het spiritueel magazine Reflectie

Hoofdredacteur Lambert de Kwant schreef voor Reflectie, het medium van de Vrije Katholieke Kerk, een recensie van ons laatste boek. 

Maria Magdalena en Jezus Deel II
Hun reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië

Gabriela Gaastra-Levin zou door middel van haar mediumschap een sterk contact met het paar Maria Magdalena en Jezus hebben ontwikkeld. Deze  spirituele meesters hebben haar uitgenodigd voor een openhartige inkijk in hun betekenisvolle leven tweeduizend jaar geleden. Zij wenden hun levenservaringen aan om de lezer in een diepgaand ontwikkelingsproces te brengen. Het beeld over hen zal door dit tweede deel uit een serie over hun leven en werk sterk veranderen. (Lees verder)

 

Maria Magdalena over de spirituele betekenis van de Zomerwende

Maria Magdalena en Jezus: “Op 21 juni voltrekt de zomerwende zich op het Noordelijke deel van de Aarde. De zon wendt zich tot jou om je met haar potentie en transformatievermogens te omarmen. De zon is een poort voor scheppingskracht, transformatie en reinigen. Door dichter bij jou te komen wordt het vuur in jou geactiveerd. Dit vuur werkt ….” (Lees verder)

Kim Renuka Van Kuyk met ons laatste boek voor de piramides van Gezeh

De Belgische zangeres Kim van Kuyk was enige tijd geleden met een goede vriendin in Egypte. Als fan van onze boeken nam ze het laatste boek ‘Maria Magdalena en Jezus: Hun reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië’ mee naar Egypte en wel in het bijzonder bij de drie markante piramides van Gizeh. Daar waar Maria Magdalena en Jezus hun belangrijke inwijdingen ondergingen ervoer Kim haar geheel eigen energetische processen. Dankbaar dat jij/jullie daar geweest zijn Kim en dat het bijzondere boek daar een inspiratiebron voor mocht zijn! Een mooie creatie!

Maria Magdalena en Jezus over hemelvaart

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, naar aanleiding van de Hemelvaart van Jezus willen wij een belangrijk aspect van ‘de Goddelijkheid van de mens’ onder jullie aandacht brengen. De Hemelvaart van Jezus symboliseert niet alleen zijn versmelting met de Hemelse sferen, maar bovenal het stijgen in bewustzijn van de mens als gevolg van de eenwording met jullie Hogere Zelf, een eenwording die zich zowel bij overlijden als tijdens het leven kan manifesteren. De Hemelvaart maakt in wezen de bewustwording van jullie eigen Goddelijkheid manifest. Jullie persoonlijkheid en jullie ziel worden één met jullie Hogere Zelf. Het Hogere Zelf is een deel van jullie bewustzijn dat veelal nog niet volledig geïncarneerd is, maar dat wel volledig de eigen Goddelijkheid ervaart. Door de eenwording met het Hogere Zelf kunnen ook je Ziel en Je persoonlijkheid hun eigen Goddelijkheid op Aarde in volle omvang ervaren. In dit proces van eenwording verplaatst jullie bewustzijn zich ‘van dualiteit naar eenheid’.”

Crowdfunding: Het Vertaalfonds Maria Magdalena en Jezus gaat van start!

Draag jij ook bij aan de wereldwijde verspreiding van de leer van de Goddelijkheid van de mens?

Nodig 4500 euro. Gedoneerd 3717,–! Nog te doneren 783,–. Deadline 1 september!

Wij, Gabriela en Reint Gaastra-Levin, zijn al vanaf 2002 bezig de gechannelde leringen van Maria Magdalena en Jezus over de Goddelijkheid van de mens beschikbaar te maken voor de mensheid. Tot nu toe hebben we deze levensmissie voornamelijk in de Nederlandse Taal vormgegeven door, naast het geven van onze trainingen, deze openbaringen in elf boeken te publiceren voor de Nederlandse en Belgische markt.

Om welke boeken gaat het eerst? Mede door het succes van onze laatste twee boeken over het gezamenlijke leven van Maria Magdalena en Jezus zijn we eraan toe om al onze boeken, te beginnen met deze twee, ook beschikbaar te stellen in andere talen, te beginnen met Engels en daarna in het  Spaans, Duits en Frans.

Professionele vertalingen: Onze boeken vragen om een professionele vertaling. En daar zijn vertaalkosten aan verbonden. Nu kunnen wij normaal leven van ons spirituele werk, maar gedegen vertalingen betalen is een brug te ver voor ons. Daarom hebben we het ‘Vertaalfonds Maria Magdalena en Jezus’ in het leven geroepen.

Crowdfunding: In wezen hebben we het hier over ‘crowdfunding’ in eigen beheer. We nodigen donateurs uit een minimaal bedrag van 25 euro of meer over te maken op rekening NL48 RABO 0316 9570 70 van ‘Vertaalfonds Maria Magdalena en Jezus’ (BIC: RABONL2U). Het mag natuurlijk ook (veel) meer zijn! Zo kunnen ook de donateurs concreet bijdragen aan het in de wereld zetten van de nieuwe leringen van Maria Magdalena en Jezus zodat er een betekenisvolle co-creatie ontstaat.

Jaarlijkse donateursbijeenkomst: Als ‘tegenprestatie’ organiseren wij een jaarlijkse spirituele bijeenkomst voor onze donateurs. Ook houden wij de donateurs op de hoogte van onze vorderingen. Wij hebben Lya Verlinde bereid gevonden om het Vertaalfonds voor ons te beheren en het contact met de donateurs te verzorgen.

Reeds vertaald: Het eerste deel van ‘Maria Magdalena en Jezus’ over ‘hun leven, hun liefde, hun missie’ is inmiddels in het Engels vertaald. Deze vertaling is mogelijk gemaakt door de financiële bijdrage van een (!) betrokken donateur en dit boek wordt nu klaargemaakt voor de wereldwijde verkoop als e-book.

Nu geldwerving voor Deel II: ‘Maria Magdalena en Jezus: hun reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië’ is nu aan de beurt. En we willen je dan ook uitnodigen om te doneren om 4500 euro bij elkaar te krijgen om zo gezamenlijk een vertaling in het Engels mogelijk te maken!

Hoe gaat het in zijn werk? We nodigen donateurs uit België en Nederland of waar ook ter wereld uit bij te dragen. Er is geen maximumbedrag. Wel een minimumbedrag van 25 euro. Bijdragen kunnen worden overgemaakt op rekening NL48 RABO 0316 9570 70 van ‘Vertaalfonds Maria Magdalena en Jezus’ (BIC: RABONL2U) onder vermelding van ‘Crowdfunding vertaling Maria Magdalena en Jezus Deel II’.

Als je dat hebt gedaan, stuur je een mail naar fondsbeheer@mariamagdalenaenjezus.nl met de mededeling hoeveel euro jij hebt overgemaakt en wel voor in dit geval het crowdfundingsproject ‘Vertaling Maria Magdalena en Jezus Deel II: hun reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië’. Ook vermeld je je naam en voornaam, adres, woonplaats en telefoonnummer voor het administreren van je donateurschap.

Dank je wel voor je bijdrage en je betrokkenheid met ons werk!

Wij zullen er alles aan doen om – als het gewenste bedrag is bereikt – het betreffende boek zo spoedig mogelijk te laten vertalen!

Gabriela en Reint Gaastra-Levin

Mary Magdalene and Jesus World School

Follow Your Heart Publishing

Vertaalfonds Maria Magdalena en Jezus

BIJZONDER NIEUWS! GABRIELA UITGEROEPEN TOT MEDIUM VAN HET JAAR!

Gabriela heeft uit handen van de redactieleden Niels en Arthur van het spirituele magazine PARAVISIE de Award passend bij de titel ‘Medium van het Jaar 2016’ ontvangen! De lezers van Paravisie hebben haar naar aanleiding van de nominatie gekozen.

img_3235-004

In een eerste reactie zegt Gabriela:


“Hartelijk dank Paravisie-lezers! Ik vind het een eer om Medium van het Jaar 2016 te zijn. Deze titel doet ook eer aan het werk van Maria Magdalena en Jezus! Hun leer over de Goddelijkheid van de mens mag de wereld in! Elk mens dient zijn of haar erkenning niet buiten zichzelf te zoeken. Toch is het fijn als er oprechte waardering is voor het bijzondere werk dat ik, samen met mijn partner Reint, mag doen. Ik ontvang deze titel met een blij hart en zie het als een stimulans om door te gaan met het schijven van onze gechannelde boeken, onze workshops en reizen.” –  
www.followyourheartpublishing.nl

Pagina 1 van 3123