arrow_drop_up arrow_drop_down
26 oktober 2020 

3-DAAGSE MARIA MAGDALENA ONLINE CURSUS:  DE VROUWELIJKE CHRISTUS EN HET SCHEPPEN VAN EEN NIEUWE WERELD (30-10-2020 E.V.)

3-DAAGSE MARIA MAGDALENA ONLINE CURSUS:   DE VROUWELIJKE CHRISTUS EN HET SCHEPPEN VAN EEN NIEUWE WERELD (30-10-2020 E.V.)

Maria Magdalena en Jezus introduceren een geheel nieuwe manier van scheppen

Op vrijdag 30 oktober, 13 november en 4 december 

WORKSHOPTHEMA: 

De huidige verhardende wereld krijgt een steeds mentaler en technocratischer karakter. Democratische beginselen staan mede onder invloed van de Corona-crisis onder druk. De Aarde raakt door overconsumptie steeds meer vervuild. Technologische ontwikkelen zoals robotica en 5G dragen bij aan een verkillende atmosfeer. Er komt steeds minder ruimte voor werkelijk menszijn en het realiseren van de oermissie van de mens om de eigen Goddelijkheid op Aarde te activeren staat onder druk. Het wordt tijd voor het scheppen van een alternatief, een Nieuwe Wereld, een wereld waarin de natuur, de dieren, de mens en de onderlinge interactie gerespecteerd worden.

CHRISTUS:

Na de kruisiging van Jezus is Maria Magdalena als vrouw gaan staan voor het Christusbewustzijn in deze tweede fase van haar lange leven. Dit is vergelijkbaar met de huidige periode van de mensheid waarin er ruimte ontstaat voor het vrouwelijke om haar positie in te nemen. En zo belichaamde Maria Magdalena vanaf destijds de Vrouwelijke Christus, zowel eerst op Aarde als later vanuit de spirituele dimensie! Jezus heeft door zijn kruisiging op Aarde en later vanuit de spirituele dimensie de Christus belichaamd, in het bijzonder de Mannelijke Christus.

NIEUWE WERELD: 

Onder leiding van Maria Magdalena en Jezus gaan wij de eerste beginselen van een nieuwe wereld vormgeven. Een wereld waarin de energie van de Vrouwelijke Christus, waarvan Maria Magdalena de personificatie is, in harmonie met de energie van de Mannelijke Christus, waar Jezus voor staat, zich over de Aarde uitspreidt en hun helende werk doen.

Vanuit de ‘Maria Magdalena en Jezus Wereldschool’ bieden we nu een online-cursus aan om, samen met Maria Magdalena en Jezus, jullie een verdieping te bieden in wat de Vrouwelijke Christus en de Mannelijke Christus nu precies zijn en inhoudt en hoe we hen ook in ons bewustzijn en in ons leven kunnen doen ontwaken.

JE VERDER INFORMEREN EN MOGELIJK INSCHRIJVEN:

Meer weten over deze nieuwe online-cursus? Klik dan hier!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen