Page content

Nu te koop! Ons nieuwe opzienbarende boek ‘Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam’

NU TE KOOP – JEZUS ZIJN KRUISIGING EN OPSTANDING IN EEN LICHTLICHAAM – Veruit ons meest opzienbarende gechannelde boek!

Jezus vertelt hoe zijn kruisiging verliep en waarom. Wat gebeurde er in het graf?

Met gepaste trots kondigen we de lancering van ons nieuwe boek aan.

De kroon op ons werk met betrekking tot de leer over de Goddelijkheid van de mens van Maria Magdalena en Jezus.

Nu in de voorverkoop voor Belgen en Nederlanders! Boek leverbaar rond de kerstdagen.

– Maria Magdalena en Jezus nemen ons, in dit vierde deel over hun gezamenlijke leven, via de doorgevingen aan Gabriela mee naar de laatste fase van Jezus’ leiderschap op Aarde. Zijn kruisiging heeft wereldwijd een grote betekenis gehad. En heeft dat nog steeds. Zowel door de grote energetische impact op de mensheid, de Aarde en de Kosmos, maar ook door de misvattingen die erover zijn ontstaan en de schuldgevoelens die als gevolg van de kruisiging bij de mensheid opspeelden.

Waarom is de kruisiging het belangrijkste ritueel ooit op Aarde? Waarom heeft Jezus zich laten kruisigen? Hoe heeft hij zijn kruisiging ervaren? Wat was de eigenlijke rol van Judas? Hoe werden Maria Magdalena en Jezus gesteund vanuit de spirituele dimensie? Hoe kon Jezus opstaan uit de dood? Wat gebeurde er in het graf? Wat is een lichtlichaam en hoe heeft Jezus dit kunnen creëren?

Vragen die Maria Magdalena en Jezus zelf in dit boek beantwoorden!

BESTELLEN: Je kunt een exemplaar voor jou bestellen via onze webwinkel en door naar www.followyourheartpublishing.nl te gaan!

Gabriela en Reint Gaastra-Levin

Welkom op onze kerstviering en boekpresentatie op zondagmiddag 22 december in ’t Veerhuis te Nieuwegein

Zondagmiddag 22 december geven wij in het centraal gelegen ’t Veerhuis in Nieuwegein onze jaarlijkse kerstviering.

Daarmee verbinden we ons tevens met het nieuwe jaar 2020.

Tijdens de kerstviering, met als thema ‘Geboorte en Wedergeboorte’ presenteren wij ook ons nieuwe gechannelde, en voor ons meest speciale boek ooit met als titel ‘Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam’.

Veelzijdig zangeres Nynke Boekema (zie foto) zal ons hierbij ondersteunen.

Van harte welkom om het jaar met ons betekenisvol af te sluiten. Meer weten? Klik hier!

Wil je het boek nu reeds bestellen in de voorverkoop? Ga naar onze webwinkel:  www.followyourheartpublishing.nl !

Gabriela en Reint Gaastra-Levin

NIEUWE OPZET! START 8 JANUARI! Een intensieve lichaamsreiniging bij jou thuis onder begeleiding van Gabriela

Om je goede intenties concreet te maken en de qua eten overdadige en minder gezonde feestdagen fysiek achter je te laten!

Let op!  Tegen een aanzienlijk lager tarief! Een weefsel-, darm- en leverreiniging nieuwe stijl! Voor Belgen en Nederlanders!

We gaan iets nieuws doen. Van 8 t/m 9 januari 2020 gaan wij voor het eerst een intensieve lichaamsreinigingsworkshop onder het motto ‘Goddelijkheidsactivatie lichaamsreiniging’ bij jou thuis geven. Deze is zo georganiseerd dat je de gehele intensieve darm-, lever- en weefselreiniging in jouw eigen omgeving kunt doen. Door diepgaand te ontslakken naar een schoon lijf, een hogere lichaamstrilling, je ideale gewicht, een vitaal lichaam en een gezonder leven tegen een aanzienlijk lagere prijs!

(De klassieke opzet met een vierdaags samenzijn blijft ook. Voor het eerst in het voorjaar 2020)

WAT BETEKENT DIT CONCREET?

  • In de nieuwe opzet komen we geen vier dagen met de deelnemers bij elkaar zoals we normaal plegen te doen
  • Je volgt het gehele zorgvuldig opgebouwde en beproefde programma gewoon thuis
  • Reinigingsmaterialen en reinigingsinstructies ontvang je thuis per post in een reinigingsbox
  • Je vult een intake-formulier in, zodat Gabriela kan bekijken of een reiniging nu verantwoord voor jou is
  • Je staat intensief in contact met Gabriela die met haar brede geneeskundige achtergrond je vorderingen in de gaten houdt en je begeleidt
  • Naast kennisoverdracht verzorgt Gabriela via digitale weg ook een spiritueel programma met geleide meditaties, inzichten over de spirituele betekenis van de organen en de integratie van de hogere bewustzijnslichamen met ons fysieke lichaam
  • De reinigingsperiode duurt 12 dagen. Twee dagen voor de start is er een uitgebreide informatie-uitwisseling.
  • Je krijgt uitgebreide informatie over een verantwoord voedingspatroon nieuwe stijl
  • Je betaalt geen €635,–, maar slechts €295,–! (een gespreide betaling is mogelijk)
  • Dat alles maakt dat deze nieuwe opzet voor meer mensen bereikbaar is.

Alles lezen over de voordelige intensieve lichaamsreiniging bij jou thuis? Klik dan hier!

In januari start Maria Magdalena leiderschapscursus – voorjaar 2020 – najaar 2020 (B/N)

In januari begint in België  (Borsbeek/Antwerpen) en in Nederland (Lunteren / Gelderland) de langverwachte cursus, over de langdurige periode van spiritueel leiderschap van Maria Magdalena. Je kunt nog instromen!

De meerdaagse cursus (in twee apart te boeken modules – Voorjaar/Najaar) neemt je mee naar Europa tweeduizend jaar geleden en laat zien hoe zij na de kruisiging van Jezus geleefd en gewerkt heeft en hoe dat bijdraagt aan jouw ontwikkeling.

Na de kruisiging van Jezus verlaat Maria Magdalena halsoverkop Palestina via Alexandrië naar het huidige Frankrijk. Deze vlucht luidt een zeer lange periode van haar spiritueel leiderschap als de vrouwelijke Christus in. Ze zal uitgesproken oud worden en de tijd nemen om de leer van de Goddelijkheid van de mens, die zij samen met Jezus ontwikkelde, bij de mensheid bekend te maken en verder vorm te geven.  

Tijdens deze cursus maken we mee hoe zij haar leven leidt, een leven dat vrijwel volledig in dienst staat van haar spirituele missie. Via de doorgevingen aan Gabriela zullen wij van de wijsheid van Maria Magdalena en de leer van de Goddelijkheid van de mens in de praktijk van alledag mogen profiteren. 

Verder lezen? Je orienteren? Je aanmelden? Klik hier!

Openbaring MM en J – Oermissie van de mensheid mag niet overspoeld worden door technologische ontwikkelingen

Een waarschuwende openbaring van Maria Magdalena en Jezus aan de mensheid. Hoe gaan wij om met vergaande internettoepassingen zoals 5G, robotica en chips in een menselijk lichaam?

Liefde en bezieling dienen richting te geven aan de huidige digitale technologische ontwikkelingen. Een onafhankelijke internationale Raad is als beheersinstrument nodig. De grootste uitdaging nu is het omruilen van macht voor liefde.

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, jullie bevinden je in een omkeerpunt in je relatie als soort met Moeder Aarde en haar bewoners. Daar heeft zij zich ook voor beschikbaar gesteld. Beschikbaar om jullie te dienen om jullie processen van overgave aan de fysieke dimensie en aan het Zijn van mens te verwerken. Jullie mogen haar daar dankbaar voor zijn. Nu is het evenwel de hoogste tijd om jullie verantwoordelijkheid te nemen voor deze tere relatie.”

Wil je gehele inzichtgevende openbaring lezen? Klik dan hier!

5G IS DE GROOTSTE BEDREIGING VAN DE MENSHEID. LAAT JE VOORLICHTEN. EN WORDT WAKKER!

Statement van Gabriela en Reint Gaastra-Levin. Onze beleving van de enorme 5G-impact op de samenleving en de talrijke nadelen hieronder op een rij.

Zo’n 900 mensen kwamen maandag 9 september bij elkaar bij de parlementsgebouwen in Den Haag om te protesteren tegen de (ondemocratische) invoering van het grootschalige 5G-netwerk. Als je de ernst van de problematiek tot je door laat dringen, is dat een bijzonder laag aantal. Maar goed, ergens moet de omwenteling beginnen. Dank voor de bevlogen organisatoren en de geïnspireerde sprekers die ons informeerden over de talrijke gevaren die de mensheid te wachten staat als 5G ook daadwerkelijk in de lucht gaat. Het ging er dan ook ernstig, betrokken en vastberaden aan toe in Den Haag,  maar door de mooie onderlinge uitwisseling ook licht en gezellig. We zijn erbij geweest. We zijn verder wakker geworden!

Het bewustzijn over wat 5G voorstelt, is nog bijzonder laag in Nederland. En intussen maken de EG, de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven gebruik van de onwetendheid om inmiddels al heel ver te zijn met de voorbereidingen. En stug daarmee door te gaan, alle waarschuwingen van wetenschappers in de wind te slaan en kritische burgers in de kou  te laten staan. Ondanks alle potentiele risico’s gaat het economisch belang voor alles!  5G is een ondemocratisch plan dat over menselijke grenzen heengaat.

Om je wakker te schudden enige punten uit de lezingen op een rij:
– Er zijn nu 1800 satellieten. Daar moeten er vanwege het nieuwe wereldomspannende 5G netwerk maar liefst 20.000 bijkomen die ons leefmilieu op Aarde volledig zullen omringen. En door wie worden ze bestuurd? – We zullen daardoor permanent  gescreend kunnen worden en onze privacy zal in het geding zijn.Wie de satellieten beheerst, beheerst de wereld. Een wereldwijde strijd om de satellieten in de ruimte ligt in het verschiet.

– De impact van 5G op de gehele Aarde zal groot zijn. 4G heeft al een grote invloed op ons leven. 5G zal dat  ruim overtreffen. Wifi kun je thuis uitzetten. Bij 5G is er vanwege het oneindige aantal toepassingen vrijwel permanent een hoog stralingsniveau in jouw omgeving.

– Er wordt volkomen aan voorbijgegaan aan het feit dat de mens bij uitstek een fijngevoelig energetisch wezen is dat daarmee permanent onder stralingsdruk komt te staan met alle gezondheidsrisico’s van dien.Onze natuurlijke staat van zijn komt zwaar onder druk te staan.

Wil je alle verontrustende nadelen van het 5G-netwerk lezen? Klik dan hier!

 

Durf jij je te laten dragen? Column van Reint in het september-nummer van spiritueel magazine Paravisie

Dragen, je laten dragen en je durven laten dragen zijn vormen van levenskunst.

Ik heb iets met ‘gedragen worden’. Ik genoot als foetus van de draagkracht van mijn zwangere moeder. En daarna als baby in haar armen. Maar ook als kind werd ik door mijn vader op zijn rug gedragen, terwijl hij op zijn knieën als een paard over de huiskamervloer galoppeerde. Of wanneer hij mij op de stang van zijn fiets trok om huiswaarts te gaan.

Zonder dat ik het besefte, hebben mijn ouders mij tot mijn jongvolwassenzijn, naast de financiële ondersteuning, emotioneel en energetisch gedragen. Misschien wilden ze het langer, maar ik sneed de veiligheidsriemen door om zelfstandig te worden, wetende dat ze er zouden zijn als ik ze nodig had.

Mijn echtgenote Gabriela en ik zijn net terug uit Schotland waar wij met een groep Belgen en Nederlanders Rosslyn Chapel, de gewijde eilanden Mull, Iona en Staffa en de sacrale Glen Lyon bezochten. Iemand uit de groep zei: “Ik heb mij de hele reis door jullie gedragen gevoeld. Het was heerlijk!” We waren er met zijn tweeën voor de groep en met name voor hen die zich lieten dragen.

Gedragen worden lijkt passief, maar is dat allerminst, want er speelt volgens Maria Magdalena energetisch veel. Zo doet ‘je laten dragen’ je vertrouwen in het …..

Druk hier om de hele column te lezen.

Trainingsdag Goddelijkheidsactivatie Meditatie – Op 3 april 2020 te Borsbeek – Inschrijving open!

Maria Magdalena en Jezus hebben Gabriela een meditatietechniek aangeleerd. Een methode die aansluit op de leringen van ‘De Goddelijkheid van de Mens’ en ‘De Maria Magdalena Code’.

Deze meditatietechniek onder de naam ‘Goddelijkheidsactivatie Meditatie’ is dagelijks praktisch toe te passen en maakt dat wij het zijn van een Goddelijk Mens op Aarde activeren, ons bewustzijn vergroten en onszelf zo gericht en consequent in een hogere trilling brengen en in een hogere trilling houden. De techniek is relatief eenvoudig te leren.

Graag nodigen wij je uit om op vrijdag 3 april in het Great White Whale Center te Borsbeek (nabij Antwerpen) bij elkaar te komen, zodat wij deze techniek aan je over kunnen dragen. In overleg met de spirituele meesters is een dagprogramma samengesteld, zodat wij de juiste randvoorwaarden kunnen scheppen voor de overdracht van het meditatieprogramma en het oefenen van de techniek.

Van harte welkom!

Je kunt de gehele uitnodiging en de mogelijkheid hoe je op te geven bekijken, door hier te klikken!

Wandel je de Jesus Trail in Israel met ons? Van zondag 26 april t/m zondag 3 mei 2020

Voorjaar 2020 wandelen wij de Jesus Trail van Nazareth naar Kapernaum

Je kunt je nu inschrijven: Na zesmaal naar Santiago de Compostella te zijn gelopen, hebben de spirituele meesters Maria Magdalena en Jezus ons gevraagd nu andere ‘liefdeswegen’ op Moeder Aarde te gaan bewandelen en te activeren. Daarbij is in overleg allereerst de keuze gevallen op de zogenaamde ‘Jesus Trail’ van Nazareth naar Kapernaum aan het meer van Galilea. Deze route, waarvan Jezus verondersteld wordt vergelijkbare trajecten te hebben gelopen, is 65 km die wij in vier etappes gaan lopen. De tocht is ondanks enig stijgen en dalen goed te doen voor een redelijk fitte en enigzins geoefende loper.

Aansluitend aan en rondom deze voettocht zullen wij een volwaardig-Israël-programma aanbieden met onder meer bezoeken aan de berg Tabor, de berg der Zaligsprekingen, Magdala, een boottocht over het meer en een doopritueel in de Jordaan. Dit allemaal als opmaat voor het bezoek aan Jeruzalem alwaar wij ook aandacht zullen hebben voor alles wat met de kruisiging van Jezus te maken heeft gehad. Dit laatste omdat wij ons nu in onze cursussen uitvoerig met de spirituele facetten van de kruisiging bezighouden en dan ons nieuwe boek over de kruisiging verschenen zal zijn.

Wij hebben ervoor gekozen om de Jesus Trail juist in het voorjaar te bewandelen, omdat het dan nog niet zo warm is in Israël/Palestina en de natuur nog groen en zeer bloemrijk is.

Wil je het gehele programma bekijken om te zien wat de Jesus Trail voor jou te betekenen heeft? Klik dan hier!

Openbaring van Maria Magdalena en Jezus aan Gabriela over de activatie van het Christusbewustzijn in jou!

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, in deze activatie-openbaring staat het thema ‘Liefde’ centraal. Liefde geeft vorm aan je leven. Alles wat je doet draait om Liefde. De planeet Aarde is gericht op het ontwikkelen van onvoorwaardelijke liefde. Heel veel zielen komen hier juist naartoe om dit essentiële aspect te ontwikkelen. Het leven in de materiële dimensie geeft jullie de mogelijkheid om, door de confrontatie met de grenzen van het leven op Aarde, je hart te openen naar onvoorwaardelijkheid.

Onvoorwaardelijkheid ontstaat pas wanneer een individueel Goddelijk bewustzijn, zoals bij een mens, geconfronteerd wordt met de grenzen van de fysieke dimensie. Deze grenzen worden voelbaar vanuit jouw vier Aardse lichamen, het fysieke, energetische, emotionele en psychische lichaam. Het is de overgave aan deze grenzen dat het hart verder opent en de ervaring van liefde naar een hoger niveau tilt. Elk van deze vier lichamen vormen een poort naar het ontwaken van de Christus en het bewust ervaren van je Goddelijkheid. Het Christusbewustzijn, de geaarde onvoorwaardelijke liefde, wordt daardoor in jou geboren.”

Wil je de gehele activerende openbaring lezen? Klik dan hier!

Pagina 1 van 612345...Minst recente »